Those christmas presents

Har varit hemma från skolan i två dagar för jag har inte mått så bra men återvände till skolan idag. Efter de så träffa jag mamma på stan, vi gick och åt thai buffe och sen så gick vi till en butik som hetet papper för vi skulle på en kurs som inspiration inför att slå in lite extra fina julklappar. Fika blev de också aldrig fel!
Vill passa på o säga grattis till min vän Manfred också som tog körkort idag! Grattis!! Som han ska utnyttjas nu.. ;)


Ragga Dancehall

Nu har jag äntligen orken att lägga in bilder från dansshowen i söndags.
Jag var på UKK vid 9 på morgonen. Först så hade vi genrep och sen startade den första showen vid 1 men min dansgrupp var med i slutet på akt 2 i andra showen som inte började förens 16.30 så de var en lång dag med bara väntan och fix. Till slut var det våran tur och de va jättekul, kändes som att de gick bra så ser fram emot nästa termin!
 
 
 
 
 
 

2012-11-24

Oj oj oj vilken dag. Upp tidigt, åka till Stockholm och sen försöka o inte gå vilse på väg till Älvsjö mässan, har stått där i 7 timmar o försökt värva folk. Måste säga att de gick fan bra! Linn o jag träffade även en som va med i Andra Avenyn! Han stod i båset mittemot och vi kände igen honom men kunde inte sätta fingret på vem de va, vi hade andra avenyn i tankarna men kol aldrig på vem i andra avenyn de va! När de va typ en tille kvar på mässan och vi hade stått o småglott på honom hela dagen o han på oss och han hade sagt till oss att vi va duktiga så hade vi fått mod till oss att gå fram o fråga och ja men visst va han me i Andra Avenyn!! Sen så gick han förbi mig igen o log o fråga hur de gick! Vår nya bff eller nått ;)
Nu sitter jag iaf på min buss hem o upp hyfsat tidigt imorgon me för då e de dansshow!!

Bilden på honom e från Andra Avenyn, nu e han mörkhårig och gymnasielärare. :)


Tuffe tåget!

Sittet på taauget nuu me min latte och fysik läxa! Underbart sådär 7 på en lördag morgon! (y)


Tidigt som fan!

Väckarklockan ringde redan 04.40 för att gå upp o duscha o fixa mig. Sitter redan på bussen på väg ner mot centralen. Ska ta tåget till Stockholm och träffa Linn på Stockholm central och sen ska vi vidare till Älvsjö för o hjälpa EF på gymnasiemässan där. Jag gör nästan va som helst för poäng ska ni veta!!!


Nails and more nails

Har blivit så sjukt galen i naglar!! Sitter inne på instagram o söker på typ nailart och bara glor på fina naglar!! Här är någrå favoriter!


2012-11-21

Redan onsdag. Den här veckan bara flyger fram! Skönaste veckan på länge måste jag säga. Inga läxor och inga små quiz, de enda vi har den här veckan är nationella i engelska imorgon men de kan man ju inte förbereda sig till så en skön och läxfri vecka!
Går till skolan i min fina nya skjorta/blus från Gina Tricot som jag köpte till min dansuppvisning.


Party hos Pauline!

Eller party o party men vi har gjort hamburgare o pommes frites. Följde me henne till Gränby efter skolan och så handlade vi lite ingredienser och nu har vi varit duktiga och fixat lite mat!


Miss it. Miss you.

När man tittar ut genom fönstret och ser ett regnigt och kallt Sverige så kan man inte göra annat än o sakna Kalifornien som fan! Kollade på lite fina bilder som jag bjuder på.
 
