Orka..

Hemma nu efter att ha varit ku.
Efter skolan så mötte jag upp Frida på stan. Vi hade lite tid innan vi skulle ta bussen så vi drog runt lite i olika affärer. Fick med mig ett par super söta string från Lindex som kostade 49.90. Absolut värt de!
Åkte skridskor på idrotten idag så 2 fina bilder ifrån de!


Dear Diary..

Sitter på mitt rum och skriver dagbok. Har precis packat klart skolväskan inför morgon dagen. Lagom jobbigt att släpa på skridskor hela dagen bara för att vi ska ha de på idrotten men aja, jag överlever nog.
Ska på ku imorgon också, det var ett tag sen senast så Frida och jag kände att nu är de dags! :-)
Ha de gött fina ni!


On my way home

Sista lektionen var inställd så jag hann med en tidigare buss hem, grymt skönt!
När jag kommer hem så är det plugg som gäller. Har tyska läxa till imorgon och No prov på torsdag.


Time for school

Jahapp då va de tisdag idag då. Har precis fixat mig färdigt och ska snart springa ner och käka frukost.
Ingenting speciellt händer idag, åker direkt hem efter skolan och har säkert någon läxa att göra. Ikväll är det Top Model Sverige så då sitter jag definitivt bänkad framför tv.n! Blev jätte ledsen när Jamilla åkte ut förra veckan så jag får väl hitta en ny favorit idag då.


Spikes












bilder från fashiolista.com


2012-02-27

Tjena Tjena!
Måndag idag, första skoldagen avklarad. Har Inte kommit hem än eftersom att jag och Miccis behövde göra klart ett skolarbete efter skolan, sen gick vi på stan och snart ska jag ha utvecklingssamtal.
Idag börjar också min och Miccis fasta på alla onyttigheter, den slutar när den vanliga fastan slutar så vi vet inte riktigt hur vi ska klara oss eftersom att vi redan imorse tänkte på choklad båda två...


2012-02-26

Hemma nu och har tagit mig en skön dusch.
Efter vi hade käkat pizza så gick jag, Johan, Lasse, Alicia och Anna till UGC (Uppsala gaming center) och nördade lite. Jag hörde verkligen inte hemma där men kul hade vi. ;-)


halv gammal bild.


Going downtown

Tjena!
Ska snart dra ner på stan en snabbis. Ska träffa konfaledarna i Balingsta och käka pizza. Är smått irriterad för de e ett onödigt möte och jag vill bara va hemma men aja, de bjuds ju på pizza.
Drar på mig skinnjackan idag. De är lite små kallt men solen skiner och jag ska inte vara ute så mycket. Vårkänslor!


Oh Yeah baby!

Har precis varit ute på en gång/spring runda. Ska nog göra de lite oftare, är grymt skönt med friskluft och så känner man sig så duktig oxå. Ska hoppa in i duschen nu och så smått börja fixa mig för min kusin kommer hit med man och barn på middag. Ska bli mysigt.


Sorry dudes

Hejsan!
Jag vet att jag suger på uppdatering men som sagt är det sportlov denna vecka och det känns lixom inte som att någon vill läsa varenda jävla dag om att "hej idag har jag varit hemma och gjort ingenting" så jag struntade i de.
I onsdags så for jag dock till Stockholm. Först va jag, mor och bror på nordiska museet och kollade på alla utställningar där, sen gick till ett akvarium eller vad man ska säga. Fanns ganska mycket coola fiskar men oxå stora jävligt äckliga saker! Sen åkte vi och kollade i lite affärer. Jag fick med mig ett par träningsbyxor och ett linne hem.

Idag åkte jag till Emma på eftermiddagen någon gång. Vi snackade skit, gick en promenad och kollade på Sex and the city 2. Är nyligen hemkommen och ska mysa ner mig i sängen med någon annan film.


The "big" city

Tjena Tjena!
Ska snart åka in mot stan för att ta tåget till Stockholm och antingen gå på en utställning på fotografiska eller på nordiska, vi har inte riktigt bestämt oss än.


