plugg, plugg och mera plugg..

Sitter hemma och försöker plugga lite elektrokemi eftersom att jag har prov på torsdag. Kan inte direkt påstå att det går särskilt bra dock.. Alltså usch jag orkar verkligen inte!!
Men imorgon ska jag färga ögonbrynen efter skolan vilket gör mig på bättre humör!!


ledsen flicka :(


Måndag..

Hejsan!
Blev ingen bloggning för mig igår, det hände absolut inget så jag sket i de.

Idag är det måndag igen då, kändes riktigt segt att kräla mig ur sängen imorse men jag lyckades släpa mig hela vägen till skolan. Jag gillar att man borde vara van vid näst intill 20 minus och ändå klagar som fan när det är typ 5 minus. Man ska alltid klaga på något känns det som.
Nu sitter jag iallafall nere vid matbordet och har tänkt plugga, har tyska till imorgon, matte prov någon gång denna vecka, kemi prov på torsdag och demokrati uppsats på fredag.. usch alltså!! jaja, det är väl bara att ta tag i det och få de gjort!


PÖÖSS!


On My way home

Sitter i taxin nu på väg hem efter en kul kväll på stan med Maja, Jennifer och Henrietta. Först käkade vi på Koh Phangan vilket var JÄTTEGOTT! Sen drog vi vidare för att köpa lite energidryck, hamnade till sist hemma hos Henrietta men är som sagt på väg hem nu.


Girls night out!

Har precis gjort mig klar för att dra ner på stan, möta upp Maja Jennifer och Henrietta för att sedan bege oss mot Koh Phangang och käka riktigt gott!! Ska bli super mysigt!



kvällens outfit

Min nya favorit väska! Har snott den av mor min. eftersom att hon inte använder den. Jag älskar den för att den är så enkel men ändå så snygg och så älskar jag längden på axelremmen.

Lördags fix!

Har precis applicerat en mysig ansiktsmask, sen blir det att måla naglarna guldiga och till slut färgning av mitt hår. :-)

Bjuder på bilden


Mums!

Kunde inte motstå det, så onyttigt men såå gott!!


oops lite fail med bilderna..

hehe

Fredagsmys!

Tjena Tjena!

Kvällens fredagsmys består av sushi, film, godis och hemmagjord latte med karamell smak! Köpte smaksättningen på espresso house för 39kr. Absolut värt de utan tvekan!!


Choklad=äkta kärlek


Titta vad som väntade på mig när jag kom hem. Snäll mor jag har. Den är försvunnen inom en hyfsat kort framtid. ;-)

Idag har iallafall varit en låång dag så jag känner att jag är förtjänt av det gottiga! Hade hemkunskap tillsammans med mina kära (maja och miccis )det vart lite halft galet men vi överlevde och resultatet blev helt okej.

Idag var det matråd för första gången och jag och miccis var taggade som få för maten på våran skolan är INTE okej så vi tänkte skapa ändring på detta. Men. så finns dessa små ungar (sexor och sjuor) som inte kommer med några allvarliga klagomål utan bara typ "jag gillar inte fisk, kan vi sluta med det?" eller krav som "jag vill ha salladsdressing" medans miccis och jag har riktigt seriösa åsikter som "kan vi få mat istället för fett och kan mattanterna sluta ta i all mat med händerna" och såna riktiga problem, men läraren måste ju ta åt sig alla åsikter så FUCK YOU!! (ursäkta mitt språk).

Annars då? jo det har väl varit en hyfsad dag, sprang och köpte hårfärg under håltimmen och snart blir det ceasar sallad till middag. möms! ;-)


hårfärgen jag använder mig av. Blir näst intill svart. Kostar 119kr.

All I need is a time machine

Hemma efter en dag i skolan. Sista lektionen var inställd så jag hann med en en timmes tidigare buss. Super! Skippar ku idag för vi skulle ändå inte göra någonting roligt så jag drog hem istället.



lite lagom "fina" bilder från igår (dock inte dom jag redigerade på photoshop)

Frukt och le...

