Summer's over


Höstklädd

Man känner verkligen mer och mer för varje dag hur hösten kryper sig fram. Idag är det äntligen fredag, har sovmorgon idag till 10.10 så är på väg till skolan nu. Valde lite höstliga kläder, en vit peplum topp från USA, min Juicy Couture tröja, min svarta poncho på de och till sist min svarta väska me dödskallar från San Fransisco.

Efter skolan idag så ska jag, Theres och Frida till Sala för att gå på Sala festivalen. Vet inte riktigt vad Sala festivalen innebär men de va Theres idé och jag hade ändå inget bättre o göra men de ska nog bli kul!


The Beach

En molnig dag som denna när man känner att hösten är på väg runt hörnet så saknar man verkligen USA, Kalifornien, LA, värmen och såklart stränderna!! Mina absolut favorit stränder är Huntington Beach, Venice Beach, Laguna Beach och Belmont Shore.

Belmont Shore är egentligen inte den finaste stranden att ligga på en solig dag men p.g.a. alla fina minnen därifrån så är även den en självklar favorit!

Laguna Beach tycker jag är den finaste, Venice den häftigaste och Huntington är bara otroligt mysig!

Huntington Beach

Venice Beach

Belmont Shore

Laguna Beach


Aug. 29, 2013

Åker hem lite tidigare idag. Dagen började med engelska och sen matte på de men jag kände mig yr och mådde illa men höll ut för efter matten så hade vi fotografering men nu är jag på väg hem iaf.


Myskväll

Blev en spontan liten myskväll hemma hos Frida idag med Theres, Hanna, Sofia och Becco. Vi käkade nuggets till middag och efter de blev de American pancakes till Idol. Lite lyx i vardagen!


Aug. 28, 2013

Idag matchar jag mina snake-print loafers från Tiamo med min snake-print väska från Michael Kors.

Har en väldigt lugn skoldag idag, börjar med matte och sen filosofi efter de följt av en 2 timmars håltimme och sen avslutar jag dagen med psykologi som slutar 14.25. Även om jag bara har 3 lektioner så blir de drygt ändå för mina lektionen är så jävla långa..


Aug. 25, 2013

Första helgen den här terminen, har varit väldigt lugn. I fredags så kom Lasse, Theres och Manfred hem till mig för en mysig grillkväll.

Igår så pluggade jag lite, tvätt fönster och övningskörde me pappa. Fick motorstopp lite för många gånger, måste öva på att starta men annars då gick de bra!

Idag är de min namnsdag! Fick ett par skor, lägger upp bild senare. Annars så har jag målat naglarna, färgat håret, klippt gräset och skrivit ett CV. Nu är jag, mamma och pappa på väg hem till min faster för att fira mitt kusinbarn som fyllt år.


Aug. 22, 2013

Slutade 12.20 idag vilket jag kommer göra alla torsdagar förutom om de e nått på resurs tiden. Något jag verkligen kan vänja mig med, som grädden på moset så har jag även sovmorgon till 10.10 imorgon. Har faktiskt ett ganska bra schema, slutar sent bara två dagar i veckan men tyvärr så är de måndagar och fredagar..

Nu sitter jag hemma i min säng och njuter av ledigheten, knaprar på lite m&m's och kollar på Pretty Little Liars.

T-shirt, Gina tricot// Koft/jacka, Gina tricot// Byxor, H&M// Halsband, H&M// skor, converse


Back to school

Första skoldagen för höstterminen och första dagen som IB 2.a vilket självklart betyder att sommarlovet är över.. Fan. Sov hos Manfred inatt iaf och står nu och väntar på bussen iklädd min älskade klänning från Abercrombie & Fitch och en liten "koftkavaj" eller vad man ska säga från bik bok och såklart min älskade Michael Kors väska i ett stadigt grepp!


Shoe-aholic

Efter att ha varit i skolan och skrivit matte prov så mötte jag mamma på stan för lite lunch. Efter de så köpte jag ett par super snygga skor inför hösten på Nilson shoes, tur för mig så va de halva priset ;)


Cup of noodles

Plugga plugga plugga! Blir en kort lunchrast me snabbnudlar till lunch vilket får mig att sakna "cup of noodles" som vi åt i USA så vi hade lite mer shopping pengar ;) minnen.


Huntington Beach

Hittade lite bilder från när vi skulle göra en flashmob på Huntington Beach på Vivians blogg ( vivianhi.blogg.no). På bilden med mest folk på så är de i ordning från vänster Linn, Fabian, Alicia, Vivian, Benedikte, jag och Nicklaes. Sen så är de restaurangen Ruby's som ligger längst ut på piren.


American breakfast

Vaknade vid halv åtta idag och kunde inte somna om. Gick upp och tog på mig bästa myskläderna! Byxa från Juicy Couture och hoodie från Pink. Passade på att göra en ordentlig frukost när jag ändå vaknat så tidigt. De blev american pancakes, bacon, äggröra och en kiwi. Mums!


Favourite fashion bloggers

 
http://nyheter24.se/modette/angelicablick/
 
 
 
http://imnext.se/fannylyckman/
 
 
 
 http://imnext.se/victoriatornegren/
 
 
http://www.fashiontoast.com/
 
 
 
 
 
 
 
 

b/w

En lugn kväll i sängen efter en plugg dag med lite frukt och modern family.


Körbo weekend

I fredags så körde jag först hem till Manfred, vi åt lite gott och efterrätt blev banan med after eight i ugn, mums!

Åkte senare på kvällen till Körbo och kom hem igår kväll.
Jag har hjälpt Manfred med att göra golvlister, dom håller på att bygga om lite där och sen så åkte vi såklart lite traktor också.

När vi kom hem igår så åkte vi till Lasse en liten stund där även Theres befann sig och där blev de lite fika och bara skönt häng.

Måndag morgon nu då, ska precis köra hem och dagen bestå av pluggande som vanligt!


Mary Kate & Ashley Olsen

Mary Kate och Ashley Olsen har gjort en kollektion för bik bok som släpps nu i höst. Ser verkligen fram emot att se vad dom har att bjuda på!


Fashion, candy and Modern Family

Sitter nu i min supermysiga säng med lite godis, en ELLE tidning och kollar på Modern Family. Älskar den serien! Är på avsnitt 10 i säsong ett.


Nyvaket


Mitt liv just nu

Förlåt för dålig uppdatering men mitt liv består för tillfället av matte och kemi, failade dom två kurserna så sista sommarlovs veckorna blir bara plugg, plugg och plugg. Har alltså inget roligt att berätta om men har lite andra inlägg på gång än vad jag gör hela dagarna så håll ut!


Aug. 03, 2013

Lördag och match för Manfred. Följde me och tittar så nu sitter jag här ensam på läktaren med Loka och vindruvor.


RSS 2.0