Home for the day

Jag känner att jag är halvdålig på att uppdatera bloggen på senaste tiden men aa, finns inte så mycket att säga. Igår gick jag hem efter första lektionen för jag hade jätteont i magen, vilket jag snart har haft i en vecka men igår orkade jag bara inte mer plus att jag va jättetrött i huvudet och yr. Var hemma idag också p.g.a. magen men ska börja käka några tabletter dagligen så åter till skolan imorgon!
 

Laguna beach

bilder snodda från Elinas blogg

Pizza time!

Måndag, vilket betyder skola. Som tur var så är min tyska inställd den här veckan så jag slutade 14.30 istället för 16.00 ;D Finns väl inte så mycket att säga om dagen.. JO! Min historie/ekonomi lärare e så jävla skön!! Hon är en bra lärare och tycker att det är okej om man äter på hennes lektioner, de började me att några köpte kakor och åt förra veckan men idag gick 4 stycken och köpte pizza och satt och åt på historie lektionen.. asså wtf!?!? Grejen e den att de gjorde verkligen inget så nästa gång ska jag komma på något ännu värre.. ;)
 
Sen så har även föräldrarna mina köpt en tomt i Skåne typ jättenära havet som de ska byggas sommarhus på så ikväll skålas de i champagne (för dom som e 18 och över alltså för alla utom mig..) :D
 
mmmuuumms eller vad söger ni!? ;)
 
 

Hell yeah!

Oj förlåt att man inte bloggat på ett litet tag men har typ inte hunnit men nu så!
 
I fredags kväll så åkte jag hem till Erik och där träffade jag även Maja, Miccis, jnnifer, Michael och Martin! Vi hade jättekul och trevligt som alltid! Efter 12 någon gång så skulle jag, maja, Miccis och jennifer försööka pallra oss hem till Miccis, åkte buss genom hela stan, missade våran hållplats så fick ta en liten extra promenad men Miccis och jag träffade nya vänner så de gjorde inget. Heeeest!
 
Vaknade runt 9 lördag morgon, min och Majas namnsdag, nämligen Lovisa (hon heter de i mellannamn för dom som inte drog den slutsatsen), de blev bullar och glass till frukost och sen runt 12 halv 1 blev jag väl hämtad.
 
På kvällen så kom min kusin, hennes man, deras 2 supersöta barn och min faster på middag så jag fick ställa mig och baka pizza och foccacia!
 
'
lördag
så ja!
 
Nu ska jag iväg och kolla på hus, fråga inte varför!
 
 
 
 
 

Going to ängen

Ska iväg och träffa lite gott folk ikväll. Man saknar ju kompisarna som man tyvärr inte träffar varje dag längre så de ska bli en kul och mysig kväll! Ett stort GRATTIS till Martin också som fyller år idag!! :D
 
jag och Martin!

just another school day

Hade en lagom dryg dag, började 8.30 med en och en halvtimmes lång tyska lekion, sen en lika lång historia lektion och efter de matte i en timme, alltså hade vi väldigt sen lunch och sen svenska med jobbigaste läraren och efter de avslutade vi dagen med en jättelång musik lektion som vi inte gjorde någonting på så tiden stod stilla och jag höll på att somna, slutade 16.00. Känner inte att torsdagar kommer bli min favorit dag precis..
 
 

chrocket on chrocket

Idag var första dagen med riktiga lektioner. Vi hade egentligen lektioner igår också men dom räknas inte för vi gjorde typ absolut ingenting.. förutom att prata om Kardashians.. iallafall! Vi började halv 9 som vi kommer göra varje dag, hade lite olika lektioner. Matte läraren krånglar till saker, svenska läraren är bara.. usch.. engelska läraren verkar snäll och bra och jag är lite rädd för vår fysik lärare.. Vi  har redan fått 6 läxor tro de eller ej varav 4 är fysik läxor. Vem ger ut 4 läxor på en och samma lektion!?! Jaja så är de att gå IB antar jag, de e bara att bita ihop och göra skiten!
 