Frukt och lek på photoshop. Jag kan inte alls photoshop, fattar typ inget och lyckas jag fixa något som jag är nöjd med så måste jag spara bilden i rätt format och det blir bara för krångligt för mig. Trots det så gör jag mitt bästa!



Bath time!

Nu har jag fina nymålade naglar och känner att det är dags att njuta av ett varmt och skönt bad!

weheartit.com

lacket jag använde mig av idag Depend nr.250

weheartit.com




Pancakes

Tjo!

Blev hemma idag också. Mamma tyckte att jag skulle ha en feberfri dag hemma så så blev det.
Just nu håller jag på att fixa min frukost. Amerikanksa pannkakor såklart, vad annars? Sen hade jag tänkt att måla om naglarna också.


SHOES!

tjolahopp!
Har kollat runt lite här och lite där på nätet idag efter skor till balen och möjligtvis avslutningsklänning. Har hittat en massa superfina skor men har hittat 3 olika par som jag ska välja imorgon, 2 av paren är pumps och det trdje är mer som en sko. Lyckades tyvärr bara fixa bild på 2 av paren.
                             
                                  de här pumpsen är från have2have 
                                                                    


                                                och de här är från nelly.com


 det tredje paret kan ni hitta om ni klickar här 

Sometimes love is not enough and the road get's tough..

Hemma idag med feber. Snart ska jag fixa en mumsig frukost, sen ska jag nog passa på att göra lite läxor och sen blir det film :-)


Mys med tända ljus!

Nu är det dags för Ben&Jerrys glass och gossip girl ;-)

       

Nails

Hej!

Idag har jag världens slapp dag som varje helg. Naglarna blir ommålade idag iallafall. :-)


Café Årummet

Tjena Tjena!

Då var det äntligen fredag då, grymt skönt med helg!
Just nu sitter jag på bussen på väg hem. Har varit på café Årummet med Jennifer och fikat och bara snackat skit. Super mysigt och så skönt att bara sitta o slappa med gott fika och en super fin vän och bara få prata ut om allt och inget!

Jennifer va inte riktigt taggad på att va med på bild :P


Prinsessa

Glömde lägga upp en bild från idag, ni förstår, jag var inte bara rockstjärna, jag var prinsessa också! :D


Balklänning

Borde egentligen göra läxor men nej, sitter och letar efter någon fin balklänning, har hittat några fina men ingen som säger JAA FÖR TUSAN DEN SKA JAG HA!!! så jag  får väl leta vidare.


jag juust nu. otroligt vacker och full av liv! :D            ..not.

You and I, we were born to die

Hej!

Idag så var det en lång dag i skolan med bl.a. matte diagnos och konstutställning.

Nu sitter jag på bussen på väg hem, ska kasta mig in i duschen och sen ska jag försöka göra lite läxor, får se hur de går med de.

Rockstjärna på musiken! ;-)


Ku i Vänge

Hejsan hejsan!
Nu sitter jag på bussen på väg till Vänge med Frida för att gå på ku. Lyckat att vi tjockade i oss mat på MAX och upptäckte att vi ska äta där. :-P jaja :-)

Fin bild från idag. :-)


Heaven is a place on earth with you

Hej hej!

Jag vet att jag bara har lagt upp typ super tråkiga inlägg på sistone, men jag har inte så mycket att blogga om.. Så snälla förlåt mig för det! Ska försöka bättra mig!

Idag var jag i skolan iallafall som sagt i ett tidigare inlägg. Hände inget speciellt, bara att stå ut med dagen.
När jag kom hem så kastade jag mig över mina nagellack, blev fransk manikyr inspirerat fast med en mörkröd tipp istället för vit. I Like! ;)

Tänkte dela med mig av en sångerska som jag nyligen börjat lyssna på och som jag bara älskar! Hon heter Lana Del Rey och hennes röst är h.e.l.t. UNDERBAR. Kan tyvärr inte ladda upp någon låt här på bloggen så ni får söka själva om ni har lust med det. Mina favorit låtar är videogames och born to die.