<3
 

Halfway to California

Oj oj OJ! Då är man halvvägs till en gratis resa back to Long Beach!! Snälla ni klicka på länken och beställ en EF katalog av mig för att hjälpa mig lite extra på traven! Den är helt gratis så oroa er inte över de! Schyssta nuu!
http://my.ef.com/lovisa.boberg


Fuck my liiiife

Va kvar på skolan föör länge, slutade 15.30 men seb var jag tvungen att göra klart ett bild projekt och sen gick vi till matsalen några stycken vid halv fem och åt hamburgare för idag så e se öppet hus. Sen gick jag ner på stan för att ta bussen till gymmet och fixa en grej men då träffade jag på 2 pajasar vid namn Manfred och Jonte så gjorde dom sällskap på subwat ett tag men nu e jag på väg till gymmet. Kom på att jag glömt en bok i skolan som jag ska börja skriva uppsats om när jag kommer hem så måste sen gå tillbaka till skolan och hämta den och SEN kan jag åka hem för att plugga..


Inspiration


Sex and The City and Starbucks

Sitter hemma i sängen med mysig frukost och Sex and The City. Gick hem från skolan igår för att jag inte mådde så bra, gick upp imorse och duschade och kände att jag inte mådde så bra så gick och la mig igen.


Mm med m&m

Pappa kommer hem me 1kg m&m, klart man slår till! (y)


Sanningen


Ett riktigt halleluja moment!

Idag är utklädnaden valfri så självklart tar Alina och jag chansen att gå med mjukiskläder i skolan och är därför soffpotatisar idag!! Sååå underbart!!


Disneyday!

Den här veckan ende spiritweek i skolan. Man ska klä ut sig till olika saker varje dag. I måndags va de katte anda, tisdags 80-tal, onsdags cocktailparty och idag disney. Har inte brytt mig alls, men idag så hade jag iaf på mig mina minnie mouse ears från Disneyland. Kände att jag kunde delta någonting.

Annars idag så har jag varit i balingsta på ungdomscafe och chillat lite och pluggat svenska.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2449208/images/2012/pic_509c34d19606ee782ee0a982.jpg" class="image">


Counting down


The Lights

Seeeg dag idag, slutade 16.40 och man blit ju inte direkt piggare av att sitta inne i ett klassrum och se hur de mörknar ute..
Efter skolan så gick jag till mammas kontor. I Uppsala just nu så pågår någonting som kallas ljusfestivalen. De sitter cool belysning lite här och där i stan, va ganska mysigt och lite kul o bara gå förbi o se.
De blev kinamat på Dragon Palace för mamma orkade inte laga mat. Sitter på bussen hemmåt nu och har en maaasa plugg som väntar..


You like your girls insane

OMFG!!!!! Jag har precis köpt biljetter till LANA DEL REY I APRIL!!! Såå jäääääävla taggad!! :D :D :D

Men orkaa..

Fy faan vad hemskt o ställa väckarklockan på 06.00 igen..!!


I'm back in town

Tog tåget från Köping vid halv 12, kom fram till Uppsala lagom till dansen och väntar nu på min buss hem.


Nail inspo.

Bilder från loreleicakes instagram


Som en Köpingbo

Igår så tog vi en sväng till Köpings "shoppingcenter" sen donken för o käka lite och sen tillbaka till Linn.
Senare på eftermiddagen så gick vi lite snabbt till Kb hallen för o kolla läget, typ hela Köpong satt där o kolla på knattefotboll.. Träffade på Pontus och Ebba där och sen gick vi o köpte godis till bion. Vi såg bitchkram, de va vi och 4 pers till, kändes bra att vi hade reserverar biljetter! Filmen va.. Okej men meningslös, men vi hade kul ändå!
Sen tillbaka till Kb hallen för att missa slutet på finalen och sen höll vi Pontus sällskap ett tag.
YOLO hela vägen hem till Linn och sen fick de räcka för den dagen!
Nu är vi o lämnar av Evelina vid tåget och sen blir de våffelfrukost!


Barnkalas frukost

Hejsan hejsan! Sitter hemma hos Linn och käkar frukost och kollar på barnprogram.
Igår så sprang jag och Linn runt i typ hela Stockholm och tejpade upp 90 affischer, delade ut kataloger och satte fast sadelskydd på cyklar. Sen blev de en halvvild tågresa till Köping.


RSS 2.0