fjällen

förlåt förlåt FÖRLÅÅÅT att jag inte bloggat på superlänge, men jag har varit i fjällen och där har vi tyvärr inget internet så de gick inte.
vi åkte upp första dagen på lovet och jag längtade bara hem hela tiden för det finns inget att göra där. men vi åkte lite slalom skidor, trots mina protester men det var helt okej faktiskt typ dom 2 första dagarna sen blev det drygt.
typ på onsdagen så fick vi jätte fint väder och sen i onsdags har det varit upp till 20 grader så jag lyckades faktiskt sola en hel del :) kändes lite fel bara att gå runt i underkläder bland snön...
men nu e jag ÄNTLIGEN hemma. synd bara att de e skola imorgon. men jag har räknat ut att det e bara 6 och en halv vecka kvar till sommarlovet. :D


hejdå/ lollo

DAAAAAAAMP!!

idag va de en vanlig urtrist dag i skolan, typ enda dagen utan prov den här veckan :p de absolut jobbigaste e nog ändå att jag har 3 prov imorgon... har inte pluggat till ett enda typ.. he he, inte så bra kanske, längtar fett mycket till lovet så jag kan sova och glömma bort skolan, förutom att jag måste plugga då oxå. asså hur mycket tror lärarna att man pallar egentligen!? aja, de e väl bara o bita ihop.

he dä bra/lollo

15 år!!!!!!



då va de här knäppot plötsligt 15 ÅR!! fy fan vad tiden går fort. har inte hänt nått specielt idag dock.. familjen sjöng för mig imorse och fick även tårta till frukost. på tyskan sjöng dom för mig oxå. fick ansiktsmasker och nagellack av miccis som jag snart ska måla på, lägger upp foto på de sen. (fast bara nagellacket :p) annars har de varit en vanlig skoldag me matte prov, gick ganska bra faktiskt. :) blir kinamat ikväll, mitt önskemål. MÖÖÖMS!

hejdå/lollo

...


bild på lilla kameran oxå <3

fyller år!!

i söndags så kom släkten på besök för att lilla jag fyller 15 år imorgon tisdag!! hade super kul. fick också mammas och pappas present, nämligen en system kamera. SÅ HIMLA GLAD!! tack tack! men de går inte så bra me att dra in bilder från den till datan än så länge så de blir mobil eller webcam bilder ett litet tag till :(
annars fick jag en mugg, choklad, ett armband, en klänning, tröja, te, presentkort och örhängen. toppen presenter!


idag så va de skola igen då eftersom att jag har frisknat till men vi hade håltimme så vi hade typ 2 timmars rast för de va lunch efter så jag och några kompisar gick till fugu och käka kina buffe, muuums.
efter de gick vi ner på stan eftersom at vi ska ha stilbytardag i skolan så ska jag och min kompis klä ut oss till superhjältar och då måste man ju gå fullt ut alltså köpte vi stålmannen kalsonger att ha utanpå byxorna ;) sen köpte jag oxå 2 ringar när vi ändå va på hm.


grrrr<3


49.90kr st på hm


hejdå/lollo

en till sminkning skapad av uttråkning



hihi, mobba inte ;P <3

har man tråkigt så har man...



ja vad ska man hitta på när man e hemma och sjuk..? jag vet! varför inte över sminka halva ansiktet! :D  så de evad jag gjorde igår. :P
idag har jag bara glott på tv och sovit, men de va ju ganska skönt förstås. :)
helgen skulle bli världens roligaste för jag skulle fira min födelsedag med mina kompisar.. men självklart så blev jag ju sjuk lagom till festen så den blir tyvärr inte av imorgon. :( får ta det någon annan dag ist.


hejdå/ lollo


sjuk



blev tyvärr inte bättre över natten så idag e jag hemma..:( hoppas bara att jag e frisk till helgen för då firas de födelsedagar me släkt o vänner, vore ju bittert o behöva ställa in.
ska försöka plugga geografi idag till värsta provet imorgon men vi får se hur de går me de.


hejdå/lollo

"fanns de ingen större sked?" "nee :)"




jaha då va de måndag igen. självklart lite jobbigt me skola men de e bara två veckor kvar till påsklov så jag får väl hålla ut.
idag hade jag ont i halsen hela dan, jätte drygt, så mamma köpte lite glass så nu känns de bättre;)
aja, har inget mer att säga skulle jag tro..


hejdå/lollo

möms!




tjolahopp! på bilderna ser ni dom underbart goda chokladmuffinsen me chokladbitar och dumle i som jag bakade igår! så jävla underbara! annars gjorde jag inte så mkt mer igår.

idag kom michaela och maja till mig för att vi skulle göra klart en idrottsläxa typ, det gick ganska bra, vi blev ju klara till slut iaf. far och mor köpte oxå (äntligen) en ny soffa till tv rummet där jag typ bor, så jävla skönt för den gamla va typ stenhård.. annars har jag haft en ganska tråkig helg, bittert att det redan e söndag men hoppas veckan går fort.

hejdå/ lollo

RSS 2.0