Nu ska jag göra lite läxor och sen blir det sängen. ;)


skratta så mycket ni bara vill åt bilden ;)


Idrott

Tjena Tjena!
Idag är jag i skolan, just nu har vi idrott men eftersom att jag är förkyld så slipper jag vara med. ;)


Hemma idag då

Idag ska jag vara hemma istället för att gå till skolan eftersom att jag är så förkyld som jag är så då är det bättre att vara hemma så jag kan friskna på mig.


Jag just nu


orka rubrik..

Hejsan hoppsan!
Idag har det inte hänt så mycket, fortfarande sjuk tyvärr så jag har bara suttit hemma, gjort lite läxor och så.
Imorgon är det måndag igen då, kan inte påstå att jag känner mig taggad precis.. hoppas nästan på att jag har lite feber så att jag får stanna hemma en dag till ;)


halv gammal bild


Amerikanska pannkakor på G!

Står hemma i min ensamhet och steker amerikanska pannkakor till frukost.
Tyvärr blev Inga läxor gjorda igår så det är väl bara att kasta sig över dom sen då.


Gossip girl

Sitter i sängen, käkar glass och kollar på första säsongen av gossip girl.

Så ful man kan va;)


Ut med julen!

Idag vaknade jag typ 20 i nio och kände mig heelt död! Ont i halsen och jobbigt täppt. Trots de så gick jag upp och nu har vi tömt huset på julpynt.
Idag ska jag bara sitta hemma och fortsätta dö. Har tänkt att passa på o göra lite läxor också.

Nu får jag äta upp de smaskiga polkagrisarna som hängde i granen ;)


iPhone skal

Ligger halvdöd i sängen och letar snygga iPhone skal på nätet. Hittade en jätte bra sida med många snygga skal. Har lite svårt att bestämma mig bara för vilken jag ska beställa hem..
 




vad tycker ni?

Silver

Hejsan hoppsan!
Torsdag idag då. Fick sluta kvart över ett istället för tio i fyra p.g.a. att dom sista tre lektionerna var inställda så de kändes skönt! Tog en snabbis på stan, på H&M så hittade jag ett jätte fint silvrigt halsband så de fick följa med hem! Helt oplanerat men så nöjd. ;)

Idag hade vi första NO lektionen med våran nya lärare i helklass, eller lektion och lektion, vi körde namnlekar så att hon kunde lära sig. Hon kommer från Portugal och av någon anledning så kan hon inte uttala Lovisa normalt utan det blir Lofisa... blir nog toppen bra.. ;)


halvbra bild på halsbandet.. men de får duga ;)


Första skoldagen!

Första skoldagen avklarad nu då! Hade ganska lugna lektioner idag och imorgon slutar jag kvart över ett istället för 10 i fyra. Känns jävligt skönt! Åter till dagen. Det var kul att träffa mina underbara vänner igen men även oväntade saker hände som nog kan bli bra med tiden, hoppas på de iallafall.

Super fin bild *host* från idag på mig och den första stora kärleken.


God morgon!

Då var det snart dags att åka till skolan då, kändes lagom kul att gå upp strax innan 6 men vad gör man inte för att se vacker ut. ;)

XOXO Lovisa


Killing me softly

Kom hem runt tre efter att ha spenderat natten hos Maja. Kom på att jag kanske skulle packa upp efter att ha varit i fjällen så då passade jag också på att städa i garderoben, flytta runt lite kläder, slänga ut alla äckliga plastgaljar och också lite kläder som jag inte vill ha kvar.
Nu har jag precis duschat och ska måla naglarna. Silver glittrigt blir de ;)

XOXO Lovisa


Sola

Hej hej!
Snart ska jag hoppa på en buss ner mot stan och sola lite och sen ska jag hem till Maja. De blir måndagsmys med Jackass 3 och nyttiga snacks ;)

Blusen är från Monki.

