Wanties
Sep. 23Förlåt för dålig uppdatering under förra veckan men har som sagt haft utbyte med skolan och har därför inte riktigt haft energi till att blogga men nu är jag tillbaka till vardagen igen och ska skärpa till mig!Austrian exchange

Blev att åka till skolan för mig idag trots att jag känner mig sjukare än nånsin för idag kom de en IB klass från Österrike för att vara här i en vecka. Jag fick en tjej som heter Yena som ska bo hos mig och jag kommer även bo hos henne när vi åker till Österrike i April. Hon är jättegullig och snäll och så fick jag godis av henne!! Ska nog bli en bra vecka.

Jag bjöd på våfflor till middag och sen så har vi även en Ben & Jerry's som väntar på oss i frysen.

Miss this
Saknar sommarlovet och speciellt USA och Kalifornien. Den underbaraste platsen jag nånsin varit på och det finns så många minnen där! Det är så skönt att bara resa iväg sådär några veckor på sommaren ensam till en ny plats med nya människor, ingen känner dig och du kan vara den du vill va. Att komma tillbaka till verkligheten kändes iallafall förra året som det värsta någonsin. Allt jag ville var att åka tillbaka dit med alla underbara människor jag träffat. Jag hade nog en form av depression förra hösten men i år kändes det inte alls så. Jag hade ju Manfred här hemma så att få träffa honom efter fyra veckor var riktig lycka. 

Iallafall så saknar jag de så in i helvete och vill bara tillbaka NU!

California state university of Long Beach

Ännu en dag hemma och idag myser jag runt i min bästaste XXL Cal state university of Long Beach tröja som jag köpte när jag va där. Den är bara sååååååå mysig och varm och stor och go och bäst! Hehe. Idag ska jag fan missbruka te och juice så att man kanske kan bli frisk nån gång. Älskar hur man känner sig som en knarkare när man e sjuk, lite Ipren, nån random förkylningstablett, vitaminer, nån mot snuva nån mot hosta, nässprej och man ba wow! Bara för en förkylning liksom :P

Stay in bed little girl
Tredje dagen i rad som jag spenderar i sängen. Mycket te och mycket Pretty little liars men jag paaallaaar iiiinteee vaa sjuk!! Men vad ska man göra åt saken...

Weekend

Nu är de äntligen helg igen!!! Soom jag längtat och sooom den här skoldagen aldrig tog slut! Först hade jag svenska, sen lunch, sen filosofi och typ 2 timmar håltimme efter de för att sedan gå till Fyrisån och hova upp insekter och slutade 5. Så jävla ovärd dag men nu så är de heeelg och såhär känner jag inför de!


TBT


Sep. 04, 2013

Idag stannar jag hemma från skolan, mådde inte så bra igår eftermiddag/kväll och mår inte så bra nu heller så bestämde mig för att va hemma, bjuder på lite bilder från Italien.


Sep. 03, 2013

Idag fick vi sluta redan vid 12 för på eftermiddagen så hade alla utvecklingssamtal men min mentor jobbade inte idag så jag ska ha de imorgon.
När skolan va slut så gick jag och mötte Jennifer på stan för o käka lunch. Vi köpte på de nya stället i Svava som heter Primaten, dom har inga kolhydrater i sin mat och inget socker och sådär så de är väldigt fräscht och nyttigt och så är allt ekologiskt.

Kom hem vid 3, sov lite grann och sen blev de pasta och kyckling sallad och nu är jag på väg till Manfred.


86ers

Idag så har jag varit med Manfred till akuten med en skadad tumme men som tur va så va de bara en stukning. Efter de så gick vi och fika lite på Wayne's Coffee och sen mötte vi upp Lasse och Theres för att åka till studenternas och kolla på SM semifinal i Amerikansk fotboll mellan Uppsala 86ers och Karlstad. Vår kompis Sissela är cheerleader för Uppsala 86ers också så vi ville ju se henne också. De va faktiskt riktigt kul när man väl kom in i de och började förstå lite hur de gick till! Tyvärr så förlorade vi så ingen SM final för Uppsala den här gången.


RSS 2.0