"Live, Laugh, Love"





 
 När jag var nere på stan så fyndade jag en underbar leopard mönstrad tröja för endast 50kr!! Sååå nöjd! Köpte även världens sötaste overall på H&M som är till Manfreds brorsas bebis som snart kommer till världen. Min kusin hade den här overallen till sin son och den är bara såå gullig och gosig så det kändes självklart att köpa den! Perfekt för den kommande vintern.

Just another day



 
Står nu och väntar på bussen in till stan. Lite saker att fixa där, sen bussen hem och efter det tillbaka till Manfred. Mina föräldrar åker till fjällen idag och vill inte sova hemma ensam.

Red as the sin

 
 
Sitter hemma och testar lite sminkningar bara för kul. Ska på fest ikväll och jag går aldrig på fest så vill fixa till mig lite extra för en gångs skull. Lite sugen på röda läppar men vi får se.
 

October 29.th





 
 
Idag åkte jag ner på stan på eftermiddagen för att möta upp mamma och köpa tyg. Köte bara vanligt grått tyg att sy en t-shirt av. Sen tog jag en liten tur runt på stan. Upptäckte att det var rea på weekday så där fyndade jag en söt ljusgul topp för endast 175kr! Fick även nytt schampo och balsam av mamma, närmare bestämt moroccan oil! Har läst att det ska vara en bra produkt och jag som har så tort och slitet hår tänkte att det var värt att testa! Annars så har tresemme split end repair funkat väldigt bra men ville testa något nytt!
 
 

Härlig helg











Hittils har helgen varit bra men det är ju bara lördag än så länge.
Igårkväll så åkte jag och Manfred till Körbo. Det blev en mysig kväll med god mat och Idol.
Idag har vi målat lister och ätit plättar och nu ska vi snart åka till Uppsala för att fira min faster och sen åker vi tillbaka hit till Körbo igen.

Get your geek on





 
Då var det höstlov och spiritweek är slut! Idag var det valfri utklädnad och jag klädde mig som en tönt. Hade även en fin "kick me" skylt på ryggen.

October 24.th



Snart klar i skolan för idag. Slutar om 10 minuter och har endast haft 3 lektioner idag så de va skönt! Sen åker jag hem till Manfred och ska försöka plugga lite. Har en bok som ska vara utläst tills imorgon och sen har jag även en filosofi uppsats att skriva men de är inte långt kvar till höstlov så jag kämpar vidare!

Cutie!





 
Åhhh vad söt min älskling är! Hade med sig blommor till mig när han kom hem, han hade till och med valt ut alla blommor själv! Nutte!!

One Teaspoon

 
 
 
Sjukt snygga klänningar från One teaspoon. Favoriten är den mittersta. Älskar korta raka klänningar med långa ärmar! Längtar redan till sommaren och det är inte ens vinter än.
 
Idag har jag iallafall bara varit hemma. Två av tre lektioner var inställda så kändes sjukt ovärt att åka till skolan. Hade tänkt passa på att plugga när jag ändå bara skulle vara hemma meeen jag spenderade dagen med att kolla på Glamourama istället.
 
Back to school imorgon och sen är det bara fredag kvar innan ett efterlängtat höstlov!
 
 

M.I.S.S. Summer

 
 
 
 
Saknar sommar. Saknar frihet. Saknar värme. Saknar att vara brun. Saknar USA.
 
När man sitter på en tråkig lektion i skolan så har man för mycket tid att sakna och längta till sommaren. Inte nog med att de e höst, har hört av flera att det ska snöa i helgen... OCH man får redan hem julkataloger. DET ÄR OKTOBER, DET ÄR ÖVER TVÅ MÅNADER KVAR! Lack.

Idag slutar jag iaf 14.15 och efter det ska jag gå och skriva på anställningspapper så att jag kan börja jobba. Sen åker jag hem och sen till Manfred.
 
 
 

Spirit week





 
Sitter nu på psykologi lektionen och har precis skrivit klart min uppsats. Egentligen slutar jag 14.30 idag meen nån kom på den smarta idéen att använda resurstiden så jag har en timmes rast till den börjar och så slutar jag 20 i fyra istället.
 
Nästa vecka är de spiror week här på skolan vilket innebär att man ska klä ut sig. På måndag är de flowerydress power, tisdag hipster vs. stekare, onsdag sagornas värld, torsdag halloween och fredag valfritt! Tänker inte klä ut mig varje dag, kanske något litet men på valfritt dagen är de mjukiskläderna på!! Längtaaar!! 

American Food & Gift shop






 
 
Idag fick jag reda på att det har öppnat en American food & gift shop i Uppsala! Hur glad blev jag då? JÄTTEGLAD!! Sprang dit så fort skolan slutat och köpte Twizzlers och Lucky Charms. Åt tyvärr upp alla Twizzlers innan jag hann ta bild och nu har jag precis avnjutit mina lucky charms också.

Min alldeles egna kärlek










Efter en mysig kväll på stan så sitter vi nu hemma hos mig i sängen och ska avsluta kvällen med film.

Vi möttes upp vid Forno Romano i svava strax innan 6, Manfred åt en pasta carbonara och jag en bolognese och så fick vi supergott vitlöksbröd till. Sätt där och hade de trevligt en stund och sen gick vi vidare till Café årummet och där njöt vi av en engelsk kladdkaka med te till de. Supermysig kväll med min bästa vän och min alldeles egna kärlek.

