Somliga ljus brinner aldrig ut

God morgon. idag så är det studiedag vilket betyder att alla elever är lediga. suuper skönt! men jag måste tyvärr spendera denna dag med att klippa båda gräsmattorna, tvätta nästan alla fönstren och stor städa mitt rum. så nu njuter jag av en frukost med amerikanska pannkakor som jag så duktigt lagade igår.



ha en bra dag<

Big girls don´t cry

idag va jag hos tandläkaren efter skolan. gick hyfsat tycker jag, vågade faktiskt gå in själv, är ganska stolt måste jag nog säga ;)
efter det så har jag läst lite tyska, läst om hjärnan och lekt med smink och kameran.

resultatet:




ha de bra<3


Stop and Staire

idag så hade jag och maja vårat föredrag om Chanel för alla 6.or och 7.or. det gick jätte bra tycker jag så de känns såååå bra att de e över! efter det så fick vi halvspringa till den 2 timmar långa skrivningen om demokratins historia.. men det kändes också som att det gick ganska bra faktiskt så det är också jätte skönt att vi kommit igång och faktiskt nästan är klarar med den första delen.

annars så har jag bara varit och kollat på skor. har hittat ett par helt underbara på scorett för 600kr men tyvärr så tycker jag att klacken är liiite för hög för att jag ska orka springa runt i dom hela tiden. sen har jag målat naglarna med Make up stores lack Lotta. :)


såååååå fiinaa<3

Chanel

idag har jag försökt fortsätta me mitt pluggande inför demokratiarbetet imorgon. jag hoppas att de kommer gå bra men vi får se. jag och maja ska oxå ha föredrag om chanel för alla 6.or och 7.or imorgon och vi har inte övat någonting men det är inte så mycket så de ska nog också gå alldeles utmärkt.


fortfarande lite sjuk dock.. :(

ha de bra<3

Varför försvinner inte smärtan..

Hej! idag har jag gosat och lekt med världens sötaste och absolut bästa hundvalp någonsin! ganska bittert att jag inte fick behålla honom tycker jag. men det e mormor och morfars hund så de va ju inte sista gången jag såg honom. ;)





såååååå sööööt<3

ha de bra<3

Sjuk

idag har jag varit hemma och sjuk. jag har försökt plugga lite men för det mesta har jag sovit och bara känt mig helt död. :p


imorgon ska jag och min bror följa med mormor och morfar och hämta upp den här sötsaken ;) önskar att jag kunde få honom ist.. :(

Good Life

Idag så var de bara en vanlig tråkig dag i skolan. har ett jätte jobbigt biologi prov på fredag så de blir plugg för mig. har egentligen inte alls någon ork men de e som de e.





mina absoluta favoriter!

ha de bra<3



Plugg

Hej!
nu e de massvis me plugg på g. Nv prov på fredag, demokrati uppsats nästa måndag och ett föredrag om Coco Chanel för halva skolan också på måndag så de e bara o börja läsa.



ha de bra<3


Moves Like Jagger

tjenixen ;)
i fredags så kom lasse hem till mig så vi kolla lite på film o gjorde typ inget. sen sov han över så hade vi en super slö dag i lördags. men de va mys. :) 
sen på kvällen så åkte jag ner på stan o träffa maja, käka lite kina mat och sen gick vi på bio o kolla på jag saknar dig. så jävla sorglig, visste inte att den va baserad på en värklig händelse så jag fick kämpa me o hålla tårarna inne. men den var riktigt bra så jag rekomenderar den absolut!

idag har jag målat naglarna o klippt gräset. köpte 2 nya lack i fredags, ett ljus grått och ett ljus brunt så de gråa blev de idag.

ingen mobbar att bilderna e olika stora.. :p

         Nr.250               Nr.257

ha de gött<3

You are the best thing i never had


en random bild från i somras, längtar tillbaka.. :(


idag så har de inte hänt så mycket, eller typ inget alls :p
duktigt nog av mig så såg jag på facebook så fort jag kom hem att de va ku i vänge idag som jag trodde va nästa vecka så oopsie :p

ha de gött<3

Hemma

hej, idag så va de idrottsdag i skolan me klädsim och orientering men jag stannade hemma för att jag hade lite feber och ont i halsen och så och då va jag hemma istället så att jag inte blir mer sjuk.





lite bilder jag tog igår på min brygga

ha de bra<3

Amen

hejsan hoppsan på er!

igår så va de kulturnatten så jag drog ner på stan en sväng och träffade på maja där sen så letade vi upp Gabriel för att han kände sig lite ensam när han va me Harald och hans tjej så när vi hittat honom så gick vi till musikens hus me gabriel och hans kompis ludvig för att leta efter lite främlingar som vi hängde me resten av kvällen. :)

Idag så börjar konfan för alla små 97.or så snart ska jag dra iväg till kyrkan eftersom att jag ska vara ledare i år. ska bli super kul ;)


jag idag <3

ha de gött<3

Water for elephants

hej hopp! idag så va vi på teater med klassen och kollade på hållplats 018. i vanliga fall så brukar jag inte tycka om att kolla på teater men den va faktiskt ganska rolig och så slapp vi typ 2 lektioner så de va ju ett plus ;)

annars har jag bara suttit hemma vid min dator och kollat på Water for elephants som jag hyrde. den va riktigt bra måste jag säga! rekomenderar den absolut. lite obehaglig och sorglig men riktigt bra film :)




charmigt tycker jag ;)

ha de bra<3


modelljakten

Hej. idag så följde jag  med min kompis Jennifer till modelljakten i st:per för hon hamnade bland uppsalas topp 5 så där stod jag och Sofia och hejade på! ;)
tog såklart oxå bilder med Kenza och Andreas Wijk!


                              jag, Andreas och Jennifer

ha de gött<3

Easy A

hejsan hoppsan ;)
idag (som vanligt) så va de en seg skoldag, men vi fick pengar av vår lärare som han va skyldig typ alla i klassen så lite smått o gott gottis förgyllde min dag ;)

när jag kom hem så satte jag igång me snygga bilder som ska platsa i min nya header (stavning :s) mina underbara vänner ska fixa till min blogg så den blir helt underbart vacker ;)

nu sitter jag i sängen och kollar på Easy A me tända ljus. ååhhh såå mysigt. ;)


super bra film!

sneak peak på temat för min nya header ;)

ha de bra<3

övningskörning 2

hejsan hoppsan! idag va de en dryg dag i skolan men efteråt så gick jag me miccis o sofe till max för lite lyxshake. MMÖÖÖMS! efter de bar¨de av mot körskolan för ännu en övningskörnings runda både på landsväg och i stan, gick toppen bra om jag får säga de själv ;) men nu e jag så jävla trött så jag håller på o dö, har ont i huvudet oxå så de blir o lägga sig tidigt ikväll. :)


blir inte bra på bild för tillfället så de blir en gammal från i sommras ;)

ha de bra<3

home sweet home

igår så åkte jag o familjen till mormor o morfar för att hjälpa dom o flytta och sov kvar i deras nya hus.

nu sitter jag o målar naglarna me mitt nya favvo nagellack Lotta från make up store som jag la upp en bild på tidigare och så läser jag min nya favvo tidning Style By av Elin Kling. den e verkligen jätte bra, mycket mode- och stil inspiration och modetips.


ha de bra<3

RSS 2.0