summer is the best!

tjolahopp tjolahej! e värsta bra humör idag! :D vet inte varför egentligen men de e väl trevligt. idag har jag stekt i solen som bara den så nu e jag bruuuun! tvingade även ner min bror i den iskalla sjön! okej nej riktigt så kallt va de väl inte men han tyckte de ;) vet inte vad jag ska hitta på imorgon... men de e ju samtidigt ganska skönt att inte ha allt för mycket planerat utan att bara hinna chilla lixom. inte för att jag har haft nått planerat på hela den här veckan men ändå ;p.

på lördag ska jag faktiskt på lars wallins utställning på waldemars udd i stockholm. suuper taggad!! ska finnas runt 170 klänningar tror jag. mycket inspiration ;)

hade lite föör tråkigt så jag bjuder på dom här super fina bilderna av mig ;)

vaaarmt!!

idag har jag bara solat och dött av värmen men jag klagar inte! de e skönt att sommaren e här, eftersom att man klagar så mycket på vintern att de e kallt så ska vi va super glada nu :)

eftersom att det inte gick o få upp bilderna på dom andra presenterna i söndags så får ni se nu :)
konfirmation!!

idag konfirmerade jag mig! de va super nervöst först inför våran redovisning om frälsarkransen men det gick riktigt bra faktiskt! så det kändes bra :) det var ju en full proppad kyrka och så skulle jag lixom föda barn inför alla så jag satt o as garva men jag överlevde det. sen åkte jga hem till mig me släkten och då va de mat, tårta och presenter :) jag fick ett jätte gulligt kors, 800kr, ett annat coolt halsband där mitt namn och datumet för konfirmationen var ingraverat och en marc jacobs klocka! :D super nöjd!

efter det så åkte jag med mormor och morfar för att kolla på hundvalpar för dom vill ha en ny hund och dom valparna har typ precis öppnat ögonen så dom va jätte små och super söta! :) tror att dom va typ 2 veckor elr nått.


här e en bild på klockan iaf, dom andra bilderna cp.a sig :p

midsommar

idag va de sista övningsdagen inför konfirmationen, e ganskaa nervös för jag ska göra en del pinsamma saker och de lär va en heeel deel folk där men aja, minnen ska väl skapas antar jag så de e bara och ställa upp och göra de bästa av situationen :)

ikväll ska jag ut äännu längre på landet till en söt pojkes sommarstuga som jag träffat och där ska jag va hela helgen me honom och hans familj så de ska bli skoj ;) hoppas de blir lite bättre väder bara, inte så skoj me regn:(

heejdåå, ha en mysig midsommar! <3

what are words if you really don´t mean them..

hej, jag vet att jag inte har lagt upp några bilder från tysklandsresan, förlåt för det! men jag har inte listat ut hur jag får in bilderna från kameran till datan än så tyvärr blir de nog inga :(

i lördags så gifte sig min syssling men vi var inte bjudna på festen och det efter men vigseln gick vi på och det var jätte fint och dom va jätte fina.

i söndags så va jag i stockholm för att köpa en konfirmations klänning efetrsom att den jag sydde inte blev så bra och sen köpte jag oxå skor och en söt necessär från marc by marc jacobs :D

igår var det konfa läger och sen på kvällen så åkte jag hem till en super gullig pojke som jag träffat och så kolla vi bara på film och mös/myste (vad de nu heter :p) hela kvällen :)

idag var det oxå konfa och idah tänkte vi nästan klart hela konfirmations redovisningen, den blir nog halft kaos men väldigt rolig så det ser jag fram emot! ;)

 puss<3


TYYYYYSKLAAAAND!!!!! <33333

YOOOOO!! nu e jag hemma efter en super vecka i tyskland med balingstas och norra hagundas konfermations grupper. de va super kul men maten var oätlig och vissa dagar kunde va dryga, känns jätte konstigt att va hemma när man bott me 30 högljudda ungar i en vecka men ganska skönt ändå :) har en veckas dagsläger kvar med konfan och sen är det över :( känns tråkigt eftersom att de va min vardag men snart e de över... ska typ va konfa ledare för nästa gäng så de blir nog bra ändå ;)
ska försöka komma ihåg och lägga upp lite bilder senare.

ha de gött/ lollo

little white dress

hej, nej jag har inte bloggat på jätte länge men jag åkte till min mormor och morfar i onsdags för att sy en klänning där och då glömde jag helt bort det.
klänningen ser ganska söt ut när man håller den framför sig... men inte på, plus att den blev inte alls som jag ville så jag får göra som alla andra och köpa en, ganska tråkigt. :(

blev förkyld i förra veckan också men det är nästan över nu som tur är :)
imorgon ska jag till skolan och det är en vanlig skoldag men den sista. så jäävla skönt me sommarlov snart!!

hejdå<3


RSS 2.0