Ragga time!

Ståt och väntar på bussen som ska ta mig ner till stan och mitt dans pass! Missade förra veckan för jag var sjuk Så idag är de bara o köra!


Jennifeeert!!

På väg hem till Jennifer och ska träffa lite trevligt folk där! 2 pojkvänner ska även godkännas av mig! ;)


Friday morning

Gomorron gomorron! Fredag och ledig! Faan vad skönt! Ska bara va hemma under dagen, pappas jobbarkompisar kommer tyvärr också vara här och jobba, känns bra att jag inte ätit frukost än och dom e redan här.. Bra Lovisa! Ikväll kanske jag drar till Jennifer men de beror lite på.


Torsdagsmys och helg!

Har snott tv.n från tv rummet så ligger i sängen kollar på tv och funderar på att springa ner till köket och sno en bulle ellerrr donut.. ;) btw studiedag imorgon mothetfuckerrss!!


Underbara minnen


Back to school

Mår bättre efter 2 dagar hemma så idag åkte jag till skolan. Först hade vi ett matte test och om de kan jag bara sägs jävla fitta och sen på ekonomin så lekte vi bara och åt kakor eftersom att de va sista eklnomi lektionen.. Tror jag.. Men kakor är gott! :) gick och somnade i sängen så fort jag kom hem, sov från 4 till 6, fett skönt! Har gjort liiite läxor och ska snart sova har jag tänkt! Sista skoldagen för den här veckan imorgon, studiedag på fredag! De gillar vi! ;)


Wanna go home!

Hittade lite nya bilder från språkresan. Saknar de gaalet mycket!! Värmen, vännerna, stranden och allt!! Vill tillbaka nu nu NU! Jag är inte gjord för höst och vinter.. Förhoppningsvis så åker jag tillbaka nästa sommar, can't wait! LA området är hemma för mig, Long Beach, Newport Beach, Belmont shore som vi alltid åkte tillbaka till. Miss it! :(


Home

Har sovit dåligt och typ oroligt och haft jätteont i halsen heela natten och hade feber när jag vaknade så är hemma idag från skolan. Har bakat en kladdkaka, målar naglarna och tar de bara chill idag.


Älskade Algot!

Ja vaknade och gick upp vid 9 imorse, duschade och fixade lite och sen nutella och typ baguette frukost med Linn lite tyst, hälften av tjejerna sov fortfarande. Vi städa ur lägenheten när all vaknat och efter 11 någon gång så tog vi alla tunnelbanan till centralen, jag och Angelina sa hejdå till alla och hoppade på tåget tillbaka till Uppsala. Mådde inte alls bra idag på flera sätt så åkte hem istället för att dansa för jag kände mig helt död men lite senare på eftermiddagen så fick jag ändå följa med och hälsa på mitt nya kusinbarn Algot! Supersöt var han såklart! Har gjort lite läxor sen jag kom hem och har fått sista styleby tidningen i prenumerationen eller vad de heter så har läst igenom den lite snabbt men ska lägga mig tidigt. :)
 
far och son

EF Reunion party!

I lördags så tog Linn och jag tåget mot Stockholm vid 12 tiden. Vi gick förbi NK för gratis cupcakes när vi va påväg mot "förfesten" och krockade även med Angelina och Ebba. Det var inte så mycket förfest utan det var ett crew möte, typ kickoff så vi fick veta lite hur det fungerar och så. Jag och tjejerna som vi mötte upp där gick lite tidigare från mötet för vi skulle få nycklar till vårat boende och så. Jag, Linn, Josefin, Mathilde, Evelina och Elina tog tunnelbanan för att möta upp Valerie (våran språkrese ledare) och få nycklar av henne eftersom att hon fixade lägenheten som vi hyrde! Lite senare kom även Ebba och Angelina dit och sist strax innan vi skulle dra till reunion så kom Daniel också!
 
Till en början var det ganska kul där, vi träffade en annan svensk ledare som också var i Long Beach i sommras och så hoppade vi runt och åt godis typ. Hälften av oss åkte hem halvtidigt dock för vi va trötta och så men vi har roligare tillsammans bara vi än på ett EF disco!
Vi satt uppe ett tag och pratade om allt möjligt, jag gick och la mig först dock för jag mådde inte så bra.. och det var väl lördagen! :)
 
'
sjuka satar tar blodsockret på varann bara för att...
 
