This is who I am

god morgon!
idag ska jag dra hem till min kära vän Emma, vi har inte träffats på jätte länge så de ska bli super skoj! 
så nu medans jag fixar mig så lyssnar jag på Pixie Lott, älskar verkligen hennes musik! men imorgon e de Rihanna som gäller!!! fy fan vad kul de ska bli!! :D <3



Ledarläger

Hejsan!
han tyvärr inte blogga igår för att jag skulle iväg på ledarläger i balingsta. jag konfirmerande ju mig i somras så jag tänkte att de skulle va kul o hänga me ett år till men som hjälpledare. helgen blev ungefär som ett vanligt konfa läger fast utan konfirmander :p vi käka pizza o hade de bara allmänt skoj, som vanligt sluta de ju oxå me att vi sov i högar lite här o där lagom obekvämt för att vakna en timme efter vi somnat för o förbereda gudstjänst. men de e väl så de ska va ;)
har tyvärr inga bilder, jag tog några foton men me annas mobil tyvärr.

nu sitter jag här hemma i mitt rum och ska nog fortsätta sticka idag bara, jävligt chill dag eftersom att jag e så jävla trött, måste lära mig o sova själv på dom här lägrena så jag inte e helt jävla död efteråt :p men huvudsaken e ju att vi hade roligt :)


jag mår bättre nu<3     (ni som fattar fattar)

XOXO Lovisa


Puss o godnatt!


Seeing is deceiving, Dreaming is believing

blev väldigt simpla naglar idag men jag orkade lixom inte. ljusgrå med ett silver glittrigt sne streck på ringfingret och ett litet nailart bling bling ;)
 


tycker att ankan e så sjukt sexig så jag tänkte att den oxå får va me ;)

jag vet att de elite kladd på fingrarna men ni får tänka bort de :p

använde mig av:                      Depend nr.250           och        Kiss nailart silver glitter

Tears don´t mean you´re loosing

tjena tjena!
idag så hade vi fysik prov, det gick nog bättre än förväntat hopas de iallafall, de kändes som att jag kunde de mästa.
på hemkunskapen så skulle vi baka gifflar. dom blev så jävla torra fast att jag hade typ hur mycket äpplemos som hellst i dom. :( bittert måste jag säga.
nu sitter jag hemma och målar naglarna (bild kommer) och ska försöka ge mig på o börja sticka min tröja hade jag tänkt samt filmmys. :)


gammal bild<3

XOXO Lovisa


plugg

hej.
pluggar fysik förfullt! har prov imorgon och jag känner absolut ingen lust eller ork, men de e väl bara o bita ihop!
imorgon så e de ÄNTLIGEN fredag och sen är det lov!! så jävla skönt det ska bli!

XOXO Lovisa

like a broken arrow

heej!
idag hade vi teori idrotts prov, gick sådär, kan inte direkt påstå att jag pluggade till de.
efter skolan så träffade jag maja eftersom att vi skulle gå på öppet hus på internationella gymnasiet. det verkar ganska så bra men vi får se hur det blir.
denna kväll spenderas med fysik boken. har prov på fredag så de e bara o plugga på.



ååhhh vad jag älskar corny!! <3

Loud


BARA 7 DAGAR KVAR!! helt galet! jag har räknat ner i ett år nu, ska bli så jävla kul att få se Rihanna live i globen!!!

NY DESIGN!!

ÄNTLIGEN har jag en ny design på min blogg!! det var min kära vän michaela (hennes blogg-->här) som fixade åt mig eftersom att jag är så sjuukt oteknisk av mig! TAACK!!
vad har jag gjort idag..? typ ingenting tror jag. skola, hem plugg.. så e de. ska fortsätta med plugget och om jag har tur så hinner jag börja sticka idag! hoppas! känner mig super taggad på det verkligen!


I wont give in.

hej!
idag har det varit en ganska lång dag. först var det en vanlig dag i skolan, sen gick jag till körskolan och är nu klar med alla teori prov på körskolan!! :D wiiiee!  sen gick jag till mammas jobb för att hämta upp henne så vi kunde gå o käka och köpa garn till mig eftersom att jag ska sticka en tröja. hoppas verkligen att den blir bra!! men de tror jag ;) efter det så skulle jag på utvecklingssamtal, sköter mig så duktigt så (a) och sedan kom jag äntligen hem!!
har kollat på modelljakten eftersom att min kompis jennifer var med idag
(snyggingens blogg--> här ) hon var suuuuper duktig!! kämpa vidare gumman!<3


bjuder på dessa!

XOXO Lovisa



Hate that I love you so

hejsan hoppsan.
idag har det varit en ganska skön dag, har målat naglarna, bakat chokladbollar och klippt gräset. mer än så blir nog inte gjort.





jag använde depend nr.169, depend baslack och Broadway nailart. förlåt för att typ halva bilden e suddig men kameran ville inte sammarbeta..

XOXO Lovisa

The Crazy Party Horzes

tjeena! idag har jag och mina kära vänner, miccis och maja gjort super skojsiga kortfilmer (kommer upp på youtube senare)




oh yeah!

XOXO Lovisa

Here I stand

heej! jag vet att jag inte har bloggat på ett tag men i onsdags så var jag på ku i vänge och igår så va jag på ungdomskafe i balingsta så jag orkade inte blogga när jag kom hem tyvärr.
idag har det varit en kall allmänt irriterande dag. sitter hemma själv som vanligt (jävligt bittert!!) men idag så köpte jag filmen bruno så de blir kvällens att göra. ;)



    ha en bra kväll!!

