What is it all about?



Torsdag kväll och jag har precis blivit klar med dagens plugg, Manfred har åkt iväg för att spela innebandy och just nu känner jag ett stort sug efter glass och film! Jag jobbar imorgon så får ha myskväll idag istället! 

Be classy





Lite inspiration såhär på kvällskvisten.

Bags bags bags!


Malene by Malene Birger 


Whyred


Marc by Marc Jacobs


Åhhh vad jag älskar väskor! Väskor och skor har jag en liten passion för! Träffade på dessa godbitar när jag tog en tur inne på Rådhuset. Malene by Malene Birger väskan påminner ganska mycket om Louis Vuittons neverfull väska, älskar mönstret på den här! 

MBMJ väskan är ju bara to die for! På bilden ser den brun ut men den är egentligen svart. Älskar ormskinns mönstret, formen på väskan och ja den är bara underbar!

Whyred väskan är simpel men cool. Päls liknande detaljer har ju varit väldigt populärt på både skor och väskor på sista tiden och personligen så älskar jag de! Är super sugen på att köpa "pälsiga" skor!

Glasögonorm?



Sitter nu hos optikern och ska kolla upp synen. Hahah jag och glasögon går verkligen inte ihop som ni själva kan se! Hade glasögon när jag gick i 5-6 men har aldrig riktigt behövt, har haft så litet fel men jag är väldigt ofta väldigt trött i ögonen och får huvudvärk ganska ofta så någonting är inte helt rätt. Hoppas på att jag har tillräckligt med fel för att behöva glasögon så jag kan få vila ögonen lite.

Skater skirt




Sååå vad hade Lovisa för sig förra veckan?
Ja, jag jobbade både onsdag och torsdag kväll och var ledig fredag kväll för första gången på länge vilket var riktigt skönt! Det blev tacos och film med Manfred, Manfreds brorsa (Martin), Martins tjej (Josefina) och deras söta lilla dotter Agnes! 

På lördagen så spenderade jag förmiddagen och även en del av eftermiddagen hemma hos Manfred och gjorde... Ingenting. Senare så åkte vi till XXL och Gränby. Jag fick med mig den fina kjolen på bilden för endast 150kr! 

Söndag förmiddag=chill och sen åkte Manfred och jag hem till mig och åt 3 rätters med mina föräldrar.

Johnny Bulls



 
 
 
I fredags var det löning vilket kanske några av er märkte, sprang nästan ner på stan efter skolan för att köpa mina efterlängtade Johnny Bulls boots! Har länge velat ha något liknande och sen jag hittade dessa har jag nästan räknat ner dagarna till löning. Dessa köpte jag på butiken zqo för endast 799kr vilket är några hundringar billigare än ordinarie pris så det kändes ju lite extra bra. Det konstiga med skorna var att jag som är en självklar 38 i storlek fick köpa 37 och i dom behöver jag till och med ordentliga sulor för stt dom ska passa bra så dom är vääldigt stora i storleken. Hade nog till och med köpt 36 om inte dom var för smala i skaften.
 

I'd do anything for that boy



Idag efter skolan så drog jag till gymmet. Stannade inte så länge men det viktiga är att jag var där och gjorde något! Efter gymmet så hämtade Manfed mig på stan och nu är
vi hemma hos mig. Ska kolla på senaste avsnittet av ph nu!

Daddy's home!

 
 
 
 
Pappa åkte ju till Vietnamn förra helgen och nu har han kommit hem igen! Fick denna necessär med en body lotion, shower gel och body splash med doften pure seduction. Suuper lycklig! Min kompis har den här doften och den är bara mm, mm, mmm!
 
 

Frozen




Ääääntligen hemma! Skoldagen slutade vid 3, följde med Madeleine till H&M sen satt jag och väntade in tiden på mammas jobb. 
Började jobba vid 17 och eftersom att det är helg innan löning så har det varit en ganska seg kväll.. Men nu är jag hemma! Myser i sängen med den nya Disney filmen Frozen och en Ben & Jerry's... Ungefär så länge höll den nyttiga veckan.. Hehe.. Men vad fan man måste ju få leva lite också! ;)

Senso shoes




Älskar dessa skor från Senso! Är jättesugen på den första högklackade och den lågklackade skon! Om ni gillar skorna så ta en titt på senso.com.au och på instagram heter dom senso

Today is the day



Idag börjar mitt nya liv som träningsnarkoman! Hahah nejdå men från och me idag ska jag ta tag i träningen, gå till gymmet varje dag efter skolan om de inte blir för tajt mellan skola och jobb och så ska jag sluta äta onödiga grejer som glass och godis o chips och så, mer grönsaker och mindre kolhydrater. Vi får väl se hur länge de här håller men jag känner mig ganska taggad!

