Jul. 29, 2013

Siri kom till Uppsala igår kväll för att säga hejdå till mig och Nicolas, hon flyttar nämligen till Glasgow imorgon. Iallafall så sov hon över här och idag så åkte vi ner till stan för en lunch och för o träffa Nico.

Efter de gick jag och handla mat och sen åkte jag hem. Manfred kom över på middag, åker till honom senare ikväll och sover där.


Jul. 29, 2013

Förlåååt för dålig uppdatering men har inte riktigt hunnit eller haft möjlighet att blogga plus att båda mina datorer är trasiga.

Kom hem från USA i onsdags morse iallafall efter en lång resa. På onsdagen så åkte jag, mamma, pappa och Manfred till IKEA för att inhandla saker till min nya säng och sen blev de storstädning i rummet.

I torsdags så åkte jag och Manfred till Körbo där alla hans syskon befann sig redo för VM i fotbollsgolf. Hela helgen har i stort sett bestått av att heja på syskonen när dom spela och leka me Theodor och Eddie. Jättemysigt verkligen!!

Manfred och jag åkte tillbaka hem till Uppsala igår och på kvällen så träffade vi Lasse, Theres och Niklas för en båttur och sen grillning och bad.

Vissa bilder från http://theresb.blogg.se/


US Open

Idag så åkte vi några stycken till Huntington Beach, de va molnigt och regnade även lite men den här helgen så pågår USA.s största surftävling US Open så de va därför vi åkte dit. Benedikte och jag gick runt och kollade lite på alla halvnakna människor som hade "grab this" skrivet på ryggen med en pil som peka på röven. Vi kollade lite på surfarna och så fick vi håret flätat.

Hittade snyggaste klänningen inne på American vintage (not) och sen avslutade vi dagen med Yoghurt land!


Jul. 20, 2013

Igår så åkte de flesta till San Fransisco men jag valde att inte åka dit.

Idag är jag på Belmont Shore med Stine och Ine, tyvärr är det mulet och kallt idag så de blev inget solande på stranden men istället så sitter vi på en mysig restaurang och äter gott!


Just how it goes

Igår så var de tänkt att vi skulle åka till Laguna Beach på eftermiddagen men tack vare att dom "glömt" boka bussar så fick vi åka till Belmont Shore istället. När vi kom fram till stranden så var de så gott som sandstorm där.. Ingen strand alltså! Gjorde om naglarna istället.
När vi kom tillbaka så hade vi utomhusbio på campus vilket var väldigt mysigt!

Idag så har vi legat vid poolen på förmiddagen och nu så har vi skola.


Venice Beach/Santa Monica


Älskar dig.

3 månader idag me min älskling vilket gör att jag saknar honom mer än någonsin idag men nu är de bara ca en vecka kvar tills jag får krama om honom och pussa på honom igen!

Älskar dig min plött! 😘


Jul. 14, 2013

Sjuk sjuk och sjuk.. Igår så åkte alla som skulle till Las Vegas dit så de är väldigt lugnt här på campus den här helgen.
Idag så har jag tvättat och sen gick vi till poolen ett litet tag och så har vi solat. Blir middag på taco beach ikväll!


Sjuuuuuk

Har legat hemma 2 dagar p.g.a. Sjukdom vilket suuugeeer. Idag så tvättar vi och gör lite allt möjligt.


Too cool for school

Då var det onsdag och skola direkt på morgonen. Som tur är så har vi Ms. Bowen som inte bryr sig alls om man håller på me mobilen såå sköönt!

I eftermiddag ska vi åka till Cabazon outlet för shopping.


----

Var lite hetsig så råkade publicera innan jag ladda upp bilderna men här kommer dom.

 


Venice/Santa Monica

Vi började dagen med skola och efter lunch så åkte vi först till Venice Beach och nu sitter vi i Santa Monica.
På Venice Beach så passade vi på att sola lite, måste ju jobba lite på brännan. Här i Santa Monica har vi tagit en sväng in på Forever 21 och sen middag på Hooters.


One day with EF at Long Beach


Universal studios

Igår åkte vi till Universal studios vilket var typ precis lika grymt som förra året men kanske lite bättre ändå till och me. Vi började med Studio tour vilket innebär att man åker runt och kollar på uppsatta scener och olika platser där filmer och serier spelas in. Sen gick vi till The Simpsons ride vilket var en askul 3D grej och sen fortsatte vi ner till Jurasic Park som är en åktur i vatten och där man blir jääävligt blöt. Efter de Mumien som är mer som en bergochdalbana, Transformers som är ytterligare en 3D grej och så avslutade vi me spökhuset. Så jääääävla läskigt!! Vi gick 6 tjejer och vi tryckte alla ihop oss i ett hörn vid flera tillfällen och stod där och skrek och en gång så la vi oss typ ner på golvet och asså fy fan!! Lätt de äckligaste jag varit me om!! Tog typ 10min för mig att lugna ner mig efter

På kvällen sen var de EF disco, lika kul/tråkigt som alltid men som guldkant på kvällen så fick Linn och jag varsin EF bag för att vi är crew och de va de fler som fick.


4th of july

Igår var det 4th of july vilket är USA.s nationaldag. Vi va på stranden, sen gick jag, Linn, Alanya och Linn till Los Altos och senare på kvällen åkte vi till Los Ceritos och firade.


Jul. 01, 2013

Igår åkte en del folk till San Diego men vi som valde att inte åka dit åkte till Los Ceritos mall istället och shoppade lite. Jag och Linn gjorde pedikyr och nagelförlängning och köpte även varsin tjocktröja på Pink. Sen blev de middag på Taco Beach med Alanya, Elin, Julia och Elsa. Super mysigt!

Nu sitter vi i skolan för vår första lektion.


RSS 2.0