Blusen jag hade på mig fyndade jag på Gina Tricot för endast 175kr.

6 underbara månader!

 
 
 
 
Idag firar jag och Manfred 6 månader! Känns helt sjukt att det har gått 6 hela månader!! Älskar min plött otroooligt mycket och vet inte hur jag skulle klara mig utan min bästa vän!!
 
Efter skolan så ska vi mötas på stan och gå och äta på restaurang, närmare bestämt Forno Romano i svava, ska bli så myysigt!!

A beautiful sunday morning


 
 
 
Söndag morgon och solen skiner. idag ska jag tvätta alla fönster här hemma för att få in lite cash och sen så ska jag och Manfred försöka fotografera Theodor så att vi kan göra en tavla av pärlor med porträtt av Theo som ska bli julklapp. Får se hur det går med de, han är inte den som gärna sitter still och blir fotograferad. 
 
Igår köpte jag det nya teet Strawberry cupcake bara för att testa. De va gott men smakar mest bara jordubbste. Jag vill hellre smaka Vanilj karamell.
 

En bra dag.







Vaknade upp hos Manfred imorse, han skulle åka och hjälpa till hos sin bror så jag tog på mig träningskläderna och åkte in till gymmet, spenderade ca en och en halvtimme där. Sen fyndade jag lite underkläder på H&M, fick alltihop för 180kr. Efter de gick jag och handlade till middagen till mig och älskling, idag fick de bli tacos! 

Nu blir de filmmys och sen sovdags!

Hitting the gym





Idag så slutade jag redan 10.50 p.g.a två inställda lektioner, åt lunch i skolan och sen gick jag till gymmet. Blev mest ben idag men även lite mage.

Nu är jag hemma hos Manfred och ikväll ska vi åka till ungdomscaféet i balingsta.

Bedroom inspo.






Vi har köpt tomt i Skåne och ska snart börja bygga hus där, alltså sommarstuga så jag funderar lite på hur jag ska inreda mitt rum. Vill ha det ljust och ganska enkelt, ungefär som bilderna ovanför men vet inte riktigt hur jag ska ha de än.



What a Tuesday







Höst är inte min favorit årstid, jag älskar sommar men jag måste hålla med om att även hösten kan vara otroligt vacker! Idag var det ganska varmt och skönt faktiskt så de var ju ett plus! 
Idag gick jag i skolan till halv 3, satt kvar och pluggade matte till ungefär 10 i 4 då Frida slutade och sen gick vi till gymmet. En och en halvtimme action för CAS avklarat idag då! 
Kom hem till en smaskig måltid bestående av grillad kyckling och en matvete sallad samt mangoraja sås till de. Tummen upp! 
Nu sitter jag i mitt nystädade rum och läser modebloggar och ska kolla på ett avsnitt av The Hills innan jag ger upp för dagen.

Oh this beautiful fall









Då var även denna måndag avklarad! Skola från halv 9 till 5 med endast 40 minuters lunch men de överlevde jag! 
Är hemma nu, morfar är här på besök och han tog med sig en bok om mönster och mönsterpapper från mormor som jag ska till CAS. 

Annars så består kvällen av lite matte plugg och läsning av "To kill a mockingbird".

October fifth









Igår kväll så var som sagt Manfred och jag på rally inne i stan. De va faktiskt ganska kul, om de inte hade varit så otroligt kallt så hade jag nog uppskattat de mer.

Idag är de lördag då då. Jag ska övningsköra litegrann idag och ikväll så ska vi hem till min kusin och hennes familj på inflyttningsfest.

Efterlängtade fredag





Freedag och helg PLUS kanelbullens dag! Har nog ätit något för många kanelbullar idag men idag är de tillåtet! 

Ikväll ska jag och Manfred åka in till stan för att kolla på bil race så de ska nog bli trevligt. 

Har en ganska lugn helg framför mig, lite planer för morgondagen men annars inget specielt.

Jobb: check!





Nu står jag och väntar på bussen till Manfred efter ett lyckat arbetspass! Fick sluta en halvtimme tidigare för de va så himla lugnt så de va skönt! Har as ont i fötter, ben och rygg dock efter att ha sprungit runt där och plockat disk men man får bara tänka "pengar pengar pengar!" 

My life on a Thursday





Nu sitter jag i skolan med min tre meter långa halsduk och halvsover. Jag går bara till kvart över två idag men förmiddagen är förjävlig! 3 lektioner innan lunch varav två av dom är alldeles för långa! 
Efter skolan så åker jag hem och käkar och sen tillbaka till stan för att jobba.

October first









Igår spenderades dagen i Stockholm med alla IB 2.or och i huvudsak på modena muséet. As tråkigt men de va ändå bättre än skola. När vi va klara där så gick vi några stycken mot gallerian för att köpa frozen yoghurt och på vägen dit så såg vi Kungen med Portugals president som är på statsbesök och sen såg vi även Drottning Silvia med presidentens fru.

Efter vi hade köpt våran fro yo så gicl vi till Espresso house och fikade lite och sen tog vi tåget hem.

October second





Första riktiga skoldagen den här veckan. Har en ganska chill dag, 2 lektioner på förmiddagen, 2 timmars lunch p.g.a håltimme och sen slutar jag halv 3 men jag är fett trött idag så pallar ändå inget och har massa plugg att göra efter skolan.. Jaja två dagar kvar till helg!!!

RSS 2.0