Köping

Hellooo!! Jaa super dålig uppdatering men så är det ibland. Har iallafall precis kommit hem till Linn i Köping och ska stanna här till på onsdag. Nu ska vi dra till donken såklaart som vi alltid gör.
 

Våffeldagen

Idag är det måndag och våffeldagen. Känns bra att en dag är avklarad vilket betyder tre kvar till lov! Och att de va våffeldagen gjorde ju inget. Käkade våfflor på historie lektionen och till middag så jag har iallafall fått så de räcker! Har även försökt jobba på historieuppsatsen men känner att mina ögon sviker mig och vill sova.

Bjuder på 3 ramdom bilder från idag.


Mar. 24, 2013

Trött och bitter flicka efter en konfahelg med dryga 98.or och dåligt med sömn.


Bridal

Bilder från weheartit.com


Nighty night babes ✌

Onsdag och satan vad de känns som att den här veckan går fort! Lite irriterande för jag har ett kemi prov på fredag och en historia uppsats som ska in då som jag inte ens börjar på än och slutar sent imorgon så känns lite stressigt.
Köpte en välförkänt Ben & Jerry's efter skolan på väg hem till Manfred. Käkade den medans vi kollade på Top Model Sverige för vi missade de i måndags.
Känner mig superseg och trött så ska nog sova nu.


One hundred

Idag är det 100 dagar kvar tills jag ska åka tillbaka till Long Beach!


Mar. 19, 2013

Slutade vid halv ett idag p.g.a. inställd biologi labb och tidigare slut på engelska lektionen. Gick till gymmet och tränade och när jag kom hem så gjorde jag en banan och kiwi smoothie till kemi plugget.


Mar. 18, 2013

Superslapp dag idag. Hade sovmorgon för att jag hade tandläkartid vilket var superskönt. Gick och åt lunch med mamma efteråt. En lektion och ett prov och sen drog jag hem p.g.a. huvudvärk. Har bara tagit de lugnt och läst lite i Röde Orm som ska va utläst på torsdag.

Känner mig dock som på bilden och saknar min älskade hjärtevän! Känns som att jag inte sett henne på lite för länge!


Breakfast

Söndag morgon med en god frukost. Dagen består av städning av mitt rum, besök av kusiner, plugg och förhoppningsvis övningskörning.


Mar. 12, 2013

Hade ett quiz på sista lektionen och man fick gå när man va klar så slutade typ halv 2. Gick till gymmet efter de men hade glömt mitt träningsschema hemma så fick improvisera lite och sen så hade jag dessutom glömt vattenflaskan så de va ju lite drygt. Ska hem nu och leta efter mitt anteckningsblock som är borta och jag har de till alla mina ämnen så de e ju lite jobbigt och så ska jag plugga kemi.


Mar. 09, 2013

Vaknade upp imorse hos Siri och mådde sådär men vi bestämde oss för att pallra oss iväg till American pizza place som ligger vid 4 mackarna och käka frulle vilket vi gjorde också. Superskönt att mötas av en värmande sol och vårväder när man kom ut! Asgrymt ställe va de iaf, kändes underbart att komma in i värsta amerikanska retro pizzerian typ, längtar bara mer till USA nu! Efter de så tog jag bussen hem. Har duschat och fräschat till mig lite.


Raw comedy club

Har precis kommit tillbaka hem till Siri efter att ha varit och kollat på Raw comedy club på UKK. De va verkligen jättebra! Måste absolut göra om de!


Mar. 07, 2013

Har varit hemma idag för jag mådde inte direkt på topp när jag vaknade imorse. Sov vidare till 10 ungefär när jag tillslut bestämde mig för att gå upp och få i mig lite frukost. Har tagit det lugnt idag, va ute på en kort promenad för att få lite frisk luft, har försökt pluggat lite fysik och kämpar nu på med biologi.
Jävligt less blev jag när mamma och pappa kom hem och insåg att vi i stort sätt inte hade någon mat hemma.. Jävligt hungrig flicka med massa plugg och som inte hade ätit lunch hade verkligen behövt lite riktig mat. Fick skrapa ihop lite grejer från frysen men blev inte mätt så fick bli en smoothie också.


Mar. 05, 2013

Slutade 14.15 idag så tog en sväng till gymmet efter de. Känns alltid lika skönt att få träna lite även om det kan vara lite segt att ta sig dit ibland. Just nu sitter jag på mammas jobb och leker med hennes iPad och käkar sesamkakor medans jag väntar på att hon ska jobba klart. Ikväll blir det biologi plugg inför provet på fredag och så ska jag nog kolla på Top Model Sverige för jag missade de i måndags. Ska nog gå och lägga mig tidigt också, en lugn kvälll helt enkelt.
 

Mar. 03, 2013

Hejsaan! Snart är även den här helgen över, 4 veckor till påsklov, de här klarar jag!!
Just nu sitter jag iaf och kollar på Kim och Kourtney i New York och tar en paus från plugget.
I fredags så sov Siri över hos mig för hon hade tappat bort sina nycklar så eftersom att hon var hemlös för en natt så fick hon sova hos mig. Vi försökte plugga lite igår men de misslyckades tyvärr. Sen åkte vi till Gränby och jag hittade en skjort/blus på H&M och sen gick vi till Siris lägenhet för att få en extranyckel. Chillade där ett tag, fick snyggaste solbrillorna av Siri för dom va för små för henne och så tog jag en buss in till stan igen vid 10, mötte upp Manfred och Edward och fick skjuts hem. Fick t.o.m. köra sista biten hem till mig, jag typ satt o halv skrek o hade panik o körde i typ 1km/h medans Manfred satt o skratta åt mig hahah men vi överlevde.


RSS 2.0