Uppsala-Stockholm-Köping

På bussen nu på väg ner mot centralen. Ska ta tåget till Stockholm och där ska jag träffa Linn. Vi ska på street action med EF crew så vi får ihop lite poäng!
Sen ska vi fika lite me Evelina, Josefin och Valerie och sen åker alla utom Valerie hem till Linn i Köping! Jag ska stanna där till Söndag och dom andra två vet jag inte när dom åker hem.


Yeeah maan

Värsta slappa dagen idag, egentligen skulle Linn komma hit till Uppsala o hälsa på men så blev de inte. Istället nästan grät jag när jag va tvungen att klippa av mina vackra långa naglar för att hade gått av och måla dom svarta och annars har jag bara kollat på tv hela dagen. Nu är jag däremot på väg hem till Manfred för o chilla lite.


En dag i Gävle

När Alina och jag kom fram till Gävle så gick vi med Hanna till Dagnys cafe och åt godaste american waffles och pancakes. Blev så jävla mätt! Sen gick vi till Hannahs mammas egen chokladbutik. Dom har t.o.m ett eget kakaoplantage i typ Dominikanska republiken! Där fick vi lite choklad (möms) och sen åkte vi hem till Hannah, chillade o tjockade marsmallows. Tog ett tåg hem vid halv 9 och har precis kommit hem!


Gävlee

Idag ska jag och Alina fara till Gävle för att hälsa på Hannah. Sitter på bussen nu och ska ta upptåget.


Trött flicka vill sova

Sitter på en hård stol vid matborder med musik på högsta volym i öronen och lanporna tända för att inte somna!!


Babysitting

Sittet barnvakt åt kusinbarnen me brorsan. Faster fyller 50 år och de firas utan oss barn.


Fucking höstlooov!!!

Men ÄNTLIGEN!! Den här veckan har gått så jäävla segt och med jobbigaste matte provet i onsdags, musik prov igåt och ett biologi prov idag plus en jävla massa läxor! Men nu är den över och vi har nu en vecka ledigt!
De snöade ju igår så de va verkligen på tiden att köpa ny vinterjacka och skinnhandskar i onsdags!
Efter skolan så gick jag och hyrde filmer och sen så gick jag och mamma och handlade mat. Blev en riktig mysmiddag med småplock och film till! :)


Bilden på killarna är från när vi va i San Fransisco på språkresan, litet minne som jag påmindes om idag.


Håll ut!!


Home made

Mamma och pappa köpte en glassmaskin igår (lycka!!) så nu blir de o göra hemmagjord glass till ikväll!


Lovisa räknar matte

Räknat ett tal, räknar rätt, fattar faktiskt nått, nästa tal, fattar inte ett piss, dampar ur


Love Spell Byronbay

instagram: spell_byronbay
 

Godmorgon Lördag!

Godmorgon bloggen! Helg och lördag, idag blir de plugg, typ tvätta fönster och förhoppningsvis övningsköra lite men vi får se.


Bio tiiime!!

Freeedaaaag!!! Jaaaa!! Har avslutat en svenska uppsats och så har vi haft ett psykologi prov, hoppas jag inte fick F iaf.. Hehe. Satans dryg dag, lång och jag ville bara dö men så småningom så tog ju även den skoldagen slut!
Har bloggat lite om språkresan, käjat tacos och ska ta bussen ner på stan om en timme och gå på bio me Jennifer ich Maja :D vi ska se Ted för jag vågade inte se paranormal activity.. Men de blir skoj :D
Fina bilder som alltid..


Fuck math

Snälla någon skjut mig nu.. Väärsta matte provet nästa vecka och den här matten är INTE att leka med..


Fika med älskliing!!

Sitter och myser på cafe årummet med älskade Jennifer och snackar lite allmänt skit.


Hjärtevän

Vi är fan bra söta!! Om mindre än 3 veckor ses vi igen!!