 

The reunion weekend has begun!

Idag hade vi skolfoto, jag hoppas att de blev bra iaf! Efter skolan så mötte jag upp Linn på centralen, vi gick och handlade mat me mamma och sen åkte vi hem till mig. Maja och jennifer kom också och de blev en mysig filmkväll och lite spontan dans eller vad man ska säga..
Imorgon bär de av mot Stockholm för mig och Linn för reunion med alla svenskar från Språkresan! :D Vi sover över i Stockholm en natt också! ;) kommer kaaoozaa!!


2012-09-19

Skoldagen slutade vid 14.15 alltid skönt me korta dagar! Gick och köpte lite smått och gott (godis för den som inte förstod) och sitter nu hos optikern och väntar på min tur. Ska kolla ögonen för körkortstillstånd och när jag är klar med de ska jag träffa Maja, vi ska gå och käka lite mat och sen väntar en jäääättelång kurs inför att övningsköra bil.


Oh my god..

Känner att jag blir argare och argare för varje morgon som väckarklockan ringer.. skola är ju fan de drygaste jag vet men dit ska man ändå.. Slutade 4 idag, gick och bokade syn undersökning hos optikern för körkort (ska ju börja övningsköra) och sen åkte jag hem. Det enda jag har gjort har varit att slita som ett djur och försökt få poäng så att jag förhoppningsvis kan åka gratis på en språkresa nästa sommar. Har mejlat folk och bett folk om att beställa en EF katalog av mig så att jag ska få poäng (om ni vill ha en lika grym sommar som jag har haft så beställ en här det är bara att fylla i  fältet till höger och katalogen är gratis! Hör gärna av er till mig om ni vill boka också för jag får poäng av att ha "raggat upp" någon åt EF!) men ger upp för idag och ska lägga mig i sängen och läsa lite
 

Ragga dancehall

På väg mot dansen!


2012-09-15

Vaknade upp hemma hos Manfred, vann lite över honom på Cod och åkte hem efter 2 någon gång. Vid typ halv fem så kom mina fina tjejer hit och de blev pizza, filmmys och godis! Maja och Miccis åkte hem med bussen men Jennifer sov kvar.


Finally friday!

Äntligen fredag och helg! Nu är jag på väg hen till Manfred och sover kvar där så vi hörs imorgon!
(bra att de ser ut som man har stora mörka påsar under ögonen.. Hehe)


Gamla Uppsala

Ja vad har hänt idag då? Imorse så Besökte vi gamla uppsala museet alla IB klasser, kom tillbaka till skolan vid lunch, hade 2 lektioner och slutade kvart över två. Sen tog jag bussen hem till Miccis som jag inte träffat på hyfsat länge, kul som alltid och få träffas men nu är jag på väg hem och har en tyska läxa som väntar..


Tuesday

Idag hade jag en skön skoldag, 2 lektioner, utvecklingssamtal och sen var dagen över! Vi hade brandövnig också, fick typ värsta hjärtattacken när de gick igång som man alltid får :p
Fick också hem en massa foton från min språkresa som jag beställt från Fuji och satte upp dom lite snyggt på väggen! Glad!
 
me today


:D
 
 

fucking physics

sitter hemma och borde verkligen göra min fysik läxa till imorgon men orkar inte riktigt.. är jäääättetrött och vill bara sova.. :( ska nog ta tag i de iallafall så att de e gjort så kan jag slöa sen.
 

yeeah man

sexy and I know it.

fuck it..
 
någon som har tips på filmer?

Halv åtta hos min pizzeria!

Tjena hejsan!
Jag och linn har träffat Pontus och gick med honom till McDonalds och käka för de är ju en tradition som Linn och jag har, vi satt där ett tag och sen när vi såg lite hemska moln och hörde att de åska så tänkte vi att de e bäst att vi drar innan de börjar regna så vi börja gå men hamnade mitt i värsta stormen! De blåste, ösregna, blixtra, åska, hagla och aa haha helt kaos typ och där gick vi 3 och typ skrek. Gick in i nån random trappuppgång och satt där ett tag och sen kom Linns mamma och hämta oss och så åkte vi hem till Linn.
Pontus har precis åkt hem och snart så ska Linn och jag cykla iväg till en pizzeria och träffa Ebba och Josefin för premiären av halv åta hos min pizzeria! ;)
 
sötare kan man inte bli!
leker manlig och gör reklam för Gucci ;)
McDonalds för fasen!!
 
