prov dom sista skoldagarna, yeeeeey..

hej, idag hade vi matte prov och de gick typ åt helvete.. :( men aja, vad ska man göra. imorgon har vi prov på lag och rätt också, hoppas på g iaf.


balingsta+norra hagunda=njaaa....

min konfa grupp (balingsta) träffade norra hagunda idag för vi ska åka med dom till tyskland så vi skulle typ lära känna varann. deras präst va typ jääätte pinsam, vi typ körde pinsamma lekar och danser elr nått, de skämmigaste jag gjort på länge typ. :p aja, de e väl bara o vänja sig, lär bli så typ hela veckan i tyskland.

igår va min släkt på besök för att fira min pappas 50 års dag och vi hade boule och kubb turnering och i familjen boberg tar vi tävlingar på blodigt allvar så när jag och min kusin vann över min pappa och min andra kusins man i boule (och dom e jävligt bra på de!) så kändes det SÅÅÅ JÄÄVLA BRAA! ;D :D <3


hihi, älskar den här bilden ;) <3


50 års kalas!

de e inte jag som fyller 50 så oroa er inte men min pappa har gjort de så idag kommer hela feta släkten och firar och de ska bli super skoj! har bakat mina underbara choklad/dumle muffins me choklad bitar men jag gjorde 3 satser så de blev typ 40st men me min släkt så går dom åt. ;) har också städat som en galning och ska fixa lite på rummet.
lägger upp bild på muffinsen sen ;)

sorry...

förlåt för att jag blivit så dålig på att blogga på sistone men jag har lixom inte hunnit me de.

i tisdags så blev maja sjuk tyvärr och gick hem, (tror att de va i tisdags iaf :s) så jag fick gå med miccis på baksmällan i onsdags ist men de gick ju bra de me. den va väldigt lik den första filmen men mycket värre och super skoj! ;)

i torsdags så var det elevkonsert på skolan och eftersom att jag miccis och maja har gått dom tidigare åren så va vi ju självklart tvugna att gå i år igen men maja va fortfarande sjuk så de blev bara jag och miccis. alla sjöng suuuper dåligt utom typ jessica occh daniel, asså jag har aldrig varit me om något värre tror jag, aja. :p


heeej!

idag va jag och maja och hämtade ut bio biljetterna till baksmällan 2 som vi ska se på onsdag. va även på stan på jakt efter en bikini men de finns inte en enda som funkar på mig, som jääävla störande!! men de e väl bara o leta vidare..


fönster tvätt

hej hej, idag tvättar jag fönster och ska klippa gräset FRIVILLIGT. e nått fel på mig tror jag. ;) har vart och tränat me miccis oxå, så duktig man kan va!


ursäkta bilden,  jag vet att den inte er vacker men de får va så idag. ;)

släktträff

hej, idag va jag ju på släktkalas i björsund och jag har äntligen lärt mig namnen på alla mina sysslingar och vilka av dom som e bröder och vilka deras föräldrar e, så jävla stolt! kom också på att alla e killar... men dom ser väldigt bra ut så de gör inget :p de va jätte skoj iaf och några av dom hade jätte söta små barn också, fanns faktiskt en liten suuuper söt flicka som hette Lovisa, precis som jag ;)


släktträff

god morgon, igår hade jag kemi prov och jag tycker nog att det gick hyfsat trots att jag inte fatta nånting. :p
hade lollos vanliga uurtrista fredagskväll men de e ok, målade naglarna guldiga me blommor på tummarna och rosa stjärnor på stortårna, myyys ;)

idag ska jag på släktkalas för de e nån som typ fyller 80 men de ska bli skoj för de e typ bara mammas kusiner och mina sysslingar som kommer va där och jag har inte träffat dom på typ jätte länge så de ska bli sköj.


viiill haa!! <3

friluftsdag

idag så var det friluftsdag och jag va fett taggad som vanligt bara för att de e så himla kul och skämma ut mig inför alla :p bra att de alltid roar någon när jag ska hålla på me sport. jag upptäckte att jag är urusel på att stöta kula så det är inte mitt kall här i livet men det hjälper lite om man skriker. :D
orienteringen vart lagom misslyckad och spjutkastningen ska vi nog inte ens prata om...
sen var det lunch och typ precis när vi ätit klart så fick jag och miccis följa med hennes lillebroder till akuten för att han skadat knät men det va inte så allvarligt så de va ju bra, synd om pojken dock.

imorgon har jag kemi prov och en svenska redovisning på stolthet och fördom så nu e de plugg plugg PLUGG som gäller. e typ klar me svenska saken men dampar snart sönder på kemin... aja, de e väl bara o kämpa på. :)


pöösss<3

kemi prov...

tjoho, idag blev jag klar med min underbara tjocktröja som jag gjorde på syslöjden fast har lite små fix kvar på den och efter skolan så va jag och fotade mig till id kort. blev faktiskt ganska nöjd med fotot, hur ofta händer de lixom :p
nu e de kemi plugg som gäller, har prov på fredag och har inte pluggat någonting så bäst o sätta igång.


hejdå <3


lääääängtaaaar

yoo. idag hände ingenting som vanligt. men igår var jag på stan för att kolla lite på bikini och lite annat men alla bikinis har samma modell och den modellen funkar bara inte på mig. sååå störande, aja, de e väl bara att leta vidare :)

ddagen efter skolavslutningen så ska jag till tyskland med min konfermations grupp och jag längtar så jävla mycket!! kommer vara skit bitter när vi ska åka hem :(


här ska vi bo, ser så himla häftigt ut!


