Kaaooozzz!

Hahaha asså jag orkar verkligen inte denna dag! Helt fucking kaos! Träffade klassen 8.20 på centralen för att ta tåget 8.39 mot Stockholm. Vi satt på de tåget i Uppsala i en och en halvtimme p.g.a. strömfel så tågen kunde typ inte gå. Tillslut gick tåget till Märsta, därifrån fick vi åka pendeltåg till jag vete fan och sen bussar in till Stockholm. Men de roliga va att lärarna typ bara övergav oss lite nu och då så de va jag och typ 9 elever till som åkte själva me en jävla massa främlingar på en buss och vi hade ingen jävla aning om var vi skulle. Sen fick vi ta en tunnelbana och vid typ halv ett va vi framme. Vi gick och käka och sen sprang vi till riksdagen lite snabbt, gjorde typ inget men fick se Göran Hägglund ;-).
Sen skulle vi ju lyckas ta tåg hem oxå som gick 16.30. Vi stod 11 pers vid perrong tre och skulle ha hunnit me tåget men så får vi reda på att tåget gick från typ 17B så vi ba jaaa! Där stod vi själva i Stockholm och fick försöka få ihop biljetter så vi oxå kunde ta oss hem eftersom att lärarna bara lämnat oss utan biljetter. Yes lixom!!

Jaja de va en ganska kul dag ändå och de e Miccis födelsedag idag så GRAAATTIIIIS!!!!!!!!


Stockholm stad

Idag är de ingen vanlig dag, idag ska jag till Stockholm me klassen och en parallell klass. Blir skönt att slippa vanliga lektioner för en dag.

Hatar att de där jävla garaget ska va i vägen..


Dancing in the moonlight

Fast istället för "moonlight" så va de i en äcklig gympasal. Alla nior hade dansträning hela eftermiddagen inför balen om exakt en vecka!!! Vi dansade foxtrot, vals och bugg. Bugg är så satans roligt!!! Haha de flesta killarna körde på att stå still och snurra tjejerna flera varv. Haha om man va yr!? :P

När jag kom hem så käkade jag grönsaksbiffar för att jag inte ätit på hela dagen. GÖÖTT. Jag ÄLSKAR grönsaksbiffar! Sen sov jag bort typ hela eftermiddagen.


påfyllning

lite påfyllning av bilder jag hittade på miccis blogg!





vi borde VERKLIGEN vara inspärrade..








Just another summer day

Har chillat me vännerna i stadsparken idag, vi spelade kubb, käka jordgubbar, åt glass och stekte i solen. En riktigt skön dag.


Ja men JAAA

Sverige har FUCKING vunnit Eurovision!!!


I wish that I could have this moment for life








New stuff

Har inte köpt någonting från gina tricot på typ jättelänge men sen gick jag dit och insåg att dom har ju riktigt mycket nice grejer just nu iallafall så typ i tisdags så köpte jag en underbar tunika och igår så köpte jag ett par örhängen. Örhängena är smala uttöjningssnurror. Började pressa i lite smått igår kväll men tog ut den några gånger men idag så tryckte jag i den. Man fick 2st örhängen men jag har bara i de ena örat för jag tycker att de e snyggast så.



endast 59kr från Gina tricot






svar på kommentar

kommentar: Hej! Hade du tänkt du tänkta att ha någon slags väska på balen? isf hur ser den ut?
postat av: M

M, förlåt för segt svar men jag hade inte bestämt mig för väska men nu så! Jag ska ha min mammas finväska och så här ser den ut.


Uttöjning på g!

Fredag och de e heeelg!!
Idag har jag spelat in en låt till niornas skiva. Jag och 3 tjejer till gör låten what have I done av Anna Ternheim så idag spelade vi in sången.
Annars så har Maja och jag varit och handlat, åkte hem till mig och gjorde tacos, kollade på film och sen körde jag hem Maja. Juste, får inte glömma att jag börjat så smått göra uttöjning i mitt högra öra. Hittade ett par smala snurror på Gina tricot. Om man bara tittar på dom snabbt så tänker man att de e typ som vanliga örhängen i tjocklek men icke sa Nicke, har suttit och pressat igenom.


Skönt me fläkt på musiken eftersom att de e sommar varmt!


Moppe bruden

Har precis kommit hem igen efter en tur på moppen till Hammarskog, skönt att komma ut lite i den friska luften. ;-)
Sitter nu hemma och pluggar genetik..


