Ändrade planer

Idag så ringde Linn upp mig som hade fått ett samtal av en från EF språkresor som hade sagt att dom tre resorna i juli skulle bli inställda p.g.a. inte tillräckligt många hade bokat in sig på dom. Så, istället för att åka 12 juli-7 augusti så blir det redan 27 juni-24 juli. Det är ju känns kul för nu behöver jag inte vänta lika längre och vi kommer få fira 4th of july i USA vilket kommer bli grymt kul! Men det har liksom vänt lite upp och ner på min sommar men det löser sig!
 
                                                                           shopping i Los Ceritos
                                                             starbucks i Los Ceritos efter mycket shoppande!
                                                       Vid favorit stranden Belmont Shore!

Här va man hurtig!

Gick upp 20 över 5 för att hinna med en morgonpromenad. Till min överraskning stod Manfred utanför och väntade halv 6 på morgonen för att göra mig sällskap. Tack så mycket för de Manfred! Är ju mörkrädd så ganska skönt me sällskap då! Nu sitter jag och käkar frukost efter att h tagit en skön dusch.


There's just so much I can take

Slutade tidigt även idag så är snart hemma. Blir o plugga lite matte och Italienska, behövs verkligen!


Oh that sparkle!


Kvälls promenix!

Reflexvästen på så kör vi! Ser ut som ett jävla berg..


Too cool 4 school

När jag vaknade imorse kände jag mig jäätteseg och trött men de va bara och pallra mig upp ur sängen o åka till skolan. Två av tre lektioner efter lunch blev inställda plus att vi hade en jättelång lunch rast vilket betydde 4 timmars håltimme så jag bestämde mig för att strunta i italienskan och åka hem istället och plugga hemma till provet. Har kollat på Django, grymt bra film och senare ikväll är det Top model Sverige som gäller! ;)


Music


LOL=lot's of love

De har varit en bra helg. Lägret gick bra, sov endast några timmar så blev några powernaps under dagen hehe. Har gjort klart min filosofi uppsats som jag stressat över i en vecka så de känns skönt. Nu kollar jag klart på en film och sen blir se läggdags :)


Ledarläger

Drar iväg ut till balingsta nu fötåget ledarläger kommer hem imorgon!
Leker me mammas nya iPad ;)

Your love is deadly

Påväg ner mot stan nu för att gå på Koh phangang (en thai restaurang) med Siri. Ska bli mysigt och alltid skönt o komma ut istället för o sitta hemma.


Today is always gone tomorrow

Hej hej! idag var det bara halvdag i skolan, alla elever hade utvecklingssamtal på eftermiddagen och jag är 2.a på klasslistan så jag slutade vid 13.20 ungefär. Pappa och jag passade på att köpa lite fika på vägen hem och när jag kom hem så klädde jag på mig lite varmt och sen gick jag ner till bryggan en liten stund. Tänkte att jag skulle komma ut lite innan jag fortsatte kämpa med min filosofi uppsats plus att det var så fint väder ute. Har även hunnit laga lite amerikanska pannkakor som jag åt till middag men så att jag också kan äta de till frukost. Finns ingen bättre frukost! Just mu kämpar jag vidare med uppsatsen och målar naglarna med mitt älskade chanel lack!
 
 
 
 

Top Model Sverige

Har haft en helt okej dag i skolan och nu sitter jag i soffan och kollar på Top Model Sverige som börjar idag!! :D


Godnatt världen

Dags o sova, de e ju måndag imorgon och tidig morgon så kan vara skönt me en tidig kväll.
Fjoortiiiss


The same old empty feeling in my heart

Då var snart även denna helg slut. Lagade amerikanska pannkakor till frukost imorse också för dom var bara såå goda!! Sen så började jag lite smått med filosofi uppsatsen som är till nästa söndag och sen kom Manfred och hämta mig. Vi käkade kladdkaka me massa glass o grädde o så te och skräckfilm till de. Filmen hette The Descent, sjuukt creepy film så kolla inte på den!!
Igår så fick mina föräldrar ett litet ryck och köpte America's next top model dricka till mig så jag tänkte att jag skulle smaka på den, de ska vara mango och passion frukts smak men den smaka lite skumt så tipsar inte om den! Synd att jag har 3 kvar...


Saturday night

Åkte hem till Manfred igår kväll, vi kolla på 2 halv läskiga filmer och så gick vi o la oss hyfsat tidigt för jag va iaf supertrött efter att ha haft en sen kväll kvällen innan och sen en tidig morgon. Imorse så gjorde jag amerikanska pannkakor till frukost, mmöms! Bland dom bästa jag gjort! ;) Kom hem efter fyra någon gång, fixa mig lite snabbt för vi skulle få gäster och nu myser jag runt i min onepiece!


Hollywood hills

Vill ha sommar och USA. Längtar tillbaka som fan! Nu är det 173 dagar kvar och rätt vad de e så kommer jag och Linn sitta på planet igen. Kan inte väntaa vill bara dit nu nu NU!!
 
bilder från elinas blogg

Törnrosa

Idag efter skolan så åkte jag till Stockholm med Alina, Sarah och Pauline för vi skulle gå och kolla på Törnrosa baletten tillsammans med några andra frivilliga ib elever och våran svenska lärare som är så snäll och fixad sånt åt oss. De va ganska häftigt faktiskt och i helhet var den väldigt bra! Skulle lätt kunna gå och kolla på balett igen men inte samma föreställning en andra gång.


Nighty night!

Kort skoldag idag, slutade 12.45 så de va väldigt skönt! Plugga lite kemi när jag kom hem och sen kolla jag på the lucky one och annars har jag väl inte gjort så mycket vettigt. Nu ska jag sova iaf så godnatt!


If I'm your world, then the world is yours

Har varit hemma idag för jag mådde inge bra imorse. Har spenderat dagen med att baka chokladmuffins, kolla på film och så har jag varit ute på en promenad. Skönt med en extra helgdag, kör verkligen på mjukstart såhär efter jullovet.
 

A heart for breakfast

Goooomorron! Söndag vilket betyder att de e måndag imorgon, fan för de som alltid men jaja ingen bryr sig.
Bakadr scones till frukost, riktigt möms! ;) vad händet idag då? Ingen jävla aning..


Dangerously gorgeous women

Angelina Jolie
'
Lindsay Lohan
Megan Fox
 
 

08-01-2013

Förlåt för dålig uppdatering men jag har bara inte orkat blogga.
Sitter på bussen nu iallafall påväg ner mot stan för o träffa Maja, Miccis o Jennifer. De e inte ofta vi träffas alla 4 längre vilket är väldigt synd så de ska bli kul o träffa dom alla!!
Jag har på mig min nya tröja som jag hittade på rean inne på gina tricot.


Bye bye 2012


RSS 2.0