That's really too bad

 
 
Nej jag har inte bloggat på ett tag, jag har bara haft annat för mig helt enkelt.
Idag har jag haft en superskön dag, började inte förns 11 och slutade 14.15. Helt okej dag!
Har sovmorgon till 10 imorgon som vanligt och slutar ganska tidigt även imorgon men ska jobba vid 17.30 så får se vad jag hittar på tills dess!
 

Tumblr.










Lite härliga bilder från min tumblr.

Final day of test week




Sista dagen på test week för mig, har inga prov imorgon och var även ledig igår. Nu sitter jag på bussen på väg till skolan efter en skön sovmorgon. Har matte prov vid 11 och sen filosofi vid 2.


Jobb: check! Plugg: på G







Då var jobbet avklarat för idag! Jag har precis kommit hem, bytt om till mysigaste tröjan och tofflorna och nu är det biologi plugg som gäller!!


Back to work



Daga för jobb igen! Trots att jag måste gå upp 6 på en söndag då gillar jag att jobba det här passet. Jag äter en god frukost i lugn och ro hemma och så är det kul att få göra lite annat på jobbet än att springa runt o plocka disk. Brukar vara väldigt lugnt på söndagar och mina åtta arbetstimmar bara flyger förbi. Sen så är det tillbaka till plugget som gäller för imorgon börjar test week!

The love I want is mine



Idag har jag och min plött varit tillsammans i 7 månader och jag älskar honom mer och mer för varje dag som går!

Tyvärr så har jag en tråkig 7 månaders dag för jag spydde så fort jag gick upp imorse.. Ligger i sängen jätte hungrig men jag kan inte gå ner till köket för då känns det som att jag ska svimma.. Jag hade även ett viktigt quiz i skolan idag plus att jag och några andra skulle samla in pengar till Filipinerna idag och imorgon vilket jag missar. Suuugeeerr.

Roadsigns

 

 
 
Bilder: Mina och elinas
 
 
Sitter på i min säng och njuter av en kopp varm choklad med vispgrädde precis innan läggdags. Var en riktigt kylig dag idag så det kändes passande, det var ju till och med lite is på vägarna. Blev då påmind om att det inte är höst till våren utan att den bitande kalla vintern faktiskt är på väg. Drömmer mig då tillbaka till underbara Kalifornien och Los Angeles. Kommer tyvärr inte resa dit sommaren 2014 vilket är väldigt synd men jag har andra resor framför mig, nya platser att se!
 
 

Work out?

 
(Bilder från igår)
 
 
Jobb, jobb och mera jobb. Snart har jag klarat av helgens arbete men har idag kvar då jag jobbar från 8-16. Sov jättedåligt inatt p.g.a. värk i ben och fötter efter att ha sprungit runt hela kvällen och så va jag stressad inför att väckarklockan skulle ringa. Lyckades ändå ta mig upp kvart över fem och nu ska jag äta frukost.

Dreambag

 
 //Stella McCartney/ca11 300kr//Stella McCartney/ca8350kr
 
 
//Tiamo/499kr//Tiamo/449kr
 
 
Jag bara ÄLSKAR den här väskan från Stella McCartney! En enkle, snygg totebag med coola kedjedetaljer och den finns i lite olika modeller. En svart passar till allt, eller så väljer man den mönstrade för lite extra piff till outiten men fortfarande en väldigt simpel väska. Dock så ligger original väskan på ca 8000kr vilket inte passar allas budget men då finns det look alikes från Tiamo för ca 500 lappen.
 

Äntligen fredag




Äntligen är det fredag! Vet inte eiktigt ar den här veckan tog vägen, den har gått sjukt fort och jag har inte fått lika mycket gjort som jag hade önskat. Får ligga i lite extra när det gäller skolarbete nästa vecka!
Började dagen med en sovmorgon, slutar 15.30 och då är der raka vägen till jobbet. Jobbar från fyra till tio idag och och sen väntar två pass till den här helgen. Känns bra att äntligen komma igång och jobba!

tumblr.

 
 
 
 
Ta gärna en titt in på min nya tumblr. För det mesta är det inspiration för mig själv men postar även egna bilder lite då och då. Välkommen att ta en titt på lovisaboberg1.tumblr.com
 
 
 
 
 

Femme fatale eller lyxbohem?




 
Ett nytt nummer av STYLEBY trillade ner i brevlådan idag. Sitter nu och myser med lite te och favorit modetidningen. 
Vinterns festtrender är femme fatale och lyxbohem. Jag kan inte välja vilken jag föredrar mest. Femme fatale stilen har mycket sexiga spetsdetaljer och höga klackar vilket alla tycker om! Lyxbohem tjejen klär sig i plagg med fjäder detaljer, sammet och såklart päls.
 
 

What a wonderful surprise



 
 
Upptäckte till min lycka att läraren för min sista lektion är sjuk så fick sluta 10.55 istället för 14.25! Är nu på väg hem och det är mestadels plugg som står på schemat. Har nämligen test week om två veckor vilket innebär att vi bara har prov hela veckan i nästan alla mina ämnen så jag har lite att göra! Ska nog även komma igång lite med C.et i CAS, nämligen creativity, tvätta tyget och rita ett mönster.

New Years





 
Ja jag vet att det är ett tag kvar till nyår men jag har börjat klura redan nu på vad jag ska hitta på för snygg outfit. 
Nyår är perfekt tid för att glittra till det! Antingen glittrig topp eller kjol eller slå på stort och bär en hel glittrig klänning! Antingen några snygga klackar till eller en cool lågklackad sko för att tuffa till det lite.
Annars funkar en helsvart klänning jättebra med snygga accessoarer och, såklart, ett par grymma klackar.

RSS 2.0