Valborg!!

Står och väntar på bussen för att ta mig ner på stan och träffa Maja, Miccis och Jennifer!! :-)


Demokratiarbete

Tjena tjena! Har arbetat hårt med demokratiarbetet idag men har också hunnit slappa vid tv.n. Imorgon är det valborg så då bär det ner på stan och träffar vännerna och sedan hem till Jennifer för en mysig kväll med grillat och bada badtunna! ;)


God morgon världen

God morgon alla! Idag fyller brorsan år så som jag sa igår så kommer feta släkten på besök. Spenderade heeela min fredagskväll me att baka och städa mitt rum så nu ska bara de sista fixas. ÄLSKAR vädret vi har fått idag!! Blir så lycklig av värme och sol!


Happy birthday bro!!

GRATTIS BRORSAN 18 FUCKING ÅR!!!


LÅNGHELG!

Slutade nästan en timme tidigare och drog då mot solpalatset för att koka/steka i 15min. Missade preciiiis min buss så har väntat i en halvtimme på nästa men nu e jag på hemväg iallafall. Ska baka chokladmuffins och chokladmarränger idag för imorgon så kommer feta släkten på födelsedagskalas.


Charmigare bild får ni leta efter;)


Men Gud vad kul!

Sorry att man inte bloggat, säkert ingen som bryr sig men ändå. :-)
Den här veckan går så jäääävla segt, likaså denna dag men nu sitter jag hemma iaf. Pappa har en massa kollegor här så han tog även chansen att sno min dator så nu måste jag sitta vid våran sega stationära och snart ger jag fan upp.


Miccis och Min lunch igår bestod av de gottiga/onyttiga.


Sweet dreams

Sitter i sängen och kollar på friends with benefits. :-)


2012-04-23

Finns inte så mycket att säga om min måndag. Hade den muntliga delen i matte nationella prov, tror att de gick bra. När jag kom hem så satte jag mig vid datorn, har ätit korv till mellanmål (hela världen vill veta de) och aa ska typ göra tyska läxan snart mot min vilja..

Var ute en sväng och fotade igår så här är några av bilderna heelt oredigerade.







ha de bra people!


doing it hipster style














bilder: weheartit.com


Alone at last

Har haft en grym helg hittills!! Är jävligt trött så känns bra att ha en söndag att dö på!
I fredags så var det mjukisbyxfredag vilket betyder att Miccis och jag hade mjukisbyxor på oss hela dagen och trots att man kände sig så jävla luffig så kändes de bara såå bra! Efter skolan så åkte jag, Jennifer och Miccis hem till mig och senare kom Emma också. Vi käkade korv och bäddade iordning och fixade i lillstugan. Kvällen började tidigt och vi va som värst typ vid 9. Hahah vi e så jäävla bonniga!!
Vaknade och gick upp typ kvart över 7 imorse, kanelbullar till frukost och sen har jag, Miccis och Maja spenderat eftermiddagen med att göra vårat bild projekt, nämligen en film. :-)


Kavaj torsdag

Tjoooooooo Babes!!!
Idag var de kavaj torsdag och imorgon är de mjukisbyx fredag och jag ska fira min födelsedag med mina vänner imorgon oxå. ;)
Typ super dryg dag idag. Gick upp kl06.00 som vanligt och åkte till skolan. Hade nationella prov i engelska från halv 9 till typ halv 12, håltimme till kanske kvart/20 över 3 och sen engelska nationella den muntliga delen och slutade 15.50. Så otroligt ovärd dag...


Super fina bilder från idag. (Miccis och Jennifer skyll er själva för att ni stal min telefon men snälla Sofia förlåt mig!!)


Fotbad!

Sitter hemma och myser med ett fotbad. Ska göra tyska läxan snart också. Jag kom på att jag har nästan en timmes sovmorgon imorgon eftersom att vi ska simma på fyrishov på morgonen så jag slipper både sminka mig och platta håret. :D

Bild på mitt fina örngott som jag har ritat på. :-)


Jacka

Förlåååt Wilma för att jag varit så otroligt seg på att svara på din kommentar och det är jätte roligt att du tycker så mycket om min blogg.! :-)

Märket på jackan är Everest men jag kunde tyvärr inte hitta något namn på modellen.


Bläääääää

Asså min väska väger typ 50kg eller något...
Idag har jag iallafall gått i skolan som en duktig flicka (som jag alltid gör) men jag har även varit en sväng till solpalatset i hopp om att bli en aning brunare och så har jag skaffat mig ett par nya jeans. Likadana som dom jag hade fast en storlek mindre i midjan. :-)
Nu ska jag snart ta bussen hem och då ska jag fortsätta röja i lillstugan som jag började med igår.

Jag borde inte få dricka red bull...


The shorts are home!

Fick hem mina shorts från chicy.se idag!! Lycklig flicka!! Längtar tills i sommar då jag ska använda dom flitigt bl.a. med dessa toppar!




Tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Läget? Med mig e de bra iaf. Har varit sjuuuukt trött idag och är de fortfarande så jag ska nog mysa ner mig i sängen snart och kolla på film eller något. :-)
Idag när jag kom hem från skolan så började jag rensa i våran Lillstuga som vi använder som förråd för tillfället för att jag och några kompisar har tänkt att slagga där i helgen, fortsätter med att rota undan saker imorgon.


Haha jag ser ut o va typ jäättekort. ;-P


Pallar faktiskt inte.

Ibland orkar jag bara inte hitta på någon fin, passande och fyndig rubrik so fuck it!
Nu sitter jag hemma med en skål glass efter en skön och rolig konfa helg. Planerar att slappa galet denna söndag. ;-)


Jääättefina bilder från helgen. Kollade på prinsen av Egypten och en bild på en liten del av Lasses charmiga EPA. :-P


snööö...