 
Svart långkjol från JC // Vitt chrocket linne från USA // Svart chrocket väst från USA  // Svarta converse

Too cool for school

Godmorgon! Idag börjar jag inte förens 12.15 för att 2.orna börjar och de blev typ krångel me lörare eller nått så vi börjar inte förens efter lunch men jag klagar inte!!
 
 
peace out!
 
 
 
 

Hitting the gym

Tog en sväng till gymmet idag  med Jennifer, har inte tränat på... FÖR länge så jag kände verkligen att de va dags!
 
åhåå vilka fina bilder!!

I wish I was strong enough to lift not one but both of us

My week on instagram
 

Gymnasiebarnet

Jaha då var denna dag kommen, jag har blivit en stor flicka och ska börja på gymnasiet, mot Katedral snart då och alla IB barn!
 
 
 

a little catching up

Åkte ner på stan och träffade fina Maja och fikade lite. Har inte träffat henne på 5 eller 6 veckor så de va jättekul och få träffa henne en liten stund.
 

vad fan ska jag skriva då..??

Hann inte riktigt blogga igår för när jag kom hem så hade vi mormor och morfar på besök.
 
Jag hade de jättetrevligt och kul i Stockholm med Linn och Mathilde. Vi åkte ner till city, gick runt lite i Gallerian, fika på Wayne´s coffee och gick och hyrde filmer och köpte godis för en mysig filmkväll. Jag var astrött, har typ inte riktigt blivit av med min jetlag riktigt än och dom andra blev väl också småtrötta så vi örkade bara kolla på en film men men.
Igår så vaknade vi närmare 11 tror jag, käkade frukost och fixade till oss.Jag och Linn åkte in till Stockholm lite innan Mathilde för hon hade lite att fixa så Linn och jag gick runt i rikemans butikerna och lekte rika. Sen vid 3 kom även Mathilde och då tog vi en sväng på ung 08 (usch för stockholmare, fjortisar och stockholmsfjortisar!). Jag träffade iallafall på min absoluta favorit bloggerska, Angelica Blick så de gjorde min dag!! Tog tåget mot Uppsala vid 5 och aa de va väl allt.
 
LOVE YOU GUYS <3
 
 
 

Thank you California!

Idag åker jag till Stockholm för att träffa min underbara skruttisar Mathilde och Linn! Hahah känns bra att vi inte ens klarade av en vecka utan varandra efter att ha bott tillsammans i 4! ;) Vet inte riktigt vad vi ska göra men vi hittar nog på något kult! Sover där en natt också.
 
bloggen cp.ar sig så de funkar inte att ladda upp någon bild.. :(
 
 
 
 
 
 
 
 

We are back bitches!!

Hej igen då!
Igår tidig kväll så drog jag ner på stan hem till Martin och träffade lite goa vänner! Närmare bestämt Miccis, Jennifer, Erik, Micke Martin och sen så kom även Joel och tittade förbi. Vi hade de trevligt som vanligt. Efter typ tolv någon gång tror vi så bestämde sig killarna för att dra vidare ner till Lyssnarängen men vi tjejer orkade inte riktigt de så vi åkte hem till Jennifer istället. Låg och halvt kollade på film, lyssnade på musik, snackade, sms.a och i mitt fall halvt sov i typ 2 timmar men sen när klockan nådde 6.30 på morgonen så kände vi väl att de va dags att sova.
 
Har sovit typ hela dagen eftersom att jag fortfarande har  jetlag (de blir man inte av med när man umgås me Miccis och Jennifer inte!) plus att jag inte sov överdrivet mycket inatt och sen blev det kräftskiva med familjen
 

Going on a boatride

Japp då va man uppe med tuppen (och var fan fick jag de ifrån??) men iallafall så har jag duschat och ska snart  käka frukost. Ska iväg och paddla kanot med tjejerna på pappas släkt. Min ena faster fyller nämligen 60 år så de ska firas! Först så ska jag iväg och paddla och jag e inte säker på att min Faster ens vet vad en kanot är för hon har levt som hyfsat rik hemmafru i Saudiarabien i x antal år och en av mina kusiner är höggravid och aa vi får väl se om alla lyckas komma hem igen.. Sen senare på eftermiddagen/kvällen så kommer hela tjocka släkten hit och så blir det kalas! :D
 
Godmorgon!!