Inspo.







Hard working gal



Låång dag på jobbet som till stor del har bestått av att skotta, lägger därför upp en härlig sommar bild och drömmer mig bort. Känns ju inte precis bättre av att pappa åkte till Vietnamn idag och får njuta av 30 grader hela veckan.. 

Nu sitter jag iallafall på bussen på väg vem, blir 3 rätters middag med mamma ikväll så de blir mysigt! 

odd molly vs. marc by marc jacobs


 
 
 
 
Bästa julklapparna 2013! Fick en underbar cardigan från odd molly av mamma och pappa. Super fin och super mysig! Helt perfekt såhär till vintern!
Fick också dessa super fina örhängen från marc by marc jacobs av min underbara pojkvän. Har man världens bästa kille så har man!
 
 
 
 
 

Queen W is here

 
 
 
 
Då var väl som sagt vintern här då. Tog en paus i pluggandet och passade på att gå ut och ta lite fina bilder på vintern.
 
Hittils har jag för det mesta suttit i min säng och läst, tagit anteckningar och försökt komma på ett bra ämne ur boken att hålla redovisning i på svenskan, inte så lätt när man inte ens finner boken intressant... ska göra lite matte senare också och har även en uppsats i engelskan! härlig "ledig" lördag.
 
 
 
 

Mornings





Då var det snö på marken igen, jag som va så lycklig... Undra om det håller sig hela vintern ut den här gången, det är ju minus grader och ska bara bli kallare och kallare... Usch! Vill inte tänka på kalla vinter mornar på väg till skolan!!

Home at last!




(Förlåt för dåliga och tråkiga mobil bilder hela tiden men laddaren till min kamera är försvunnen!)

En kort och skön skoldag men en lång och seg kväll! Åkte hem till Manfred efter skolan för att packa ihop alla mina grejer och hämta jobb kläderna. Jobbade mellan 17-22, inte så långt pass men vi var mer personal än vad som behövdes så det fanns inte så mycket att göra, hängde i diskrummet och snacka skit med fiskaren för det mesta. 

Nu är jag iallafall äntligen hemma i min egen säng. Är heelt ledig imorgon! Förutom as mycket plugg... Skönt med en liten sovmorgon iallfall! 

Me, myself, and I... And my boo



Blev inget jobbande för mig trots allt idag. Det var väldigt få bokningar så jag behövdes inte. Har kollat på paradise hotel och försökt plugga lite istället. Imorgon har jag sovmorgon så nu blir det filmmys med min älskade!

Ego boost



Andra skoldagen och känner mig liiite mer taggad idag. Har på mig min supermysiga odd molly kofta idag och känner mig som en fin liten flicka (hehe). Efter skolan så ska jag gå och fixa mitt busskort, sen hem till Manfred, käka, hämta jobb grejer och sen vid halv 7 så ska jag jobba. Ska få jobba i den fina delen av restaurangen idag, där det är servering. Både excited och lite nervös, vill göra bra ifrån mig såklart!

Hot chocolate time





Fick sluta redan 10.55 idag för min psykologi lärare var inte på skolan. Kom hem för en timme sen, har packar lite, Manfred kommer och hämtar mig när han jobbt klart så stannar jag hos honom till på fredag, och nu sitter jag framför tv.n och myser med en stoooor kopp varm choklad och mini marsmallows!

8th of January





Första skoldagen för denna termin är igång! Har en ganska chill dag idag som tur är, mjukstart på terminen, endast tre lektioner, en håltimme och slutar halv 3. 

Cozy time





Igår efter jobbet så åkte jag hem, städade undan lite, käkade middag och packade och sen kom Manfred och hämta mig och så åkte vi ut till körbo. Vi hade kvällen för oss själva för hans pappa jobbade men dom kom senare.

Movie time





Igår så käkade Manfred och jag tacos till middag och kollade på en film från våran nya favorit serie Fjällbackamorden. Efter de drog vi oss ner på stan för att hämta ut bio biljetter till Hundraåringen, tog en lite fika på årummet och sen gick vi tillbaka till bion.
Filmen va riktigt bra, handlade om hundraåringens liv i stort sett och det var en väldigt rolig berättelse. Slutet var dock inte så bra, kändes som att de bara blev för att dom behövde sluta någon gång liksom.

Nu sitter jag i sängen och försöker lösa dagens problem, ska ta en kollegas pass idag, han sa att de va 9-16 men på schemat står de 11-15.30 och jag får inte tag på någon som kan svara på hur det är.. Sjukt irriterande.

RSS 2.0