tjolahopp!

idag va de en seg men ändå helt okej skoldag. efter skolan så sprang jag på stan me några poolare. hade siktat in mig på en super fin stickad tröja från gina me usa.s flagga på men den fanns bara i medium och de såg tyvärr för stort ut :( men jag köpte iaf en svart cake eyeliner från make up store, en blå stickad tröja från carlings och ett monki monster ;)
när jag kom hem så bytte jag ut mitt snygga men super dryga skrivbord mot min farmors gammla eftersom att mitt gammla bara bestod av en skiva som låg på 2 grejer så de levde sitt eget liv typ men nu känns de bara så rätt och så skönt me ett bord som står still ;)

lyckades tyvärr inte hitta några bilder på någon av tröjorna så de blir webcam ;)



god natt på er<3

I don`t deserve this..

idag så har jag inte gjort nånting förutom skolan. va en ganska kort och chill dag så de va skönt men nu har jag långa dagar resten av veckan.. :(


fin bild från gotland som maja tog <3

övningskörninig!

hej, idag så övnningskörde jag me körskolan i stan. jag tror att de gick bra, va inte helt lätt alltid men de kändes bra.<3
nu e jag helt jävla slut så jag ligger och halvsover framför tv.n. myyys!<3



hejdå<3

Barbour

idag har jag fått en olje rock från barbour som min nya vinterjacka ;D annars har jag typ bara klippt gräset.

men tidigare i veckan så va jag o köpte ett nytt nagellack från make up store som heter lotta.
har tyvärr ingen bild på jackan men på nagellacket har jag.


älskar detta nya lack!!

knitted

hej! idag så va de en ganska seg men helt okej dag. efter skolan så gick jag och köpte en stickad tröja och sen gick jag me mamma och köpte lite sushi som middag.

igår så började de en ny tjej i vår klass. hon heter amanda och e inte lika knäpp som mig o mina kompisar men hon e snäll så de blir nog bra.

har nog inte hänt något mer i mitt liv så de blir tyvärr inte inlägg varje dag eftersom att de inte finns något att skriva om.



bild från ginatricot.se

läxor...

hejsan hoppsan. förlåt att jag inte bloggade i helgen men jag var alldeles för trött så ni får se lite bilder från gotland nu istället.
men idag så va de iallafall den första riktiga skoldagen me lektioner och så. den va väl ganska okej men de känns ju kul att man redan har fått 2 läxor och att vi bara ska börja jobba som fan på en gång, ingen mjukstart här inte. :p
aja, på gotland så hade vi super skoj. i torsdags så hade vi jätte fint väder så då va de bad i havet som gällde. sen hade vi kaos mys i min, miccis, majas och sofes lägenhet me typ hela klassen ;) på fredagen regnade de hela dagen. (biiittert) och på lördagen va de inte heller så mysigt väder men i de stora hela så va de skojsigt!.
lite bilder då ;)










myyyyyyyyyyyys<3

up before sunrise..

gick upp 10 i 5, kändes lite lagom kul men jag kan ju sova på bussen om jag absolut måste. nu bär de alltså äntligen av mot gotland me vår lilla getingklass som nu bara består av 21 elever men jag tycker att de e ganska skönt och alla vi som e kvar e ganska bra vänner allihop så oj så skojsigt vi ska ha de nu!! kommer hem lördag kväll så blir inget bloggande förns då eller på söndag.


morgonens soluppgång

jag idag

ha de bra<3

And it cut me like a knife, when you walked out of my life

packar för fullt inför gotland imorgon. kul att amn ska gå upp kl.5 imorgon men de e så de e så de e bara o gilla läget ;) har packat de mesta nu tror jag men de e väl lite småsaker kvar som får packas imorgon bitti.


tiiiidigt!

happ då va de första skoldagen då.. kan inte fatta att sommarlovet redan e slut! de e ju helt sjukt!! tysklands resan va väl inte så länge sen...? tydligen :( aja, de e bara o bita ihop o stå ut!
ska nog gå till körskolan o göra lite prov tror jag som övning oxå men vi får se, sen måste jag ju hem o packa oxå, för imorgon bär de av mot GOTLAND!!! :D yippie!!


oj vilken fin.... guldfisk..? :s aja, den bjuder vi på en hemsk dag som denna ;)

ha de gött<3

skola: yey! :D or no yeey...

idag va de moppekurs igen då ;) va en jävla massa prov men de gick helt okej :)

känns suuuper bittert att skolan börjar imorgon men på torsdag e de gotland som gäller!!! :D

så de blir super!!



ha de gött! <3

plugg..

imorgon så fortsätter moppe kursen så idag e de plugg som gäller. känns lagom skoj att skolan börjar i övermorgon oxå.. men då e man äldst på skolan! ;) chit. känns hel skumt o börja 9.an :s så stor e jag väl inte.. eller?



världens sötaste valpis! mormor och morfars nya hund, längtar super mycket till vi ska hämta honom! och han har bästa namnet, Bosse, så vackert ;)

tv mys

myser framför film me lite chips och persiko te. MÖÖMS!! <3


haha oj så charmigt ;)