Californication

Nu så känner jag mig redo att lägga upp lite för mycket bilder från min tid i Kalifornien! ;)
 
på Arlanda
matsalen
våran Starbucks
Belmont shore
Ebba, Linn, Josefin och Evelina
Ihop för fasen!! bästa pannkakorna!!
standard.
'
Jaime satte sig på ett knä på Venice beach och gav mig en blomma :´) <3
Venice beach
Santa Monica pier
Disneyland motherfucker!!!!
Underbart!! :´) <3
Disneyland! Disneyland!
Partybus time!! Marc, Cesar, Jaime, Bosco, Alvaro
mathilde och Alvaro <3
Alvaro, Jaime, Bosco, Angel
Marc och Linn vid Rodeo Drive
vågigt värre va de vid Newport beach..
HAHAHAHAHAHAHAH ASSÅ JAG  ORKAR  INTE!! INTE NÅDIGT!!!
och sen tappa man badkläderna oxå..
Newport beach
spelar kort på stranden, asså jag vann egentligen..
vet inte riktigt vad jag ska säga... back on Belmont shore med spanjorerna ;)
söta! <3
sötare! <3
vaske kompis på väg mot las Vegas!!
Vegas baby!
"alla dumme norskar gå av bussen och jag ska spise mor din!"
Världens enda m&m affär :D
Vegas baby!!
Nicoline <3
åker hiss inne på Ceasars Palace! (y)
66 våningen
Ceasars Palace motherfuckeeeeer!!
 
tog en tur förbi Paris..
..och Italien ;) det här är inne i ett hotell, Casinot är på våningen under :p
landat på Arlanda igen :(((
 
Nu kommer shoppingen:
Juicy Couture från Cabazon outlet, Los Angeles tröja från LAX, California State University  of Long Beach från colleget och Abercrombie & Fitch från ett shopping center i Los Ceritos
Hard Rock cafe shorts från Hollywood Walk of Fame, Båda till vänster är från Zara i the Grove, rosa shorts från Victoria´s Secret, Abercrombie & Fitch shorts köpta i Ontario California
Chrocket topp och väst från en outlet butik som heter TJ Maxx och den ljusblåa toppen från Zara i the Grove
klänning från Charlotte Russe i Los Ceritos
jumpsuit från Forever21 i Los Ceritos
skooooooooooooooooor!
från Forever21
från någon shopping mall i Ontario
kommer inte ihåg vad affären heter men köpte dom i Los ceritos
köpta på Cabazon outlet
Urban Outfitters på Fashion Island, Newport beach
bara några av alla Victoria´s secret trosor, allt är köpt lite överallt,, från Los Angeles till San Fransisco
köpt på Forever21
köpt på Aldo vid Union square i San Fransisco
Grisen (även kallad Piggie) vann jag på Santa Monica pier och Dodgers kepsen är köpt på LAX
shotglas och askkopp från Las Vegas om de va någon idiot som inte förstod de ;)
julekula :D :D
bodyscrub och någon kräm från Laline köpta på pier 39 i San Fransisco
sist men inte minst, en termos starbucks mugg och en vanlig starbucks mugg  ;)
 
men nu ska jag gå och lägga mig för ska upp och paddla kanot med halva släkten om några timmar, vad har jag gett mig in på...?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Här va man spontan!

