Biff på G

Har precis varit på gymmet och fått hjälp med att få ihop ett program. Kör allmänt hela kroppen men med lite extra mage, ska nog se bra ut lagom till beach 2013. Det gick jättebra iaf så känner mig riktigt taggad på o komna igång ordentligt!


Letters to Juliet

Har varit hemma idag p.g.a. att jag inte mådde så bra när jag vaknade imorse. Har bara tagit det lugnt, tog en promenad och sen gick jag ner till bryggan för att försöka fota fullmånen. Det var jättefint där nere, det såg ut som att sjön aldrig tog slut för all dimma och sen den stora runda månen. Har lite problem med min dator men bilderna kanske kommer upp senare.
Nu sitter jag i sängen med lite kiwi och banan och kollar på Letter to Juliet.


Feb. 23, 2013

Har haft de jättemysigt hos Mathilde och de e alltid trevligt att träffa vår saknade älskade lilla Stockholmare. Sitter nu på tåget och ska åka hem. Btw så träffade jag på hon som spelar mamma i Svennson Svensson när jag skulle köpa sallad och hon pratade me mig! Linn och jag e typ kändis magneter eller nått hahah ;)


Feb. 22, 2013

Sitter nu på centralen och väntar på tåget till Stockholm. Ska möta upp Linn på centralen och sen ska vi gå och fika med Valerie. Efter det så ska vi träffa Mathilde och vi sover båda över hos henne.


Lunch time

Idag har jag varit ute på en spring runda och sen så gjorde jag även mina övningar. Efter de så duschade jag och gjorde mig iordning och nu är jag på väg hem till min faster för en mysig lunch med henne och 2 av mina kusiner.

(Btw så fixade jag naglarna igår och här har ni resultatet)


Smile for the camera bitch


Sleeping beauty or not

Goodmorning peeps. Måndag morgon och taack gode Gud att de e lov!! Ska pallra mig iväg till gymmet så småningom har jag tänkt och sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.


Feb. 17, 2013

Åkte till fyrishov idag för att träffa Linn som var där med sitt cheerleading lag för att tävla i DM. Alltid lika kul att träffa hjärtevännen!!


My asylum is in your arms

Sådär ja. Har varit o tränat lite på gymmet, sen gick jag och sola och efter de så va jag och handla mat. Sitter och väntar på bussen nu. Ska nog försöka plugga lite när jag kommer hem för jag ligger efter i kemin och så har jag ett ekonomi projekt till fredagen efter lovet så de e väl lika bra o komma igång.


Grattis Mathilde!

Idag fyller världens bästa Mathilde 16 år. Vill bara säga grattis, saknar dig jättemycket och puss och kram på dig!!


Godmorgon

Lördag morgon, sov inte så bra inatt så gick upp när jag vaknade för kunde ändå inte somna om. Har fixat en smothie till frukost som innehåller 1 banan, 2 kiwis, en halv mango och lite apelsinjuice. Bra gött ;)


Far from the others, close to eachother

Längtar som fan!


Happy forever alone day

Så min alla hjärtans dag vart inte helt åt helvete iaf. Jag och Siri tjatade åt oss varsin valentine's gift av Nicolas och John för om man inte har nån kille som fixar de så tyckte vi att våra bro's kunde göra de. Vi fick varsitt vanilj hjärta. Efter skolan så gick jag till solariumet och satan vad skönt de va o få sola lite. Sen åkte jag hem till Siri, vi drog till Gränby och handla lite och sen fixade vi tacos och film och hade de mysigt. På väg hem nu för Siri ska upp tidigt imorgon och vi va båda hyfsat trötta.


Feels like paradise, feels like fuck my life

Ja då va denna dag tillbaka som är så underbara när man har pojkvän/flickvän men som får en att vilja dö när man är singel.. Alla söta par där ute, jag unnar er den här dagen, men snälla, tänk lite på oss andra också. Så jag vill bara säga glad torsdag på er!


Ut med sig!

Va ett tag sen jag va ute o sprang så kände att de va dags. Har ju snöat en himla massa så får passa på nu när vädret är okej iaf. Sen blire matte plugg för har ett 2 timmar långt matteprov imorgon..


Mattecentrum

Sitter fortfarande kvar i skolan med Siri och pluggar matte inför provet på torsdag. Energin och min koncentration börjar försvinna bort känner jag..

Igår så slutade jag 10.20 p.g.a. att lärarna hade nån konferens eller nått efter lunchen så vi fick sluta tidigt. Åkte till Stockholm med Siri och Nicolas för Siri skulle köpa några hårfärger, va kul o leka lite spontan för en gångs skull ;)


Friday night

Kom hem till Siri vid nio tiden. Vi va inte så många där men vi hade de chill. Kom 3 små vänner till förbi sen senare på kvällen o stanna en stund. Somnade vid 4 ungefär och gick upp halv nio för att börja göra mig iordning för o dra hemåt. Men de va en chill i br kväll!


So I waste my time and I burn my mind

Ska dra ner på stan nu för att sen åka vidare mot Siri. De blir en liten mysig inflyttningsfest för hennes nya rumskompis.


And all the lost souls say

Torsdag, snaart fredag och sen är de bara en vecka kvar till sportlov! Tiden går grymt fort!!
Imorse så gick jag med Sarah och Alina till Café Linné och fikade för deras franska lektion var inställ och min italienska lektion var onödig så jag struntade i den. Kändes som en bra mys/mjukstart på dagen speciellt eftersom att jag inte mådde så bra heller.
Slutade halv 3 och tog en gång/spring runda runt området när jag kom hem och sen har de bara varit plugg, plugg och mera plugg.


Follow me

Följ mig på instagram: lovisaboberg
 
 
we heart it: Lovisa Boberg

VS valentine

Ibland känns de ju jäävligt synd att man e singel på alla hjärtans dag.. Då är sånt här helt onödigt. :(
 

Gör så gott man kan

Kör mina vanliga träningsövningar, köttar på så gott jag kan men dock så blev de ingen löprunda idag. Dom övningarna jag gör är armhävningar, vanliga och snea situps, utfall, höftlyft, rygglyft, knästående diagonallyft, plankan, en till som tränar baksida lår/rumpa och en till magövning. Jag ökar med en varje dag och med 5 sekunder på plankan.


Feb. 04, 2013

Mååndaag. Laagom irriterad blev jag imorse när jag fick reda på att vår halva studiedag är nästa måndag och inte va idag.. Jag trodde att jag slutade 10.20 och så skulle jag gå och fixa gymkort och sen gå på en rugby träning för o testa på men nej. Istället höll skoldagen på till 16, inget gymkort fixat och träningskläderna var hemma så rugby blev de inte heller. Tog en rask promenad/springtur när jag kom hem och sen så gjorde jag mina dagliga träningsövningar. Lite plugg på de och nu chill vid tv.n.


RSS 2.0