Lagom kul me en massa snö.. NEJ INTE KUL ALLS!!
Ska iaf åka på konfaläger snart så så e de. Vi höres imorgon om jag lever och orkar blogga. :-)



peace out!


Fredag kväll!!

Sitter hemma i soffan med popcorn och ska måla naglarna. :-)


Torsdagen den 12 april

Jahapp då lider även denna födelsedag mot sitt slut. Den har varit bra faktiskt trots att jag har gått i skolan. Spexfotot blev super!!
Har fått två fina presenter idag av mina fina vänner. Skosnören av Miccis för att hon tyckte att mina var för ruttna och två nagellack av Maja. Tack så mycket!! :-)

De blev pizza till middag också hemma och hos Miccis och de e ju aldrig fel ;-)


En flicka på 16 vårar.

Oj oj oj! Herrrrrrrrrregud! Idag blir jag hela 16 år!!!!! Jag börjar ju faktiskt bli en stor flicka. :-D Bittert med skoldag på födelsedagen såklart men idag har vi spexfoto och efter skolan ska jag Maja och Miccis spela in våran film som bild projekt så de ska bli kul! ;-)
Fick ju slalom pjäxor på lovet så jag fick 3 fina rosor och en tidning nu på morgonen när familjen kom in och sjöng. :-)


Lovely loafers

Har börjat fatta tycke för loafers och hittade ett par underbara med ormskinns mönster på scorett! Gick in lite snabbt på carlings och weekday också och jag kom fram till slutsatsen att jag inte borde gå på stan när jag inte har pengar..


2012-04-11

Idag är de onsdag och jag åker till skolan iklädd denna enkla outfit den består av jeans, en grå t-shirt och lite enkla smycken. :-) Efter skolan så ska jag gå och byta mitt orange aktiga linne som jag fick i påsk present till någon annan färg bara och sen ska jag till vänge på ku.


Beställda!

Nu har jag beställt hem dessa fina shorts från chicy.se!! Blev helt kär i dom första gången jag såg dom och var bara tvungen att ha dom!!


Top model Sverige final!!

Nu gäller det! Final i Top model Sverige! Go Klara!!


Wanties from chicy.se


alla plagg från chicy.se
funderar på att beställa hem de svarta läder shortsen..


And it just keeps on raining

Sitter på bussen på väg hem från skolan. Lyckades överleva första skoldagen efter påsklovet. Har tänkt att måla om naglarna när jag kommer hem men har inte lyckats bestämma mig för färg.. Blir säkert bara svart igen :-P annars har jag lite tyska läxor att förs men kvällens höjdpunkt är finalen i Top model Sverige!! Hoppad på att Klara vinner!


Så här känner jag angående regn.


Helluu!

Jävla fitta då börjar skolan imorgon..!
nej men usch så får man inte säga! jaja..
har varit hemma ett tag nu, känns såå skönt! ska nog snart hoppa ner i sängen min och sussa lite, måste ju upp tidigt imorgon.



"oj vilka knasiga bilder!" tänker ni nu genast men ja!! jag bjuder på de!!


On My way home!

Då har jag precis satt mig i bilen och är på väg hemmåt. Har lite färdkost och någonting att roa mig med ;-) 6 och en halvtimme i bilen lixom.. :-P


Glad påsk!

Då va de påskafton och jag har spenderar morgonen med att leta efter påskägg. Nu sitter jag vid tv.n med mitt godis och idag blir det ingen skidåkning utan bara att slappa. :-)
Fick 2 linnen från samsøe samsøe också men ska byta de orange/rosa linnet mot någon annan färg.


Coco & Igor

Efter en skön dag i backen med mina nya pjäxor som jag fick i tidig födelsedagspresent då har jag nu myst ner mig i sängen med singoala kakor, choklad fingrar och en film, nämligen Coco & Igor. :-)


Tänndalen

Då åker jag och mina rosa vantar mot Tänndalen idag då! Igår åkte vi i Funäsdalen och idag tänkte vi testa något nytt. ;-) Hade hyfsat väder igår men idag så snöar de ganska ordentligt tyvärr.


Nya vantar!

Sitter i stugan och fryser nu. Är as trött, mår illa och har ont i huvudet.. Vet ej varför, kan va vädret men jag överlever :-) När vi hade åkt färdigt så gick vi och köpte ett par nya skidvantar till mig. Har använt min brorsas gamla idag men frös som fan om fingrarna så nu hoppas jag på att dessa fina rosa vantar ska va varma och mysiga. ;-)


Ramundberget

Är i Ramundberget idag då och åker skidor. Tycker inte att de e så kul att åka i Ramundberget just dock för att vi åker alltid här så jag har tröttnat lite på backarna. Har haft hyfsat bra väder idag iaf tills typ, nu. De blåser och snöar lite men de e inte så farligt. Har vart med om värre så ska inte klaga. :-)


2012-04-02

Ja Lovisa vad har du gjort idag då?
Idag har jag väl gjort lite allt möjligt. Det har varit ganska dåligt väder idag, typ snöstorm så vi struntade i att åka skidor. Istället har jag bakat, både choklad maränger och choklad muffins med polly i. Har kollat på några How I met your mother avsnitt och en och annan film. Har varit och hyrt super 8 så ska kolla på den nu och sen får jag besök av John Blund. :-)


Girl interrupted

Idag har jag bara suttit inne, lyssnat på musik, stickat och typ pratat med tv.n för att jag haft så tråkigt... Men imorgon är de skidåkning som gäller! ;-)
Nu har jag iallafall gosat ner mig i sängen och ska kolla på Girl interrupted. Blir väl ett eller två avsnitt av How I met your mother också. :-)


RSS 2.0