Time

hej!
asså chit vad tiden bara flyger iväg, imorgon e de ju för fan redan första december! heelt galet!
idag så skulle jag egentligen gått på ku men de blev ändrade planer för min kompis va tvungen att plugga. istället täffade jag mamma på stan för o hjälpa henne hitta julkklappar till min bror. hon kände sig nog snäll idag för jag fick fika, underkläder o lite annat trevligt. :) min mamma har oxå varit snäll o fixat sladdar så jag kan koppla min dator till tv.n så jag o mina kompisar kan kolla på paranormal activity på fredag.



XOXO Lovisa

One more time

Hej!
idag har jag pluggat lite kemi och kollat på True blood.



XOXO Lovisa

Chris Medina

Hejsan!
skola idag igen då, usch säger jag bara! som tur är så har vi bara 2 och en halv skolvecka kvar innan jullov, fy fan vad tiden går fort! de känns inte alls som att de va sååå längesen de va sommarlov men de e väl de.
Aja, igår drog jag iaf ner på stan på eftermiddagen/kvällen för o träffa Maja och se Chris Medina! han var jätte bra, tyvärr spelade han bara 3 låtar. Maja köpte hans debut album och fick den signerad av honom. riktigt bra slut på helgen tycker jag!





Underbart<3

XOXO Lovisa


Dumma snö!


har jag sagt att de e okej att de snöar eller!? NEJ DE HAR JAG INTE!!

Paranormal activity

Hej!
har kommit hem från helgens läger nu. de va ganska så skoj. tog me min dator o kollade på Paranormal activity me Lasse igår kväll. den va as äcklig! asså riktigt obehaglig! som tur är, så drömmer jag nästan aldrig mardrömmar men asså usch. tänkte kolla igen nu för o försöka bli van eller nått men palla inte! ska se den på fredag me en bunt kompisar istället. blir nog bra. :)
nu ska jag snart ta bussen ner på stan för o träffa Maja. de e tänkt att Chris Medina ska ha en utomhus spelning någonstans på stan så vi tänkte kolla in de. hoppas på att det inte bllivit inställt p.g.a. regnet!


ha de gött<3

XOXO Lovisa

Utan dina andetag

då va de dags då. har precis packat klart och ska snart åka iväg till balingsta för helgens läger.



XOXO Lovisa

Fredagsmys på höög nivå!

Tjolahopp!
då va de äntligen fredag igen då. idag hade vi prov om hinduismen och buddhismen, de gick nog hyfsat bra ändå tror jag :)


Lollo+fredagsmys t-shirt+fredagsmys byxor+fredagsmys tofflor=världens största fredagsmysare!!

XOXO Lovisa

Idag har jag plan...

Idag har jag planerat helgens läger för dom nya konfirmanderna i balingsta och de gick fin fint. idag var de en lång skoldag som varje onsdag, ska plugga lite italienska innan jag kastar mig ner i sängen för o snarka hela natten.


vilket gulligt... troll?

XOXO Lovisa

Plugg

Hej!
helt vanlig super tråkig o dryg dag i skolan (som alla dagar) men de e väl så de e. har ju inte så farligt många skol år kvar så jag får väl tänka positivt så överlever jag nog :)
nu ska jag vara en duktig flicka och göra lite läxor, ska nog försöka måla om naglarna lite snabbt också om jag hinner för dom blev värsta förstörda när jag sov. sorgligt.


en bild på mig och min nya målsman/flickvän/ vad e du för någonting!? :s
om du klickar här så kommer du till hennes blogg :)

XOXO Lovisa

Here we go again..

jahapp då va de måndag igen då. trots de så överlevde jag dagen. har bara kollat på true blood och målat naglarna sen jag kom hem.



min kompis Elsa ville att jag skulle lägga upp bild på klänningen som jag hade sytt in mitt märke i. varsågod Elsa! ;) den här klänningen sydde jag med hjälp av min mormor förra sommaren för att ha på min kusins bröllop. man ser lite ut som en maräng i den men den blev precis som jag designat den så jag är väldigt nöjd!

Idag har det varit en...

Idag har det varit en super slapp dag. imorse så sydde jag fast en "etikett" eller vad man ska säga i en av klänningarna jag sytt. annars har jag bara varit hemma och stickat framför tv.n typ. har börjat på framsidan av tröjan idag.