MORNING!

idag bär de av mot någon fin resrurang för att fira mormors födelsedag. :) kommer inte hem förns ikväll.




dagens outfit ;)

ha de bra <3

Letar efter nåt o säga som kan ändra allt, nåt mer än de jag redan sagt..

först målade jag naglarna silvriga och super glittriga och allt men orkade inte ha de så till slut blev de guld fingernaglar och silver glittriga tå naglar ;)



                  wawawoom                                            Nr.47
                 på fingrarna                                       på tånaglarna 

Good morning!

idag hade jag tänkt att jag skulle sova hela dagen, men så plötsligt gick solen upp och de blev dagsljus i mitt rum plus att mamma väckte mig typ 8 för att hon höll  på o greja me massa saker så då va den planen förstörd... så istället så ska jag måla naglarna :D blev jätte sugen på att göra något glittrigt och me nått krims krams så vi får se vad jag hittar på ;)



nu ska jag dricka min dagliga kopp kaffe ;)

Why do I keep Longing for what I know is`nt Coming


moppe kurs all day long

yo yo yo! idag gick jag upp 7 för att jag skulle på moppe kurs som började kl 9... lite lagom jobbigt men aja. annars har jag inte gjort nått, måste dock plugga typ hela helgen för på måndag e första provet, men jag tror nog att jag klarar de :)


jag just nu

ha de bra <3

regn regn och mera regn...

idag har jag som sagt inte gjort nånting, suttit inne och tittat ut på regnet och typ laddat upp massa bilder från i måndags på facebook och läst klart moppe boken men inte mer än så :p imorgon börjar kurse, känner mig lagom taggad på o gå upp typ 7 för att kursen börjar 9... yeeyy... eller ej ;) aja, vad gör man inte för lite frihet.


fin bild jag tog i fjällen :)

slapp dag

i måndags hade vi suuper skoj! lite bilder blir de självklart ;) vi badade, spela kubb, grilla korv och bara chilla, och snart e de klassresa till gotland så de lär ju bli minst lika skojit!!

igår så va jag och klippte mig men bara topparna sen åkte jag hem till min kompis och chilla lite där och sen hem igen, och när jag skulle sova så hade de klättrat in en jättestor gräshoppa i mitt rum, den va typ 7 eller 8 cm lång, ÄCKLIGT!

idag ska jag bara va hemma och läsa lite till i moppeboken eftersom att kursen börjar imorgon.

juste! mina underbara vänner fixade så jag får in bilderna från kameran till datorn så nu blir de riktiga bilder!! :D







 lite fina bilder ;)


God Morgon Gott Folk!

idag så kommer en bunt knäppisar hem till mig, vi ska bara bada och chilla hela dgen. suuper myyys!


random morgon bild

ha en super dag!<3

usch, regn..

idag e jag  bara hemma och chillar, läser i moppeboken och har förgat håret, mer än så blir inte gjort.



ha de bra<3

yo

en kopp kaffe me suuper mycket mjölk och socker till frukost och sen bär de av mot valparna ;D


jag just nu

God morgon!

hej, idag ska jag åka me mormor och morfar och titta på valpen som dom ska köpa, de e en border terrier och den ska heta Bosse :)

ha de bra<3

love can be beautiful, love can be hateful

bered er på en suuuper dålig bild för jag va tvungen att ta me web kameran men jag tror ni klarar er me den :)



ni ser ju hur den ser utt iaf och texten lyder "trust me darling. It´s much more fun to buy groceries dressed in heels..." :)

DAMP ARG!

nu e jag hemma från min tur till stan, så JÄVLA arg man blir när ens hårfärg inte finns någonstans!! så jag va tvungen att köpa någon billig skit som säkert e ur usel men jag får väl köpa något bättre nästa månad...
hittade iaf en fin guldram till min planch, har inte ramat in den än men ska nog göra de efter maten så då kan jag lägga upp bild :)

ha de gött så länge ;)


random bild från altanen i fjällen

"I Hate to Love"

god morgon på er gott folk! :) idag ska jag ner på stan en sväng och träffa min kompis frida för jag måste köpa hårfärg för jag har inte färgat på hela sommaren så de ser inte speciellt vackert ut nu, de e dags! sen ska jag oxå köpa en ram till en fin planch som jag har köpt, kan lägga upp bild på den sen. :) förhoppningsvis så hinner jag sola och läsa lite i moppe boken oxå eftersom att kursen börjar på torsdag så jag måste läsa ut den!!



thihi<3

ha de gött!

Home Sweet Home

ÄNTLIGEN är jag hemma efter 2 hemska veckor i fjällen med regn varenda jävla dag!! eftersom att  jag hade sååå tråkigt där så passade jag på att beställa hem 2 fina earcuffs som jag nu har fått hem :) idag ska jag nog inte göra något, bara typ sova för vi gick upp typ halv 7 imorse för att komma hem tidigt och när man har gått upp halv 12 i 2 veckor så e de ganska tidigt.

 
bilder från style by tyra


ha de bra, kram lollo<3

RSS 2.0