if happy ever after did exist..


All those fairytales are full of shit

Haha typ världens slappaste dag men vad fan de e sommarlov ;)
Gick upp, fixa mig, drog till Balingsta vid halv nio, åkte hem 12, somnade, sov till 17, åkte och fixa bensin, käka, åkte tillbaka till Balingsta och så hem ;) älskart.
 
vackert.

Fashion baby

                                                                       DIY fransar
                                                           klänning från H&M 199kr
                                                         klänning Gina tricot 124kr på rea
 
 

2012-06-26

Lite halvdålig uppdatering men den här veckan så  har vi dagsläger (halvdagar) med konfirmanderna inför konfirmationen på söndag så det händer inte så mycket i mitt liv för till fället. Men jag kan säga att igår så kom mammas kusin från Australien på besök, alltid lika kul att träffa henne eftersom att det inte blir så ofta! ;)
 
Idag så åkte jag ner på stan efter daglägret och träffade Miccis och Jennifer. Fick med mig 2 klänningar och ett par cykelbyxor hem (bilder kommer) och sen åkte vi hem till Jennifer och då fick jag ett linne och en bh som var för små. Vi var tvugna att säga hejdå till henne för imorgon åker hon till Brighton på språkresa så hoppas att får det riktigt kul!! Jag kommer inte träffa hene på 6 veckor eftersom att jag åker iväg en vecka innan hon kommer hem :(
 
juste! har töjt till 3mm idag (inte den töjningen som är på  bilden)

@ miccis place

 
 
vad ska jag säga...

Midsommarafton

Hade en jättemysig midsommar med fina vänner! Har snott bilderna från miccis och jennifers bloggar!
 
haha bästa vännerna!!

svar på kommntar

Elsa: Vart har du köpt dina underbara Levi short? Har velat ha ett par liknande i typ evigheter nu, haha. Hoppas du har ett bra sommarlov! <3
 
svar: Jag har köpt dom på Tshirt store för 499kr. Ha ett bra sommarlov du me!
 

Deutschland

Jag orkar inte skriva så mycket om vad vi gjorde i Tyskland men vi besökte iallafall 3 städer, Trieberg, Rottweil och Freiburg. Vi bodde på ett vandrarhem ovanför Trieberg och först så bodde det också schweizare där som pratade italienska, sen bodde de psykiskt sjuka och då menar jag inte handikappade utan på riktigt psykiskt sjuka, sen kom de en grupp feta amerikaner från Minnesota och sist några andra amerikaner från Oklahoma.
Jag fick med mig 4 saker hem från resan, 2 töjningar, en rosa snurra som är 2.5mm och en svart snurra som är 3mm. Sen så fick jag och alla ungdomsledare varsin rosenkrans och så köpte jag ett gökur i Trieberg för den staden är kända för sina gökur så jag tänkte att de var ett kul minne och nej jag ska inte ha den i mitt rum. :P
 
Triberg
typ världens sötaste
här bodde vi
man får peta i näsan på tåget om man vill!
jelly beeaans
 
 
 

Glad midsommar!

ÄNTLIGEN!!! äntligen funkar bloggen igen! Blogg.se har ändrat blogg portalen så min blogg har varit helt fucked up som kanske märkts men nu så!!!
Idag är det midsommar då och den firas först hemma me famiilj och mormor och morfar och sen åker jag ner till stadsparken och träffar lite vänner. :-)
Igår så var jag hemma och tog de lugnt och så åkte jag på ett pilates pass me miccis och jennifer. Har aldrig gjort pilates förut men gissade på att de va typ som yoga och de va inte lika komplicerat och jobbigt som jag trodde så de kanske man gör igen.
 
 
 
lite fina natur bilder från Tyskland
 
 
 
 
 
 
 
 

Home sweet home!

Är äntligen hemma efter en hel vecka i Tyskland. Det blev mycket roligare än jag hade trott men det känns ändå grymt skönt att vara hemma!! Jag orkar inte skriva en massa nu utan gör de imorgon och bilder kommer imorgon oxå :)



blogg.se cp.ar sig så de funkar inte att ladda upp bilder just nu..



....

har de bra i tüskland hej!!!