Going luffare

Kör lite luffar-style idag me pleather shorts från chicy.se, t-shirt från bik bok, tjocktröja som jag fick som extra tröja med klasströjorna (som kom igår btw) och solglasögon från JC.

På klasströjan står de "man glömmer aldrig en KK (Klass Kompis)" får tyvärr inte upp någon bild på den. :(


SCORE.

Jävla bra man e som klara teoriprovet!!


Håll tummarna!!

Sitter på trafikverket nu och ska skriva teoriprovet för AM för andra gången så nu jävlar MÅSTE jag klara de!!

Slänger upp en dagens oxå, shorts blev de idag för nu e de sommar!! :D
Shorts weekday //linne Monki //jeansjacka Cubus //skor Converse // väska och bälte ingen jävla aning


Waffles all week long!

Sitter nu i köket och gör våfflor som ska vara frukost för hela veckan.
Annars så har jag målat, solat och lagat kyckling och curry soppa till hela familjen som middag. Har varit en riktigt skön dag! Men imorgon är de skola igen så då e de bara o köra på nu de sista veckorna!


Balklänningen är kommen!

Jag var ju till Stockholm och köpte en svart klänning där, men när jag hade tänkt lite så ville jag ändå ha en sommrigare klänning så vi lämnade tillbaka den svarta och beställde en annan från inlivewithfashion.com och idag så damp den ner i brevlådan!! :D så jäääääävla fin!! Känns helt rätt!!


Flashigt väder för fan!

Håller på att måla carporten men har för tillfället fika rast. Underbart väder så lite bittert att man står i skuggan och målar..


God morgon allesammans!

Har ätit en god frukost bestående av våfflor, fixat mig och nu är jag på väg till min kusin Malina för att testa lite olika balfrisyrer.
Btw, kan inte fatta att de bara är 3 hela veckor kvar till sommarlovet!! :S


Going downtown

Idag har jag målat lite på våran carport men nu är jag på väg ner på stan för att leta upp den inre nörden, ska till UGC med Lasse, Manfred och Johan. ;-)


Katrineholm

Sitter i bilen på väg mot Vingåker och Katrineholm. Ska köpa kläder år far och bror och hälsa på mormor och morfar.


Längtaaaar!

Skoja inte att man längtar till Kalifornien nu!! Fy satan vad kul de ska bli!!! Vi kommer ha ett stort disco på Universal Studios och 3 dagars helg i Las Vegas!!
OMFG!


Mot Stockholm!

Nu är de HEEELG! Fy satan vad skönt! Inte skola igen förens på tisdag.
Idag tror jag att det har varit en vanlig skoldag om jag minns rätt.. Nu står jag iallafall och väntar på tåget som ska ta mig och familjen till Stockholm. Vi ska på info möte angående språkresan till Kalifornien. Inte så länge kvar nu!!!!! :D 52 dagar mera exakt!


Jag och Miccis vet att vi e sexiga.


aday.org

Idag är det 15 maj och då har en sida som heter aday.org haft ett projekt som är så att man skulle fota sin dag och ladda upp på deras hemsida. Detta projekt sker över heela världen så självklart har jag deltagit med asistans av vännerna.





blåser lite..



#swedish#girl#chilling#under#a#tree

jag och min flickvän :,)



helvetes jävla piss

något fel på bloggen eller nått så hela bilden kom inte me.. testar igen


Duktig flicka glömde bilder


Feta chill

Har varit en vanlig dag i skolan, drog till gymmet efter skolan med Jennifer, vi körde på riktigt bra idag! Glodde på en snygg kille och solade också. På bussen hemåt nu och hemma väntar en massa plugg.. Asså hur fan tänker lärarna egentligen? Alla lärare bombar på med grejer samtidigt nu de sista typ 3 vanliga veckorna, bra planering som vanligt.
Jaja, går bara t.o.m. onsdag den här veckan så de e skönt men stressigt ändå eftersom att man missar en massa.


Summer in the air

Har haft en skön och soft dag hemma. Har solat, gjort lite läxor, kollat tv och fotat lite. Så jävla Nice väder! Har gått runt i min nya sommarklänning. Såå skönt! Ska hoppa in i duschen och sen är det fotbad och film som står på schemat.


Movie time!

