förlåt förlååt FÖRLÅÅT!

ASSÅ FÖRLÅT SÅ HIMLA MYCKET FÖR ATT JAH INTE HAR BLOGGAT PÅ 5000 ÅR!!
men iallafall, vi tar alla dagar jag missa i tur och ordning.

onsdag:jag och min kompis träffade min morfar på lunch rasten på en kina resturang för att jag skulle få dom sista julklapparna, fick 1 pressentkort på kicks för 300 och ett på hm för 300 kr.

torsdag:inget speciellt.

fredag: pappa åkte till afrika med jobbet själv hade jag en vanlig fredags kväll me min tv, dator chips och äppeljuice. ;)

lördag:jag, min bror och mor åkte till mina kusiner för att fira födelsedagar. jag fick också hälsa på en massa hästar och några hundar föratt dom har hästar själva och deras grannar och så. träffade också världens konstigaste får som typ tror att hon e en hund eller något men hon va jätte söt. :)

söndag:idag har jag städat och köpt idrotts skor:) jag borde verkligen göra läxor snart men jag vill inte lämna tv.n...:( aja, vi får se hur det blir me det.


ha dä bra/lollo



eftersom man far åkte till afrika så tog han såklart me sih kameran för att kunna fota lite så blir de dåliga mobil bilder i en vecka.

daamp!




just nu läser vi böcker både i engelskan och svenskan vilket e lite lagom kul eftersom att jag HATAR att läsa ocg specielt ungdoms böcker (som vi läser på svenskan) och good night mr. tom (som vi läser på engelskan).
på svenskan läser vi sandor slash ida och jag hatar ungdomsböcker för alla e likadana, alla handlar om en eller flera tonåringar som har problem med familjen och att dom e den enda oskulden kvar i klassen eller att dom har haft sex med någon pervers typ som dom hatar eller något annat problem som man bara inte kunde bry sig mindre om!
och anledningen till att jag hatar good night mr. tom e att först såg jag filmen, sen hörde jag den på cd bok, sen hade vi den som högläsningsbok i 6.am och nu måste jag läsa den själv! asså den e bara så förfärligt dålig, tråkig och jag bara HATAR den sen jag såg filmen! men tyvärr så finns det ingenting att göra åt saken. :(


ha dä bra/lollo


PS. anledningen till att mitt senaste blogginlägg hade rubriken "julklappar" e att jag ska få julklapparna från mina kusiner imorgon. :D

Julklappar!





lalalala... jag tappade inte alla kladdiga fettiga pannkakor på min dator och lyckades ta en bild samtidigt, nej då...


först vill jag bara säga förlåt till min goda vän maja för att jag inte har bloggat sen i söndags för att jag vet att hon e lite besviken på mig;p så förlåt maja. men anledningen till att jag inte har bloggat e att det inte händer någonting i mitt liv just nu som är värt att blogga om.

men igår va de ju skola igen efter helgen så vi började me hu (so) och sen efter det så va musiken inställd så då hade vi håltimme och lunch och sen hade vi vikarie på engelskan vilket var lite bittert för annars hade vi ju haft håltimme då också och eftersom att vi slutade efter engelskan så va det ju lite extra tråkigt att vi hade vikarie för annars hade vi slutat 10:40. men jaja, livet e hårt, vad ska man göra. :p

men idag har det inte hänt någonting alls typ, vi hade idrott och eftersom att jag var "målvakt" när vi spelade fotboll så sköt ju alla bollar på mig... aj. sen när jag kom hem så stekte jag amerikanska pannkakor som jag ska äta till frukost.


ha dä bra/lollo

mys!







idag va jag i barkaby me min mamma och pappa, tyvärr fick jag inga kläder förutom 2 par trosor. på vägen hem så hyrde vi filmen killers och hämtade upp maja på vägen för att hon skulle sova över hos mig. när vi kom hem till  mig så åt vi mat, tittade på filmen killers (faktiskt väldigt bra) och åt en massa chips och lekte lite på paint. ;) <3

ha dä bra/lollo

DUMMA BUSS!






snodde min brors kamera och fotade lite trevliga bilder ;)<3


idag e du ju fredag (så hiimla skönt!) helt vanlig skoldag men bussen jag tog hem va trasig så de tog en timme att komma hem istället för en halv timme... JOBBIGT!! jag höll fan på att få köld skador och tinitus att något jävla tjutande ljud på bussen men jag kom ju hem till slut iallafall.:)

mamma och pappa skulle till några så jag och min bror e ensamma hemma som förra fredagen så mamma köpte mat på max till oss.
som vanligt så har jag ingenting planerat på mina fredags kvällar förutom att äta chips och titta på tv (för jag e en
 tjockis ;p). men de e ju alltid trevligt me lite fredags mys.