2012 Wishes





bilder: weheartit.com

Wanties





shorts/runwaydreamz.com toppar/asos.com


daaaaaaaaaaamp

okej datorn är fortfarande lite fucked up. Här är resten av bilderna som tydligen inte ville hänga med.




alla bilder är från i torsdags


Who owns my heart

Godmorgon allesammans!
Lördag morgon och sportlov! Har hunnit ta en dusch och ska snart kila ner till köket och göra mig en karamell latte ;-)
för en stund  nu så fungerar datorn som den ska så bildbomb nu då!


torsdag morgon


Sportloooov!!!!

Fy fasiken så skönt med sportlov nudå!! Blir bara hemma hela lovet förutom en sväng till Stockholm och fotografiska museet. Ska bli kul!

Jag har lite problem med min dator så precis när jag hade skrivit klart inlägget igår så bestämde den sig för att stänga ner sig för dagen. Därför hade jag tänkte att göra en update idag om igår i form av bilder men min dator vill fortfarande inte riktigt fungera så jag kommer inte åt mina bilder.. :-(
Jag måste fan fixa detta problem på något vis. Men idag får ni nöja er med denna tråkiga update utan bilder tyvärr.

Dagen har bestått av skola som vanligt, fortsatt på nationella prov i svenska muntligt, gick hyfsat och nu sitter jag hemma och ska slänga in en pizza i ugnen. Kvällen består av att äta upp pizzan typ.

Ha en bra fredag kväll!!


When I tell ypu about my feelings

Onsdag idag då. Vaknade upp hemma hos Miccis, vi fixade oss, käka frukost och drog sedan iväg till skolan.

Hade nationella prov i svenska den muntliga delen idag. Eller vi började idag och ska fortsätta med det några fler dagar.
Efter skolan så gick jag på öppet hus på Katedral skolan. Jag funderar på IB vilket är egentligen en 2 årig kurs men dom har lagt till ett år som är pre-IB. Alla lektioner är på engelska och den är väldigt annorlunda från alla andra linjer som man söker till på så sätt som hur betyg sätts o.s.v. men den känns riktigt rätt för mig så jag får väl göra mitt bästa så att jag kommer in!!

Har duschat och ska plugga lite engelska nu då.


Alla hjärtans dag med Miccis!

Toodilodi!!
Är hemma hos Michaela nu och vi har busat lite, tagit knas foton och bakat kladdkaka. Ska plugga lite tyska till provet imorgon och sen ska vi käka upp kladdkakan och kolla på sex and the city 2!
Super trävligt!!
Är hyfsat bitter för att de snöar ute måste jag säga.. :-(
lite bilder då






Ha en bra kväll och glad alla hjärtans dag!

Alla f**king hjärtans dag..

                    
                    
                    

bilder:weheartit.se 

Måndag idag, alla hjärtans dag imorgon

Jaha ja då var måndag avklarad. Anmälde mig till skolans skidresa till Romme idag. Ska bli super som vanligt!!

Imorgon är det alla hjärtans dag vilket inte är någon rolig dag om man är singel (vilket jag är) men jag ska åka hem till Miccis och sitta där och tjocka och deppa så de blir nog bra. Sover där också.



Axels röv och Miccis i Paris. HAHA!

FÖRLÅT för de snea bilderna men datorn ville inte samarbeta..


Sover

Är egentligen inte på blogg humör men jag för mitt bästa ändå.
Kom hem efter konfa lägret för någon timme sen kanske. De var ett lyckat och roligt läger, alla skötte sig och jag lyckades faktiskt sova typ 4 timmar men eftersom att jag var vaken över 20 timmar i rad så är jag hyfsat trött nu iallafall..
Ska bara halvsova resten av dagen :-)


All alone on a friday night

Då var det fredagkväll! Hyfsta skönt med helg men jag måste kravla mig ur sängen vid 7 tiden imorgon för att duscha och fixa lite för jag ska på konfaläger i helgen och vi har fortfarande massa att planera så usch men så är det. För er som nylligen börjat läsa min blogg så har jag konfirmerat mig men är konfa ledare i år. :-)

Kvällen min består av godis, mys framför tv eller film och packning.




ha en trevlig fredagkväll ;-)


Thursday night..