Sitter i sängen med en kopp citron te och kollar på My week with Marilyn.


the two black.

Tjooooo!
Hemma nu efter en lång men bra dag i Stockholm. Letade i affärer från vintage till billiga riktiga balklänningar och lyckades till slut hitta en "balklänning" på unbderbara Topshop. Den är inte alls som jag hade tänkt från början men jag känner mig riktigt nöjd! Svart, rak, enkel men såå elegant! Speciellt med fina guld accesoarer till så blir det super!
Hittade en super skön och jättefin sommarklänning på Monki också som fick följa med hem även den.



sommarklänning 300kr, skärp 150kr, båda från Monki


"balklänningen" 549kr, halsbandet 269kr båda från Topshop


Instagram

Följ mig gärna på instagram. Sök på lovisaboberg så borde jag poppa upp!;-)


The big search of the balklänning!

Sitter på tåget mot Stockholm med mamma. Ska förhoppningsvis införskaffa balklänning idag.

Dagens är långkjol från JC, linne från Monki, jeansjcka från Cubus, skor converse, solglasögon JC, senilsnöre Monki, väska från Australien.


The last song

Myser i sängen och kollar på The Last song. :-)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2449208/images/2012/pic_202170533.jpg" class="image">


Biff.

Har precis varit och gymmat med Jennifer, känns super bra. Har försökt biffa till armarna lite idag. På väg hem nu för att fortsätta med fönster tvättningen.


Då va denna dag förstörd..

Vaknar upp och ser fram emot en hel dag ensam hemma, tänkte sätta på musiken på högsta volym i hela huset och bara va, men då ser man att pappa ligger i sin säng och tror att han ska spy och mamma ligger nere i soffan och har huvudvärk.. Toppen, tack så jävla mycket.. Då va den dagen förstörd..


Heeeelg!

Tidig helg denna vecka. Eller jag har operation dagsverke imorgon men de får räknas som helg.
Hade nationella i tyska uppsats delen imorse. Asså den som får MVG, grattis säger jag bara! asså en uppsats på tyska e ju omöjligt om man inte e tysk, ordförrådet e ju inte de bästa, fuck grammatiken och asså aa.. Jaja, nu e de gjort iaf.
Efter skolan blev de kraftkällan me Jennifer, vi va inte så taggade idag men jag tyckte att vi va riktigt duktiga! Känns alltid bra o träna.


New stuff

Fick en blus och en stickad tröja i födelsedagspresent av min kusin men ingen av dom funkade riktigt så jag har vari på JC och bytt. Detta är resultatet.



allt utom linnet är från JC




Friidrottsdagen

Dagen började me nationella prov i tyska och sen så hade vi idrottsdag resten av dagen. Har ösregnat hela dagen så jag kan inte påstå att jag har deltagit, ville hålla mig så torr och varm som möjligt. Jag gillar att min klass kom sist, haha! (min klass är näst längst ner på bilden)
Gick till JC med Miccis och hämtade lite grejs, kommer upp bilder på de sen och sen så åkte mamma och jag och köpte ett klipport till mig på kraftkällan. Sjuukt taggad på att träna!!

När jag kom hem så färgade jag håret så nu känner jag mig vacker. :-)


A good workout!

Tisdag. Vanlig dag men efter skolan så åkte jag till Kraftkällan med Jennifer och är nu på väg hemåt. Har kämpat på riktigt bra och känner mig duktig! Blir att skaffa klipport nu så jag kan träna ordentligt.


God natt världen

Så jäääävla trött! måndag idag, början på en kort och antagligen ganska bra vecka. En dag denna vecka består av friidrottsdag och en annan av operation dagsverke.
Idag hade jag på mig mina nya skor så jag satte på mig skavsårs plåster imorse för att slippa skavsår, innan jag hann gå till bussen så ramla dom av så jag tänkte att va fan jag klarar mig ju till skolan så får jag fixa de där. När jag kom till skolan så hade jag fått skavsår... Satte på nya plåster och när jag kom hem idag så upptäckte jag att de gått hål på plåstren. Misslyckat.. Har typ jätte ont nu men får försöka på nytt igen imorgon (utan de nya skorna).

Ska sova typ nu har jag tänkt för jag är sjuukt trött och ska upp tidigt. Ska till kraftkällan med Jennifer imorgon oxå för en prova på träning. Taggad!