ha dä bra/lollo

...?


hur tråkigt får man ha...?



helt vanlig skoldag och eftersom att de e torsdag idag så va den lite extra lång och jobbig förutom att jag och maja skulle planera skolans karneval med några andra från våra parallel klasser. vi kom inte fram till så mycket eftersom att det var första mötet. har faktiskt inte så mycket mer att säga än så eftersom att det inte händer något i mitt liv...


ha dä bra/lollo


YES!




idag efter skolan så träffade jag en kompis från konfermationen på stan för att leta efter jeans. asså jag brukar ha jätte problem med att hitta några snygga och bra för dom måste ju sitta tajt och dom flesta brukar sitta tajt över låren men inte vaderna o.s.v. MEN, idag så hittade jag dom perfekta jeansen på bik bok, dom e mörka och sitter alldeles lagom tajt TILL OCH ME PÅ VADERNA! dom e såå underbara och jag e så lycklig! :D

ha dä bra/lollo

PANCAKES! :D


möms!



första dagen på andra skolveckan... usch! kan de inte bli sommarlov snart!?... jaja.

idag hände de inget speciellt i skolan (som vanligt) men min bror har namnsdag för idag har alla Antonar och och Tonysar namnsdag så GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN ALLA ANTONAR OCH TONYSAR!!

idag när jag kom hem från skolan så gjorde jag amerikanska pannkakor helt själv för någonting måste jag ju äta till frukost. ;p så himla stolt! asså jag e konstig jag kan inte göra svenska pannkakor, de e fan jättesvårt! ska inte pannkakor vara typ världens enklaste sak att laga eller något men för mig går de bara me amerikanska pannkakor. :( fast dom e ju oxå goda ;)<3

ha dä bra/lollo

möms!



för alla som undrar så har jag en ny favorit smak på chips. de e cream cheese. asså jag äter typ aldrig ost annars men dom här va riktigt mömsiga! ;) jag rekomenderar dom starkt men man ska inte trycka i sig dom.

ha dä bra/lollo

Bio me Maja



jag beklagar så HIMLA mycket för den dåliga "dagens outfit" bilden men jag orkade inte leta efter en bättre kamera.



Va på bio me min kompis maja, vi kollade på harry potter och dödsrelikerna del 1. jag e JÄTTE glad för att den inte va i 3D för de fans faktiskt en del obehagliga/lite läskiga scener.jag tyckte nog att de va den bästa harry potter filmen hittills men jag stör mig så sjukt mycket på hur fula alla e i harry potter filmerna, jag menar dom flesta skådespelarna brukar ju va riktigt snygga och hot hot HOT! men inte i harry potter... de e lite bittert tycker jag.

aa, idag har de inte hänt så mycket mer, vi har "kastat" ut julen eller hur man nu säger och så har jag krossat vårt pepparkakshus. :) nu sitter jag bara som en liten tönt vid datan och gör ingenting vettigt av något slag men någon ska ju göra de oxå...

ha dä bra/lollo

Tråigt...


osminkad och oplattat hår men den bjuder jag på ;p<3



idag har de inte hänt något speciellt, vanlig skoldag förutom att min kompis högg sig i tummen på slöjden så han fick gå till akuten men de va ingen fara.
imorgon e de fredag och sen e de helg, så jävla skönt för jag vill SOOVA!! ska på bio och se harry potter och dödsrelikerna del 1 me min kompis på lördag, de ska bli skoj för de va faktiskt ganska längesen vi va på bio tsm. annars ska vi städa ut julen och sova. :)

ha dä bra/ lollo<3

Mitt nya nagellack






snälla förlåt mig för hur tjocka mina fingrar ser ut..;p<33

HEEJ!

aha, då va de typ 5.te gången gillt då...:p idag har de inte hänt så mycket. första dan i skolan efter jullovet, vi hade en helt vanlig skoldag m början 8.20 så de va lite segt. hade typ 5 lektioner och sen åkte jag hem.
jag målade naglarna me mitt nya underbara nagellack från make up store. (lägger upp bilder sen). ska nog gå och lägga mig tidigt för imorgon e de skola igen :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0