Nedräkning på G!



Idag så lunchade jag med mamma på stan, de blev tacos på taco bar. Riktigt gott!
Efter de så mötte jag upp Emmeli och Madeleine och så gick vi och bokade en resa till Grekland närmare bestämt Rhodos i sommar! En vecka med mina babes och har flera kompisar som ska dit under samma period! Så gaalet taggad! 

Årummet



Efter skolan så gick jag, Madde och Emmeli ner på stan för att kolla upp en sak, tog sen även en fila på Uppsalas bästa café om jag får säga det själv! Årummet har en mängd olika paket och tårtor och så vidare och så lägger dom upp de så fint! Blev en chocolate chip cheesecake cake för mig. Mums säger jag bara! 

Just another friday



Fredag med sovmorgon som alltid, filosofi och sen härligt nog en inställd lektion. Gick till stan med Madde, vi kollade runt lite och sen åkte jag hem. Ska alldeles strax jobba och imorgon är de konfa läger.

Girl's night out




Ikväll så gick jag, Emelie och Madde ut för att fira Madde som
fyllde 18 för typ 2 veckor sen, har inte haft tid förena nu. 
Först så gick vi till Meza, en libanesisk restaurang suuper gott och sen gick vi till stationen för lite efterrätt. En väldigt trevlig och välbehövlig kväll!

Reunion



Igår så träffade jag på Angelina som jag va på samma språkresa som 2012. Hon är i Uppsala för att hälsa på sin syster så idag möttes vi upp, gick lite på stan och tog en fika på årummet. Snackade lite minnen, super härligt att få träffa henne igen! De va sjukt längesen senast så de var en glad överraskning!

Smothie time






Tisdag morgon med en härlig banan och kiwi smothie! Får en på lite bättre humör så idag ska jag till skolan.

Taco måndag



Taco måndag och imorse bestämde jag mig för att ignorera livet när allting bara blev fel. Har alltså varit hemma idag, färgat ögonbrynen och haft i ricinolja i håret och lite sådär. 
Gör ett nytt försök med livet imorgon!

RSS 2.0