Hej hej!
Har varit en as slapp skoldag, väldigt skönt eftersom att torsdagar brukar vara proppade med lektioner och så slutar jag sent men idag så hade vi nationella prov hela förmiddagen, sen var det lunch, hemkunskap, håltimme och sen var det bara att sitta och lyssna på ett halv intressant föredrag så jag klagar inte.

När jag kom hem så duschade jag och sen kollade jag klart på submarine. Den är ganska konstig, vet inte riktigt hur jag ska beskriva den, den handlar liksom inte om någonting speciellt egentligen men på något sätt tyckte jag ändå om den.
Ska snart göra so läxan och sen blir det väl att sova. :-)


bjuder på denna gulliga bild idag då..


Dear diary..

Hej!

Idag var jag och köpte en dagbok efter skolan som jag nu ska börja skriva i varje dag om allt och inget. Tyckte att det skulle vara roligt eftersom att detta år kommer vara ganska händelsefyllt för mig och det är ju ganska roligt att läsa när man är äldre.



den är inte den vackraste men den ser liksom gammal ut och den kändes bara helt rätt!!


Spongebob squerpants!

Tjolahoppsan!
Ska snart hoppa ner i sängen min med mina underbara siden kalsipper! Man bara MÅSTE älska dem!
Imorgon är det nationella prov i svenska så lycka till alla Sveriges 96.or!!


We can do it!

Idag är en allmänt tråkig dag tyvärr. Har bara suttit hemma, kollat på tv och målar naglarna. Känns lagom drygt med måndag imorgon men vad ska man göra. Förhoppningsvis flyger veckan förbi snabbt.


Blogg tävling

Hejsan!
Skulle bara säga att Sofia Händen har en tävling på sin blogg just nu. Kika in på bysofia.se och delta!
Priserna ser ni på bilden!


My room

Hejsan!
Idag har jag varit super duktig och storstädat mitt rum och passade också på att möblera om lite.

före

efter

det blev så fint så!

Resten av helgen blir bara till att slappa. Lyckades övertala pappa att köpa Ben&Jerry´s till mig så det blir filmmys ikväll i mitt nystädade fina rum!


Friday night

Sitter på mitt rum och lyssnar på Amy Winehouse. Kul att man upptäcker hur bra hennes musik faktiskt är när hon redan är död.. R.I.P. Amy Winehouse.<3

Dagen har varit hyfsad. Man blir lite lagom irriterad när man har fått en no lärare som varken kan prata svenska eller lära ut ordentligt, så då går man till rektorn och klagar men han är så jävla feg så han vågar inte göra någonting åt saken. GAAHH!!




lagom vackra bilder från när jag skrev demokratiarbete ;-)

vacker bild på den första stora kärleken och hennes look alike. Så grymt likt att man blir rädd!!
Vi försökte få en manliga look alike till mig med men trots alla mina hemska grimaser och miner så fick jag fortfarande bara snygga kvinnliga kändisar. Jag är väl inte så mycket man som jag tror :(


The last song

Tjolahopp!
Har salskrivning om nazism och fascism, blev klar ganska tidigt så nu sitter jag och kollar på the last song istället ;-)


You mean more than I ever did

Hej!
Igår kväll när jag hade tänkt blogga så funkade inte hemsidan för mig så jag tar det nu istället.

Igår så färgade jag som sagt ögonbrynen efter skolan med Michaela. Blev tyvärr inte riktigt nöjd, dom kunde ha varit lite mörkare tycker jag men gjort är gjort. Införskaffade mig även et skal till telefonen som jag pimpade lite med svart strazz. Blev ingen ku, åkte hem istället.

Idag så var det en lång och dryg dag i skolan men efter det så gick jag och klippte mig, toppade bara men det känns jättekort. :( Köpte ett till skal idag, likadant fast rosa. :)



Dagens: Jeans/JC//Tröja/Weekday//Halsband/Cubus

mina nya skal


Good morning!

Då var det onsdag morgon! tänkte passa på att blogga nnu eftersom att jag misstänker att jag inte hinner det ikväll.
ska snart dra ner och käka lite frulle och sen bär det av mot skolan!
Idag blir det ögonbrynsfärgning och sedan ku så kommer hem ganska sent.



Dagens: Shorta/Acne // Jeans/JC


RSS 2.0