XOXO Lovisa

Baby I´m on my knees!

idag så gick jag till körskolan efter skolan eftersom att jag fortfarande inte har tagit moppekortet  (oopsie!) men nu jävlar ska jag satsa!! gjorde ett godkänt prov idag så förhoppningsvis gör jag dom 2 sista nästa vecka.

kvällen består av plugg, plugg och lite mer plugg. har alldeles för mycket läxor!! tyska och engelska till imorrn, italienska till torsdag och so prov på fredag. USCH! hinner inte plugga imorgon och kanske inte på torsdag heller för imorgon är det ku och torsdag möjligen ungdomskafe. men det är ju bara denna och nästa vecka kvar sen så är det lov i en vecka och bl.a. RIHANNA KONSERT!!<33


kände för lite fjåårtiz fasoner idag :*

XOXO Lovisa

Jag blir aldrig densamma som förut

idag har det inte hänt något speciellt, som vanligt, jag vet att mina blogg inlägg oftast e super tråkiga men det beror på att mitt liv inte är särskilt roligt. men jag gör mitt bästa!


jag just nu som sitter i köket och vaktar maten

XOXO Lovisa

Morfar 80 år!

idag har jag varit hos mormor och morfar med familjen och kusinerna för att fira att min kära morfar fyllt 80!!
det var mycket fika och god mat.


till vänster, Bosse, höger Looke och i mitten min far

jag idag

XOXO Lovisa

Blow the candles out

känns bra att jag bloggar för tredje gången idag :p aja.
nu har jag iaf gjort egen chokladsås, känner mig ganska stolt. känner att det är värt att blogga om ;)




Naglar!


resultatet av mina naglar <3


Love or pain?

hejsan! orkade inte måla naglarna igår så de får bli dagens sysselsättning.


Fokis blogg i bakrunden, kände att jag behövde lite inspiration

XOXO Lovisa

Beautiful Disaster

idag var de bara en vanlig skoldag och min fredagskväll blir hemma vid tv/datorn med lite gott och så ska jag nog måla naglarna på något finurligt vis :)

 

XOXO Lovisa

Sometimes it lasts in Love, but sometimes it Hurts instead

idag har jag inte gjort någonting förutom att typ bara slappa vid tv.n när jag kom hem.
fick hem mina skor igår, e SUUPER nöjd!
nu ska jag nog gosa ner mig i sängen med min favorit tidning Style By av Elin Kling ;)


jag idag (förlåt för den super usla mobil bilden!)

XOXO Lovisa

marknad?

snart ska jag springa ner och äta frukost och sen far jag mot skolan. jag hinner inte blogga ikväll eftersom att jag inte kommer hem förns ganska sent så de blir o blogga nu ist.
efter skolan så ska jag först träffa frida på stan, vi ska käka lite och kanske springa lite snabbt på typ höstmarknaden på vaksala torg om de va idag ens? :S sen så ska vi på ku (kyrkans ungdom) i vänge o ha de lite kul sen ska jag förhoppningsvis hämta mina skor som jag beställde på posten. hoppas dom har kommit!!


jag idag<3

XOXO Lovisa

Someone Like You

Hej.
idag så har inget speciellt hänt. har skrivit omdömen inför utvecklingssamtal och ska nog faktiskt göra lite läxor.





ha de bra<3

     XOXO Lollo

That´s the way it is

idag va de skola igen efter en veckas prao. men de e bara 3 veckor sen så e de höstlov och rihanna konsert. LÄNGTAR SÅÅÅ!
aja, måste försöka läsa lite i svenska boken idag oxå...
Har passat på o färgat håret idag oxå eftersom att mitt hår hade tappat så mycket färg sen sist. jag använder mig av Loreal paris sublime mousse och tycker att den e HEELT UNDERBAR. jag rekomenderar den absolut till dom som vill färga håret mörkt. färgen blir jätte fin och sitter i riktigt länge och bra.


ha de bra<3


Shoes

hej. igår så åkte jag runt i Uppsala stad med mor min och letade skor men hittade inga som kändes klockrena eftersom att dom som var snygga antingen var för höga eller för dyra så idag klickade jag hem ett par från heppo.se för o testa o se om dom funkar annars får jag väl kasta mig iväg till stockholm i veckan o leta.


här e dom, hoppas VERKLIGEN att dom blir bra!!

HHEEEJJ!

Hejsan! nu e jag ÄNTLIGEN hemma från gottland igen! det har varit en förjävligt jobbig vecka med super mycket jobb men ändå väldigt rolig och har ridit minst en gång varje dag. super snälla o söta hästar var det så de var super. vi har gjort allt från o mocka o fodra till att ha ridit ung hästar och fångat in hästar som rymt. så fullt upp har det varit.


Sophie och 2 av fjording fölen

på väg för o lasta hästar (gillar ler fläcken på kinden, men e man bonde för en vecka så får man ju gå in för de till 100!)

barbacka hem från hagen på Felix och Maximum

Every teardrop is a waterfall

Hej!
idag så har jag varit och köpt ridstrumpor eftersom att jag ska åka till gotland imorgon med sophie och praoa på ett ridläger. jag har precis packat klart och lite senare ikväll så ska jag åka till sophie och sova där. så de blir tyvärr inget mer bloggande förns om en vecka.




ha de bra! <3
  Puss/ Lollo


RSS 2.0