nattvandring och träningsvärk

halloj, igår va det fredag så först va jag hos min hjärtdoktor för ultraljud på hjärtat eftersom att jag har ett hål mellan kammrarna så jag  fick sovmorgon och de gick super bra så jag behäver inte gå på fler såna besök nånsin. :D
sen gick jag till skolan och de va bara en vanlig skoldag.

på kvällen så va de nattvandring med konfan men det var en massa andra konfirmander oxå, jag tror dom va från storvreta, norra hagunda och typ bälinge..? :s aja, det var bara drygt, först satt jag i kyrkan i en och en halv timme och väntade på att få gå för jag va i sista gruppen sen gick vi runt ute på landet och i skogen när det var kolsvart och man såg ingenting i typ 3 och en halv timme och sen äntligen kom man fram typ klockan ett på natten för att sitta i kyrkan på en gudstjänst i en timme och alla va jätte trötta då så typ hälften sov. :p

idag kommer min kompis maja och hon ska sova över så vi har läsk, chips, godis, kommisarie späck och scott pilgrim vs. the world :)



eurovision..?

hej hej. ikväll e de eurovision men har inte bestämt mig än om jag ska kolla eller inte..

idag hade jag tyska prov och jag tror och hoppas att de gick ganska bra faktiskt :) sen efter lunchen så hade jag håltimme för italienskan va inställd så de va extra lång lunch så jag och maja gick till domkyrkan och sen på stan.

imorgon ska jag till doktorn och kolla på hjärtat edtersom att jag har ett hål typ mellan 2 kamrmar, de va typ i 2.an eller 3.an sist så de va ju ett tag sen men då gick jag varje år. aja, lika bra o få de gjort :p

imorgon e de nattvandring me konfan, ska bli skoj, men jag fattar inte vad de e me mina konfa ledare för de enda vi gör e och gå jätte långt typ hela tiden. första lägret va o gå 2 mil.. men så långt ska vi inte gå imorgon iaf. :)


utanför domkyrkan me lite gött dricka ;)

tror jag e en vampyr...?

tjoho, idag va de en vanlig dag i skolan, förutom att jag råka bita min kompis i hakan för vi krockade så han fick åka till akuten och behövde nästan sy, hade typ värsta jacket, kommer säkert få ett ärr... :p men vi båda överlevde och de e huvudsaken. :)

blev jag nääästan klar me min tjocktröja som jag syr på sy slöjden men den blir klar nästa vecka så kan lägga upp bild då.

va vääldigt varmt idag men som tur var så rakade jag mig under armarna igår så jag kunde ha linne, hade tänkt till lite där. ;)


vill ha... :(

operation dagsverke

har haft lite krångel me bloggen men som tur va så lyckades jag fixa de. ;)

idag e de operation dagsverke så idag ska jag kratta EN gräsmatta och inte 2 som jag trodde så har krattat en i onödan men aja :p senska jag oxå dammsuga lite. lite drygt men de e värt en sovmorgon. ;)

idag har jag även vart inne på datan lite och kollat på SUPER SNYGGA klockor från marc by marc jacobs som jag önskar mig i konfa present. mamma och pappa..! :)


vet att de e värsta små bilderna men vill ni se bättre så kan ni gå in på marcbymarcjacobs.com

sommar!

jaha, idag va de en super varm och skön dag, sol heeela dagen så de va ett plus. har inte så mycket och säga egentligen men tänkte väl försöka bli lite duktigare me blogg uppdateringarna, vi får väl se hur de går me de. ;)

iallafall, när jag kom hem från skolan så var jag duktig och pluggade tyska, fett stolt eller nått. sen efter middagen så tog jag en tur runt området på min longboard vilket var skoj för et var ett tag sen sist. imorgon har min skola operation dagsverke så skönt me sovmorgon men sen ska jag kratta båda gräsmattorna och dammsuga lister... e de värt de?

tyckte de verka kul me en hiss och diss, har inte gjort de förr så jag testar.
idag hissar jag alla glass kioskar som har öppnat för de finns nog inget jag älskar mer än kul glass men jag måste nog erkänna att jag inte har köpt någon än men vänta bara ;)
jag dissar alla äckliga chokladsmaker som marabow (stavning) och kexchoklad kommer på, lugna ner er lite me fantasin lixom :p

aja, kände att de va riktigt tråkiga hiss och diss men de e alltid en början :D


fettooo

tränat jätte duktigt med miccis idag! :D lite dryg me mjukisbyxor e världens varmaste gym eller nått, typ dog.
känns ju bra att de första jag gör när jag kommer hem e o äta glass... ;)


väldigt charmig bild tycker jag :)

träning

som vanligt har inte jag bloggat på 50 000 år så förlåt för de men det händer inget i mitt liv så känns lite meningslöst o blogga då :p
iaf, i fredags så hade jag min väldigt försenade fest eftersom att jag blev sjuk förra gången jag skulle ha men det var bara en mysig tjejkväll men det var kul.
igår gjorde jag inget specielt, typ städningen och fixa naglarna :)
idag ska jag färga håret eftersom att jätte mycket färg har gått ut och det e inte så vackert och så ska jag träna med miccis :)

/lollo

RSS 2.0