XOXO Lovisa

Done

nu e jag färdig me naglarna. lite klurigt o krånkligt var de för de blev väldigt lätt små veck men det va ju å andra sidan första gången jag testade det här så jag får väl öva helt enkelt :) trots de små vecken här och där så e jag ganska nöjd :)



jag använde mig av viva la diva arty nails

XOXO Lovisa

Happy namnsdag to me

Tjenixen!
idag har Elisabet och Lisbet namnsdag och eftersom att jag heter Elisabet i mellannamn så betyder de att jag har namnsdag :D åhh så trevligt tänker ni då ;) så grattis på namnsdagen alla Elisabet och Lisbet!
i namnsdagspresent så fick jag leopardmönstrade typ klisterlappar som man klistrar på naglarna så de ska jag fixa idag. sen ska jag och min familj åka och fira min kära faster som har fyllt år så de ska bli kul.



XOXO Lovisa

I´ll be here not gone, forever holding on

Hej!
idag så hade jag salskrivning från halv 9 till 11 men jag blev klar innan och vi hade lunch efteråt så jag hade rast från 10 till 1 vilket var ganska chill. efter det hade jag hemkunskap och sist fysik. trots den lugna dagen så slutade vi halv 4. kul på en fredag lixom.
jaja, nu e jag hemma iallafall och de blir en vanlig tråkig fredag för mig. typ titta på film bara. (måste skaffa mig ett riktigt liv!)




jag vet att jag bara kan kolla halft i kors.. :P

XOXO Lovisa

Say those words, say those words like there´s nothing else

Hej!
idag hade vi idrottsdag så på förmiddagen gick jag en promenad och efter att vi hade käkatlunch på max så hade vi hjärt lung räddning :)
när jag kom hem så gav jag mig ut i kylan för o fota och snart ska jag dra iväg ner på stan för o träffa maja för vi ska på bio o kolla in breaking dawn!




XOXO Lovisa

Written In The Stars

Hej!
idag var det en helt vanlig tråkig skoldag. på idrotten så hade vi volleyboll, gjorde lagom ont i armarna... men de e kul!
imorgon så har vi idrottsdag/friluftsdag (vad e skillnaden?) så vi börjar inte förns 10 vilket betyder att till och med jag har sovmorgon :D och inte nog med de, jag slutar kvart över 1 och sen på kvällen så ska jag på bio med Maja och se breaking dawn!





XOXO Lovisa

So Idon´t have to say you were the one that got away

Hej!
idag e de tisdag och imorgon e de ju redan onsdag. "gillar" att veckorna bara flyyger förbi!
vanlig skldag. när jag kom hem så slappa jag i sängen me stickning och film. är faktiskt klar med ryggen på tröjan nu så de känns bra. ;)
har också köpt flygbiljetter för att åka och hälsa på min riktigt saknade vän Jessika som flyttade  typ genom halva Sverige i somras. så jag kände att de e dags o åka dit o kolla läget :) vi har känt varandra sen 6.års så de va riktigt jävla tråkigt att hon flytta tyckte jag.



XOXO Lovisa

Maja 15 år!

hej!
idag e de ingen vanlig dag för idag e de Majas födelsedag!! hon fyller nämligen 15 år! jag hoppas verkligen at du har haft en någorlunda bra dag trots att det var vanlig skoldag. Älskar dig otroligt mycket! Puss o Kram på dig på din stora byxmyndiga dag ;) <33


jag o maja

fina maja, hoppas att hon inte dödar mig för bilderna, men om jag plötsligt försvinner från jordens yta så vet ni varför!

XOXO Lovisa

I won´t let you go

hej!
imorse så firade vi pappa med god frukost inklusive tårta och så fick han en stor fin skål från typ orrefors i fars dags present. 
idag har jag inte gjort så mycket. typ tvättat, målat naglarna och gjort lite läxor. en slapp och skön dag.


god natt<3

XOXO Lovisa




La, la, la, whatever..

goodmorning!
idag ska jag städa på mitt rum för de e helt kaos o så ska jag tvätta lite o ner på stan en sväng o sola tänkte jag :)


sitter o myser i min UNDERBARA musse pigg morgon rock me frukost på rummet ;)

peace out<3

Lovisa

Nattinufsan!



kyss<3


orkar inte..