Deutschland here I come!

Är på Arlanda nu och ska flyga till Tyskland så jag vill bara säga att jag inte kommer blogga förens på torsdag.


Dry my eye so you wont know

Idag är det äntligen skolavslutning och som man har längtat men samtidigt så e de ju hyfsat sorgligt eftersom att klassen kommer splittras :(




Avslutningsklädseln: /kjol JC /metallic topp H&M /jacka Lindex /skor converse/


Deutschland

Packar inför Tyskland på onsdag..


Last day at school

Idag var det den sista "skoldagen" eller whatever och imorgon har vi äntligen skolavslutning. Det känns både jävligt skönt och lite sorgligt såklart eftersom att jag slutar nian och måste lämna min klass. :-(

Lite bilder på hur jag såg ut idag!



fint jag lipar...




jag har ju redan skrivit om kläderna så tar detaljerna nu: /solglasögon RayBan /klocka Marc by Marc Jacobs /ring på lillfingret ur&penn /armband från Tyskland /halsband fyrklöver gammelmormors, delfinen köpte jag till mamma när jag var liten.


En dagens

Dagens outfit idag är en tröja med avklippta ärmar och som jag gjort en knut på på magen från Rihannas konsert i Globen, vintage Levi's shorts och håret i en slarvig hästsvans.

Ska åka till skolan snart men vi har inga lektioner idag, de e bara niorna i skolan idag och jag är inte riktigt säker på vad vi ska göra...


Mot gymmet!


tattoo inspo






bilder från weheartit.com


21 Jumpstreet

Har varit ärende och handlat glass och godis åt familjen men nu ska jag snart kolla på 21 jumpstreet och äta fruktsallad ;-)


crazy inlove with


chicy.se

Torsdag och fredag

Sorry för lite dålig uppdatering men jag har kommit på på kvällarna att jag skulle blogga och då orkar jag inte slå på datorn utan bloggar från telefonen men de har inte funkat så aja men nu så!

I torsdags så småstädade vi i skolan, tämde skåpen och lite så och sen gjorde italienska läraren pizza åt italienska gruppen så de vart gött! När vi ändå var i hemkunskapssalen utan hemkunskaps läraren så passade Miccis och jag på att ta en sked av allt! Vi drack oliv olja ur sugrör, åt en sked kanel var o.s.v.
Miccis följde med mig hem för att sova his mig. Vi bakade chokladbollar inför utflyktsdagen som vi hade igår och  åkte på ungdomscafé mitt ute på landet.

Igår så var vi och paddlade med klassen, den här gången var det faktiskt inte någon som ramlade i så bra jobbat!
Sen på eftermiddagen så åkte jag till Stockholm för att fira en student.






precis ätit en sked kanel


från Miccis blogg




från Miccis blogg













Taaaack för den sista bilden Miccis!!



50/50

Har varit hemma och målat carporten idag. Tog en sväng till ICA och hyrde film, ligger i sängen nu och kollar på 50/50. Halv deprimerande film men jag gillar ju sånt så. :-)


Prom 2012

Igår kväll var det äntligen dags för niornas efterlängtade avslutningsbal! Hade sjukt kul! Åkte dit i världens sötaste limousine me mina tjejer, tog först en sväng i stan och sen mot festen.
Jättegod mat, härlig underhållning och sen var det dans resten av kvällen. Har haft riktigt ont i benen idag och varit så jävla trött!












Bilder är egna och också tagna från miccis och jennifers bloggar!


Prom nails

Idag har mitt mission varit att fixa naglarna inför balen som är IMORGON!!!!! Jag har badat fotbad och fixat matchande tånglar.


Oj vilka söta tår!....


Min instagram vecka






  instagram: lovisaboberg


I wanna do bad things with you

Drog ner på stan idag och träffade Emma trots regnet. Shoppade lite och solade. Det blev ett pargrymma vintage Levi shorts, en mascar, lim till lösfransar, ögonskugga och borste till.






alla som har en blogg.se blogg, Remby suger ju...







Balder-Katarinakampen

Sitter på studenternas och kollar på balder-katarinakampen. Hoppas att Katarina tar hem segern i år!!!


RSS 2.0