Men jag är lyckligare nu

Gomorron gomorron! Dejten igår gick jättebra! Vi hade de jättemysigt och trevligt så de känns bra!
Sitter nu i bilen påväg mot Katrineholm för lilla morfar fyller hela 81 år!! Vi ska först till vingåker factory outlet för o leta vinterjacka bla.a. Och sen så möter vi upp mormor och morfar vid nån restaurang.
Men innan Katrineholm så stannar vi till på McDonalds i Köping för att äta frukost och där ska jag också passa på att träffa lilla Linn!!!! Min älskade hjärtevän! <3


Yeeeah man

Friday night finallyy!
Som jag har väntat på FREDAG och nu jävlar!!
Sitter och bloggar lite för tillfället. Har bytt språkresebloggen till blogg.se. Devote krånglade så mycket med bilder. lovisabobergs.blogg.se
Om ca en halvtimme ska jag iaf ta bussen ner på stan och gå på en dejt tro de eller ej! Ska på middag me en snygging! ;)
 
 

Fuck it.

Har precis varit på gymmet ca en timme med Jennifer, gick så jääävla seegt asså usch! Men vi körde lite armar och kondition typ. Bättre än inget!

Haha endast IB barn förstår texten!


Godmorgon Torsdag!

Godmorgon! Lång dag idag som börjar med italienska lektion och sen ska jag och två till hålla i en halv historie lektion om typ ancient greek eller nått.. Får se hur de går me de. Efter skolab bär de av till gymmet med Jennifert!


Alltid så snygg när man färgar håret!


Jaja..

Jag vet att jag är hyfsat dålig på att uppdatera för tillfället men ja de finns som typ alltid inte så mycket att blogga om och så glömmer jag bort de.
Igår så slutade jag iaf 12.45 så hann med en buss vid 1, åkte hem, plugga lite och sen åkte jag till gymmet med Jennifer, läge att ta tag i träningen nu känner jag!
Slutade tidigt idag me så jag gick och köpte hårfärg för min utväxt börjar se lite för hemsk ut, sen har jag gjort lite matte och drog hem och gjorde klart historieprojektet som är till imorgon. Sitter nu och försöker få upp bilder på min andra blogg som jag precis startat! Den handlar om min språkresa, skriver ett i lägg varje dag och varje dag där så idag skrev jag om resan dit och första kvällen. (Har den för att få EF poäng så jag kan åka gratis nästa år!) men ta gärna en titt! lovisabobergs.devote.se


Fuck tyska.

Jaa här sitter jag på mitt rum och smaskar på en polkagrisklubba.. Hehe.
Måndag idag igen då ocg ny vecka på gång, både drygt och kul, finns lite grejer och se fram emot den här veckan men mer om de senare.
Idag bytte jag språk från tyska till italienska, fy faaan vad sköönt! Pallar icke tyska! Drygaste språker och italienska läraren verkar rätt så skön så de känns bra! Annars då? Nää inget tror jag.. Ha de!


2012-10-07

Redan på väg mot dansen. Jag och Saga kör en timme extra idag så vi kan få ordentlig ordning på hela dansen. :)


Time for friday!

När jag kom hem från skolan så käka jag lite och sen for jag ut i Vreta me Lisa, Anna och Christoffer (som är hemma i Sverige igen på besök) som dom vreta ganstrarna vi är! Drog hem till Christoffer, spela lite pingis, plockade äpplen och chilla men vi va alla jättetrötta så har precis cyklat hem igen. Vill bara tillägga att de där me o cykla de e INTE min grej..!


Drömmer mig tillbaka

Sitter på en suuupertråkig engelska lektion, fett hungrig och håller på att somna, drömmer mig tillbaka till Long beach.
 
 
BÄÄSTA läraren någonsin!! OMG it´s Timmy Todd! (kolla mina bruuna been!)
 
 

Paris Fashion Week

Bilder från Angelica Blicks blogg.


2012-10-02

Orkade inte blogga igår men efter skolan så gick jag på stab för att leta jeans, gick tyvärr inte så bra så köpte 2 perfect tee t-shirts på Gina tricot och en öppen poncho eller vad man ska säga på accent.
Ganska normal dag idag förutom att sista lektionen var inställd och jag blev klar snabbt på kemi labben så fick sluta 14.20 istället för 16.40 jääävligt skönt!


RSS 2.0