                                    före stormen                                           efter stormen
 

Köping

Godmorgon! Har käkat lite frukost och duschat och ska snart börja fixa mig lite så jag kan visa mig bland folk.
Igår så kom jag fram till Köping ca halv 7, mötte Linn på den lila stationen och så gick vi hem till henne, tog en snabb dusch och sen for vi ut för att träffa Pontus och undersöka Köpings gator. Träffade lite annat folk också så nu har jag fått lite nya kompisar :D
Idag ska vi träffa Pontus igen, vi ska besöka Köpings ända McDonalds (haha!) och senare ikväll så blir det halv åtta his min pizzeria med Linn, Ebba och även Josefin tar sig hit från Örebro!
 
 
leker med pontus telefon istället för att kolla på tråkig innebandy
pontus och linn!!
Köping city
hänger utanför coop som alla coola köpingsbor (seriöst dom gör de..)
 
 

Köping motherfuckers!!

And the journey begins! Sitter nu på en buss som ska ta mig till Enköping och därifrån tar jag tåget till Köping för att hälsa på bästaste lilla Linn! :D


I will love you till the end of time

Idag åkte alla vi ib ettor till Stockholm för att gå på några museer, skönt och slippa skola men hur kul e de att gå på museum en hel dag..? Men de blev ändå en bra dag för min skull för jag fick veta att min kusin födde en son igår kväll!! Åhh som jag har väntat och så glad jag blev!! En pojke blev de och jag kan inte vänta tills jag får hålla honom! :D
 

tekniska museet (fint alexander..)

picknick e inte min grej

kladdkaka däremot! (a)

Bäääbiss!!! <3
 
 

Lana Del Rey






soo gorgeous!
soo awesome!
 
 
 

Tuesday

Idag till skillnad från igår så slutade jag sent. Lång dag men inte jäte jobbig tro de eller ej. Efter skolan så gick jag och mötte upp mamma på silver & sånt och gick därifrån med 2 nya hål i öronen :D jätteglad och nöjd flicka!
 

Jan och Alexander leker handikappade med Lanas kryckor

älskar att ica typ bor granne med skolan :´)

lilla jag idag :)
VILL HA!!!

VILL HA!!

så ja!! :D
 
 

2012-09-03

Igår så åkte jag till skolan och visste att dagen skulle bli slapp och kort eftersom att lärarna skulle ha någon konferens eller något på eftermiddagen så alla ettor skulle ha fotbollsturnering men jag spelar inte fotboll vilket betydde att jag kunde åka hem efter lunch någon gång. Men till min lycka så var även bild lektionen inställd vilket innebar att jag slutade 09.20, hade inte ens skola i en timme ;)
Gick på stan och kollade lite och med mig hem fick jag en T-shirt och ett par örhängen från Gina Tricot.
 

199kr
129kr

Ragga dancehall

Jajebullar! Första ragga lektionen idag! Suuuuperkuul!! Kände mig väl halvdum men ibland men de va jättekul och känner mig taggad till nästa vecka!
 

Going to church

Hejsan hejsan! Hade en mysig filmkväll hos Manfred igår, kom hem strax efter 12 och gick och dog i sängen på en gång! Men nu är de en ny dag och klockan 11 ska man på gudstjänst, första träffen med årets konfirmander så de ska väl bli lite kul och senare idag så är min första ragga dancehall lektion som jag ska gå på med Saga! Spännande spännande!! :D
 
kände inte riktigt att jag fastnade på bild så de blir 2 stycken från elinas blogg
 

Fy fan för Sverige..

Ja idag har varit en lagom kul dag, bara suttit inne p.g.a. jävla skitväder. Kan de inte sluta regna snällaaa!!!
Ska trotsa vädret snart iallafall och åka hem till Manfred så att han äntligen kan få conversen som jag köpte åt honom när jag var i USA.
 

RSS 2.0