Idag började jag me att bara ta de lugnt, försöker bli av med jetlag och lite så. Sen fixade jag till mig lite och tog moppen till Miccis (som jag saknat moppen min!) och sen kom även Jennifer. Kärt återseende, hade inte träffat Jennifer på 6 veckor och Miccis på 4 så de va kul! Varsin present fick dom också från Victoria´s secret bara för att jag är så snäll! runt 8 halv nio så drog vi ner till stan för att kolla på utomhusbio på studenternas, det var kallt men mysigt ändå, filmen va Tintin. Träffade på Saga där också så de va ju trevligt! Nu är jag hemma igen och ska snart gå och dö i sängen. Imorgon ska jag träffa min väldigt saknade vän som bor i Karlskrona men är på besök i Uppsala så oj vad kul de ska bli!! Träffade henne senast i julas så de va ju ett tag sen.
 
ÄLSKAR ER!!!!
 
 

fuck this shit

Tillbaka i trista Sverige. Kan inte påstå att de e skönt att vara hemma eller något sånt för jag grät när planet lyfte  och jag vill bara tillbaka nu nu NU!! Sverige är ingenting jämfört me Kalifornien och Long Beach, Kalifornien är mitt hemma, Uppsala e Uppsala men Long Beach är hemma. Känns supertrist att vara tillbaka, ja det blir kul att träffa alla mina skalliga kompisar igen men asså att bo i lilla Uppsala och lilla Sverige, näää säger  jag bara. Fuck. This. Shit.
 
blir bara lite bilder från facebook för jag pallar inte gå igenom alla mina bilder nu, är totalt mindfucked för klockan enligt mitt huvud och min kropp är 14.37 men de e mörkt utanför fönstren så jag ba waaat?
 
Las Vegas
SanFransisco
OS på campus
washing time
going on the partybus!!
another day in Las Vegas
 
 
mer bilder får ni när jag pallar
 
 
 
 

Vegas tomorrow baby!

ojojoj var ska man börja. Ca en vecka sen jag blogga sist, tror jag, sen dess har de hänt mycket! Vi åkte till San Fransisco och jag och Linn var lite deppiga på bussen eftersom att vi inte satt på samma buss som våra spanska pojkar och bussresan tog 8 timmar men vi överlevde. Vi käkade på Hard Rock Cafe den kvällen på Pier 39. Asså de e jävligt kallt i San Fransisco så alla gick runt och frös.
På lördagen så åkte vi till Golden Gate bron, åkte runt lite i San Fransisco till bl.a. Haight Ashbury där hela Hippie grejen startade en gång i tiden och de va fullt av massa skummt folk där så dit åker jag INTE igen. Vi gick även förbi Croket street och på kvällen gick vi till Union square. På kvällen så var jag med Cesar eftersom att det var våran sista kväll tillsammans. Fällde några tårar och gick och la mig.
Hade ont i magen hela söndagen för att jag var så jävla ledsen men hade några bra sista timmar med Cesar. Så fort jag hade sagt mitt sista hejdå till Cesar så gick jag på bussen och störtgrina större delen av resan tillbaka till Long Beach.
 
I måndags åkte alla andra spanjorer så då fick jag trösta Linn och Mathilde men vi har bestämt oss för att njuta och vara glada sista veckan så vi har kul ändå!! Jag har dock pratat med Cesar varje dag men saknar honom så sjukt mycket ändå.
I tisdags så åkte vi till Laguna Beach på efgtermiddagen. Jag och tjejerna fick naglana gjorda och så åt vi liite för mycket mat på Johnny Rockets.
Igår var jag på stranden med Linn, närmare bestämt Bellmont Shore och idag var det graduation och OS i roliga lekar alla länder mot varann. 
Snart ska jag och Linn gå till McDonald´s och äta och sen packa inför Vegas imorgon. TAGGAAA fast de kommer va nästan 40 grader där..
 
åkte genom öknen på väg mot San Fransisco
saknar dessa GALNA spanjorer!!
hahahaha....
croket street
going on a boatride around Alcatraz and under Golden Gate bridge
San Frasnsisco!
Alcatraz
back on campus
färgar håret, spanjorerna började kala mig blond så jag kände att de va dags.
Laguna Beach
och en jättefin halv random bild :*
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0