hej!
idag så har det nog varit en ganska slappdag  i skolan faktiskt vilket e skönt. har inget annat planerat att göra ikväll heller än lite film mys som vanligt. köpte Due Date idag på hemmakväll för endast 19kr. har redan sett den men den e bra o jag bara ÄLSKAR Zach Galifianakis! :D och de va den roligaste filmen som fanns för 19kr..
haha :p
jaja, ha en bra fredag kväll allihop! :)


sexii<3

XOXO Lovisa

N to the EW

hej!
idag så hade vi sovmorgon till halv 10 för att man skulle hinna med att äta en ordentlig frukost eftersom att det var måltidens dag men eftersom att mina busar inte går så ofta så var jag tvungen att ta den vanliga bussen och befann mig i skolan redan kl. 8. gaaanska bittert. ännu bittrare blev det när det inte kom någon lärare till vår första lektion alltså började vi egentligen inte förns kvart över 10... inga glada elever då inte! men det var pannkakaor till lunch idag så då kändes det genast  lite bättre.

efter skolan så sprang jag på stan en snabbis med miccis för vi va ändå tvugna och vänta på våra bussar så vi tog sikte på weekday och där hittade jag en super fin lång klänning på rean som tidigare kostat 500kr men nu kostade den bara 125kr, vilket fynd!! lycklig lovisa (a)

jag har också varit duktig och hjälpt till o laga potatisplätter, riktigt gött tycker jag men nu ska jag hoppa ini duschen och senare ska jag göra lite läxor. :)





XOXO Lovisa

Golden

hej!
idag så sprang jag på stan en snabbis på lunchen. de blev ett super fint halsband från H&M. när jag kom hem så fanns mina klädes etiketter eller vad man ska säga i brevlådan :D super glad!! ska sätta i dom i alla kläder jag har gjort själv.
de som blir gjort ikväll e väl att duscha o göra lite tyska läxa. roligare än så blir de inte.



H&M 99kr


XOXO Lovisa

God natt världen!


What to do?

hej!
idag var de första dagen i skolan igen efter lovet. ganska dryggt.. så idag har det inte hänt nått speciellt. fick 3 basic linnen av mor min o lite strumpor, bättre än inget ;) 
funderar på o måla naglarna men vet inte om jag orkar.. ska nog hoppa in i duschen nu iaf.


jag idag <3

XOXO Lovisa


Home Sweet Home

nu e jag äntligen hemkommen efter en tråkig men ändå ganska skön vecka i fjällen. har bakat, stickat o kollat på sex and the city så nu måste jag fixa några fler säsonger.
imorgon börjar tyvärr skolan igen, känns inte alls kul, bara jobbigt eftersom att de e så mycket hela tiden. usch! jaja, får väl bita ihop o stå ut, finns inte så mkt annat o göra tyvärr.


lite fotografering blev de

jag i bilen på väg hem

sitter i fjällen..

hej!
som tur var så hade mor min internet till sin dator :D YIPPIE! men eftersom att de e hennes jobb dator så blir de inga bilder i mina inlägg förns jag kommer hem.
nu sitter jag iallafall här i vår stuga i bruksvallarna. fixade sex and the city säsong 1 och 2 innan jag for upp hit så de finns någonting o göra och såklart har jag me mig stickningen.

XOXO Lovisa

Mot fjällen

hej!
konserten igår va helt grym!! helt galet, så sjuukt bra!! asså jag bara avgudar Rihanna! sjunger så sjukt bra o e så jävla snygg! skulle gärna se henne live fler gånger!
bittert nog så fick man inte ta me system kameror in (damp!) så de fick bli usla mobil bilder tyvärr.. jaja. jag köpte faktiskt en t-shirt där oxå, kände mig bara tvungen. :p

jag tog ju en sväng på stan igår oxå så då köpte jag en foundation, 2 nya lack och en ny nagelfil i glas eftersom att min ggick sönder :(

idag ska jag måla naglarna lite snabbt, packa inför fjällen eftersom att vi åker i eftermiddag så det blir inget mer bloggande förns på måndag om jag inte lyckas fixa något internet. ska ner på stan idag igen för o klippa mig och sola lite, känner inte för o va likblek den här vintern så ska göra mitt bästa för o sola regelbundet, får se hur de går me de.










XOXO Lovisa

Loud

nu drar jag ner på stan för o träffa maja o hennes mamma för att sedan åka mot stockholm o globen! GRYMT KUL SKA DE BLI!! :D <3




XOXO Lovisa

Globen idag!!

tjenixen på er!
idag så bär det ÄNTLIGEN av mot stockholm och globen för en efterlängtad konsert med Rihanna!! :D hörde dock att konserten som skulle varit i malmö igår blev inställd p.g.a. sjukdom, hoppas VERKLIGEN att hon mår bättre idag!




XOXO Lovisa

RSS 2.0