Dagens enkla outfit: t-shirt från Rihannas konsert som jag klippt av ärmarna på, jeans köpta på JC och mina nya loafers från Tiamo (köpta på scorett).


feeling better

Tjoooooooo.
Mår bättre idag, har mest bara haft ont i magen för att jag är så jävla hungrig, kan bero på att jag inte ätit på typ... 4 dagar, annars e de bra.
Ligger i soffan för tillfället och kollar på Jersey shore, what else is there to do?

förlåt för bilderna ni snart får se men vafan lixom.






sov gott babes!


STYLE BY

Glad flicka har fått hem nästa style by tidning! :D


FUUUUCK!

Idag var det tänkt att jag skulle åka till Stockholm med mamma för att bl.a. hitta en klänning till balen och kanske gå på fotografiska, men, när jag vaknade så upptäckte jag att min blod vecka är kommen. Fuck. Att åka till Stockholm en hel dag första dagen av blod veckan känns inte så lämpligt (eftersom att denna dag alltid e värst) och mensvärk och aa ni fattar grejen.. Så jag känner pressen på mig att hitta en nästa helg... Igår var det exakt en månad kvar. Annars får mamma och pappa köpa tyg och en massa piercings så får jag väl sätta mig och sy en sån klänning från tags.com...


God morgon fredag!

Hemma idag oxå så att jag blir helt frisk och glad. Sitter/ligger i soffan, kollar på tv och käkar frulle (måste va de fulaste ordet som finns..).


.

Kul att man typ dör av hunger samtidigt som man inte klarar av att äta..


Vill ha!!

Har varit hemma idag eftersom att jag inte har mått så bra. Hittade en helt underbar klänning på tags.com. Den är ganska enkel egentligen men bara såå snygg! Toppen och kjolen sitter ihop med hjälp av piercings.
Tyvärr så kostar den ungefär mellan 1500 och 1800. Liite för dyr.

Bilder från http://tags.com/


Natt inlägg

Fucking matförgiftning.. Hittills har jag kanske lyckats sova 3 timmar och har spytt två gånger. Har mått så jävla dåligt hela natten, mått sjukt illa och haft jätte ont i hela överkroppen. Ger upp iden om att sova och har lagt mig vid tv.n istället.


Faaiiil

Första skoldagen den här veckan. Jävligt skönt att de e helg igen om två dagar.
Efter skolan så gick jag på stan med Miccis och Maja och köpte en foundationborste och ett par skor. Efter de så gick jag på en invigning av en ny restaurang och nu ligger jag i sängen hemma och mår jätteilla... Kul. Därför får ni en bild från scorettes hemsida.


Lemon tea

Sitter och myser i soffan med en stor kopp citron te! Gött!


Wearing Chanel 531

Fick ett presentkort på Kicks i lördags av min kusin Constans så köpte detta underbara Chanel lack igår.
Fick ett presentkort på scorett av min moster och hennes familj så ska köpa skor imorgon om dom finns kvar. Sen fick jag en blus och en stickad tröja från JC av min Faster och mina kusiner mne dom ska jag byta storlek på iallfall så de får ni se bild på senare.


loving it


Valborg i bilder!

Faaaan vilken grym vallborg!! Känns bra att jag upplevt en riktig valborg som en äkta uppsalabo nu!
Träffade Jennifer, Maja och Miccis på stan. Vi startade i Stadsparken med jordgubbar och red bull och gick sedan vidare till ekonomikum. Erik kom och träffade oss lite snabbt också, var ju trevligt de me!

När vi kom till centralen för att ta bussen hem till Jennifer så såg vi att fontänen var full med skum så vi tänkte leka lite med de, på vägen fram såg jag ett par äldre killar som höll skum bakom ryggarna och kollade på oss så jag vågade inte gå fram hela vägen, tyvärr såg inte Maja dom så hon blev offret. Dom anföll henne med skum, lyfte upp henne och asså de va så jävla random. Hahahaha fan de roligaste på hela dagen, inom kort hade vi alla fyra blivit attackerade. Några sköna tierp killar som vi stanna och snacka me tills vi va tvugna att springa till bussen.

Väl hemma hos Jennifer så grillade vi gött och badade i hennes badtunna i timmar. Mysig frukost på hennes veranda imorse med så sammanfattningen e en riktigt lyckad valborg! Längtar till nästa år redan!



















sista bilden från jennifers blogg.


RSS 2.0