God morgon!

Här är klockan 09.25 just nu. Jag vaknade vid 5 imorse efter en riktigt skön och behövlig nattsömn efter igår. Gick upp och duschade och sen var det frukost vid 7 och nu ska vi gå runt på en campus tour.


Going home!

Då sitter vi på planet mot New York och sen därifrån till LAX för att ta os till vårt älskade Long Beach! Jag kommer blogga så gott jag kan!


Mitt Hjärta

Vid 20 över nio, halv tio någon gång så kom Manfred till mig. Det blir en sista natt tillsammans innan jag åker till Long Beach och vi ses ju inte förns om 4 veckor igen.


Only one day left before the summer of my life

Idag är de alltså onsdag vilket betyder att det är torsdag imorgon och dee betydeeer LONG BEACH!!!! Alltså fy satan så taggad man kan va!! Jag och Linn har snapchatat hela dagen om packning och hur taggade vi är.
Jag har alltså spenderat dagen med att tvätta och packa och sprungit runt i huset men de blev även en paus med film, Ben & Jerry's och skvallertidningar.


Jun. 25, 2013

Ner mot stan nu då för färgning av ögonbryn och fransar och lite sista minuten fix inför USA.

// Jeans shorts / Bik Bok // topp / Bik Bok // sjal / Italien // solglasögon / Ray Bans //


Jun. 24, 2013

Hejsaan! Förlåt så mycket för dålig uppdatering men jag hade inget internet i Italien och den senaste veckan har jag spenderar på Manfreds landställe och få har jag haft lite krångel med datorn.

Ska uppdatera er om Italien så fort jag kan men nu vet ni hur det ligger till iallafall.


I am back!

Kom hem inatt efter en underbar tid i Farfa och Rom! Kändes lite trist att man vaknade upp hemma istället för i härliga Italien. Det har varit en galet händelserik tid där. Fina landskap, soligt och varmt, kattungar, Macke, Pizza, Fontana di Trevi, spanska trappan, colosseum, glass och mycket mer!! Berättar mer detaljer senare.

Här får ni iaf lite sneakpeaks av mina bilder.


Ciao Italia 🇮🇹

Sitter nu på Arlanda med alla konfirmander för att snart åka mot Italien och Rom!!


Jun. 10, 2013

Idag har det varit lite 50/50 väder, sol-regn-sol-regn och aa lite störande men jag slutade vid elva så de va jävligt skönt! Manfred kom o hämta mig vid skolan efter att ha fixat nytt gips och så åkte vi hem till honom och kolla lite på film och så. Senare kom hans bror med tjej och son så då fick vi leka lite me söta Theodor också.


Jun. 09, 2013

Åkte in till ortoped akuten för att kolla upp Manfreds arm som han gjorde illa igår på sin fotbollsmatch. Tyvärr har han en spricka i båtbenet som kan ta upp till 10 veckor att läka så han har fått ett tillfälligt gips idag och ska fixa ett annat imorgon.


Bästa Öregrund!

Igår så mötte jag upp Nicolas, Tove, Edvin, Lova och Frida på centralen vid 11 för att ta bussen ut till Öregrund. Super mysigt ställe verkligen! Efter två någon så kom även Samuel, Nisse, Max och Daniel dit. Vi grillade, bara chilla, lyssna på musik och alla grabbar utom Samuel tog även ett dopp i havet. Helt super grym dag! Måste göras om! Lite färg har man nog fått också.

https://cdn2.cdnme.se/2449208/6-3/pic_51b19d6be087c3271ca84b1d.jpg" class="image">


Femte Juni

Idag är det femte juni vilket innebär studentdag i Uppsala och alltså Antons studentdag! Jag gick upp ungefär vid 8, åt lite frukost och sen gjorde jag klart Oreo tårtan. Sen blev det lite fotografering av Anto sosm skulle åka till skolan då och sen började student pyntningen hemma. Har kämpat hårt med de idag. Vid ett så började dom släppa ut klasserna ur Katedral och efter halv två någon gång så fann Anton oss. Vi gratta honom lite och sen lämnade vi honom vid flaket. Hemfärd efter det och fixa klart, gästerna kom runt halv fem, fem och även Anton och hans komis Joel som också tog studenten idag dök upp ungefär då. Vi käkade gott, har haft kubb och boule turnering och såklart tårta. Manfred och jag var även en sväng till Edward och gratulerade.
 
 
 
 
 
 
 

Jun. 04, 2013

Sköönaste dagen idag, slutar 11 sen ska jag på stan och sen hem och baka oreo tårta. Uselt väder dock, blåsigt, molnigt och kallt..


New in.

Var på stan igår med Manfred i jakt på någonting att ha på mig på min brors student. Hittade ett par underbara byxor och en superfin vit blus på H&M trend. Ska ha mina svarta pumps med guldiga nitar till.


Jun. 03, 2013

Måndag och skola igen då, är ju bara 2 skoldagar den här veckan och då tänker man " åh så skönt" men. Jag har prov både idag och imorgon.. Solen och värmen får mig att orka!


Boooriiiing

Sitter hemma, kollar på Grey's anatomy och trååkaaar! Har försökt plugga historia idag men har varit så galet trött!


RSS 2.0