San Fransisco here I come

Hejsan! Idag var det skola på förmiddagen och på eftermiddagen så har jag packat inför San Fransisco, åker dit imorgon och kommer tillbaka till campus på söndag, sen så har jag gått till ett ställe som heter Los Altos med några och hittade en fin väst och ett linne, passade även på att köpa strumpor och godis ;) Nu ska jag snart springa iväg och träffa Cesar så puss på eer!!
 
båda var fyndade för endast 
 
 
 
 

mot target

har varit i skolan idag på förmiddagen som vanligt och sen så har jag packat inför San Fransisco weekend och nu ska jag dra till Target och köpa godis och sen ska jag träffa Cesar. Puss på eer!!
 
btw så säger alla att jag ser ut som Megan Fox, wtf? men jag tackar och bockar! ;)

Disneyland tomorrow!!

hejsan hoppsan!! idag har jag varit i skolan och sen så åkte jag till stranden med några kompisar och dom spanska killarna och har väl mest bara varit me min spanjor Cesar ;) men nu är de helg och vi har inte skola förens på tisdag!! imorgon är det disneyland, söndag vet jag inte och på måndag ska vi till Universal studios!! har det grymt här och Cesar är världens snällaste och sötaste och bara bäst!
 
Evelina, jag, Ebba och Josefine haha så jävla crazy.. Evelina gömde sig i en garderob i tre timmar, vem gör de!!?
fler bilder kommer :*

Going to school!

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!
ska gå till skolan snart men den går fort och sen så spenderas väl eftermiddagen med mina fina spanjor Julio Cesar! :* Ska gå me honom och två till och bowla. Har haft det supergrymt här hittills men har ju lite mer än 2 veckor kvar så vem vet vad som kan hända då!? men måste springa nu men först får ni se lite bilder!
fick en solros av en annan spansk pojke, kan ju typ välja vem jag vill ha, crazy! :p
blir fler bilder någon annan gång! puss på er!

Californiaaaaa!!!!

Första dagen med fint väder och riktig shopping. Vi anföll Victoria Secret och de som fick följa me var 5 par trosor, ett par rosa mjukisshorts, 2 body lotions, en body splash och en gratis badväska som jag fick på köpet! ;) Imorgon ska vi in till Los Angeles och gå på bl.a. hollywood blvd. ooch shoppa lite. Vi ska köpa klänningar till det stora EF discot som ska hållas inne på Universal studios på måndag!
Vi har hitat några snygga italienare och spanjorer (mums) som vi försöker ragga på men vi får väl se hur de går me de..
tyvärr så funkar det inte att ladda upp bilder av någon jävla anledning så sorry.. :(
 
 
 
 

stressa stressa STRESSA

Har varit ner på stan idag och fixat sista sista grejerna och sen bara hemma och packat. Har halft panik och är så JÄVLA stressad för jag åker ju faktiskt IMORGON BITTI!!!! Ska göra mitt bästa med bloggandet när jag är där men blogg.se appen funkar inte så de blir när jag känner lusten att sitta vid en dator. Nu ska jag nog hoppa in i duschen och sen somna till en film, eller försöka iallafalla ;)
 
BRAAA att man får igen väskan och den väger säkert alldeles för mycket... fittaaaa

Björklinge centrum..?

Igår kväll så fick vi strömavbrott hemma hos mig (och typ alla lantisbor) och eftersom att jag bor på landet så har vi en egen brunn som vi får vatten ifrån men när strömmen försvinner så pumpas det inte upp något vatten så det blev en kväll utan ström och utan vatten.. Jag och min brorsa bestämde oss för att köra en springtävling runt området i ösregn (i brist på liv) och det ångrade vi.. sen så kunde vi ju inte duscha så jag hoppade i sjön och sen gick jag och la mig.
 
Idag så har jag till en början tagit det lugnt hemma, sen blev det en tyur till Björklinge badet med Miccis för att hälsa på Maja på hennes sommarjobb. Blev en kort trip dit, pga uselt väder så letat vi oss igenom skogen mot Björklinge centrum för att hitta en buss att åka hem med och hann med en preciiis.
 
När jag kom hem så färgade jag håret så att jag ser lite fräsch ut och har fortsatt packa. Börjar faktiskt få lite PANIK över packningen..
 
RUN BITCH RUN!
enda bilden från idag som ville va me och leka..
 
 
 

Packing my bags

Igår så började jag med att slå upp vårat tält för Miccis jag och Maja skulle tälta på min tomt, och tro de eller ej, men jag LYCKADES!! Sen så var jag tvungen att göra mig iordning för att åka på barnkalas. Mina kusin barn fyllde 5 och 3, dom växer up så fort :´)
När jag kom hem igen så blev det att göra Hamburgare och sen så packade vi in oss i tältet. Vi var redo me chips och filmer så vi hade det riktigt mysigt! :))
 
Idag har jag börjat packa och förbereda så smått inför USA på onsdag. Jag har förberett mig inför den 15 timmar långa flygningen med tidningar ;)
 
den bjuder vi på..
haha mycket hungrig..? ;)
vad ska man säga..
packing!
 
 

skalliga som få!

Idag har mina skalliga vänner maja och miccis kommit på besök. Vi har åkt runt lite som dom moppepojkar vi är, badat och typ ätit.
 
                                                                       vackert!!
 
 
 

we heart it.

 
 
weheartit.com

New

Ny klänning från gina tricot! Fyndade den på rean ;)
 
endast 175kr!
 

fuck 4 juli

!

one more fucking lovesong I´ll be sick

Har lekt lite ;)
 
shorts Levi// linne JC// solglasögon Lindex// skor scorett
 
 

shopping day

Körde ner på stan och träffade mamma för att äta lunch och shoppa lite.
Fick med mig en bh, ett par trosor, ett  nattlinne, solglasögon, ikon armband och en töjning hem. Vi köpte oxå födelsedagspresent till min kusin.
 
så såg man ut idag (y)
bh+trosa H&M// solglasögon+nattlinne Lindex// ikon armband Domkyrkan// vit spiral Darkwell
 

RSS 2.0