XOXO Lovisa


I am back!

Äntligen så är jag hemma igen. Känns såå skönt, och äntligen så får jag sova i min egna säng!!
Borde nog egentligen gå och lägga mig snart eftersom att jag sov uselt inatt och kunde heller inte sova nå bra i bilen. Imorgon blir de en kort sväng på stan och sen hem till Maja. :)

XOXO Lovisa


1: fotografering 2: home sweet home!

Hej hej!
Har precis kommit tillbaka till stugan efter en halvlång och skön promenad mitt i vintern. Såklart så är de fint väder den dagen man ska åka hem. Så trots att jag typ inte sov någonting alls i natt och är As trött så kastade jag mig ut med kameran. Några fina bilder blev de. ;)

Snart ska vi käka lunch och sen bär det av hemmåt. :) Får väl sova i bilen.

XOXO Lovisa


I'll be here not gone forever, holding on

Idag vaknade jag halv 12, gick upp och såg att det var sol ute vilket gjorde mig genast på bra humör för då kunde jag spendera dagen åt att Ta fina vinter bilder, men när jag hade duschat färdigt så kom alla moln fram så ingen fotografering för mig inte. Istället satt jag inne, målade naglarna och har bara haft sjukt tråkigt heela dagen.

Imorgon åker vi äntligen hem vilket ska bli super skönt!

XOXO Lovisa


Tears dry on their own

Hejsan hoppsan!
Jag lyckades fixa blogg.se appen so I am back!

Idag har jag typ sovit, hyrt film, kollat på film, lekt med bilder på datan och nu sitter jag i sängen och lyssnar musik.

Konstig som jag är så längtar jag faktiskt tillbaka till skolan. Det ska bli skönt att träffa mina kära vänner igen och bara satsa stenhårt på skolarbetet nu sista terminen innan gymnasiet.
Ska ju ta det där jävla moppekortet någon gång också.

XOXO Lovisa


Baby, please remember me once more

Hej hej! Jag vet att jag inte har bloggat på ett tag men blogg.se appen har krånglat så jag har inte lyckats logga in. Men nu har min pappa varit snäll så jag har fått låna hans dator en liten stund. Det har inte hänt så mycket sen jag sist bloggade, har bara suttit och ruttnat i soffan typ. Men idag var jag iallafall på spa för att få en ansiktsbehandling. De var jätte skönt och kändes verkligen som att de behövdes! Imorgon är det fredag och ingenting speciellt händer då heller. Ska försöka övertala mina föräldrar att hyra Kronjuvelerna till mig eftersom att den har gått på tv i 3 avsnitt men jag missade typ 1 och ett halft för att mamma och pappa skulle kolla på typ skidåkning. Den är ganska deppig och sorglig, men jag antar att den filmtypen passar mig, det jag har sett av den tycker jag är riktigt bra! Rekomenderas! Påsöndag bär det äntligen av hemmåt igen. Ska bli skönt att komma hem och få sova i min egna säng! Men innan dess är det 3 nätter kvar här uppe.. jaja. Jag hoppas att ni har det bra och vi får e när jag kan blogga nästa gång. XOXO Lovisa

2012

Då va de den 1 januari 2012 då. Alltså shit vad 2011 gick fort!! Helt galet, de e lixom redan över, vilket betyder att jag ska lämna allt som hände då bakom mig för nu e de dags för 2012 och jag ska göra det till ett år att minnas! ;-)
nu sitter jag i sängen och det är dags för ett avsnitt av sex and the city och sen väntar John Blund.
God natt och ha ett bra 2012!


RSS 2.0