Fredag 19 april 2


Fredag 19 april

Igår så gick jag i skolan till 15.40. Efter de så gick jag till bik bok och bytte en topp, fixade busskort och sen mötte jag upp Nico, Max, Edvin och Oliver på burger king. Så småningom drog vi hem till Nisse och där stannade vi. Träffade lite olika gott folk som kom och gick. Åkte själv ganska tidigt, tog en buss till Manfred från stan vid halv 12 men skönt o komma hem tidigt tyckte jag.


Apr. 18, 2013

Här sitter jag i min onepiece och gör våfflor. Tog bussen hem efter skolan för att jag behövde hämta lite grejer. Manfred kommer och hämtar mig efter sin fotbollsträning så jag blir inte hemma längre än några timmar. Skönt ändå att få komma hem lite, har ju bott borta hela veckan.

https://cdn3.cdnme.se/2449208/6-3/pic_51701a8bddf2b322d2313cf0.jpg" class="image">


Fade to W


Apr. 17, 2013

Sovmorgon till 9 idag, inte så lång men skönt ändå. Mår dock inte på topp idag, mår lite illa och så men tog mig till skolan iaf med förhoppningar om att de blir bättre.


If I'm your world, then the world is yours

Jaha här sitter jag hemma hos Manfred och tråkar och väntar. Han har haft fotbollsträning så jag sitter och roar mig med hans dator och myser med pellefanten. Har skrivet en psykologi uppsats och en kemi labbrapport.


Today is always gone tomorrow

Har haft en superchill dag idag. En halv engelska lektion för sen skulle jag på hälsokontroll plus inställd fysik vilket betydde att jag slutade 12.50. Drog som sagt till gymmet efter de och nu ska jag hem och göra lite läxor så får vi se sen vad kvällen har att bjuda på.


Apr. 16, 2013

Har sovmorgon idag och börjar 11.50 så jag sov hos Manfred så att jag skulle kunna njuta fullt ut av sovmorgonen. Hade jag sovit hemma så hade jag kommit till skolan vid 11 vilket kändes lite sisådär. På väg till bussen nu iaf, har bara två lektioner idag och sen gymmet me Nico.


H&M concious exclusive


Lördags

Var barnvakt åt mina kusinbarn Fanny och Felix hela dagen och så bakade jag en underbar oreo tårta. Fett stolt! Släkten på pappas sida kom nämligen på besök vid halv 6 tiden för att fira mig, min bror och två av mina kusiner. Manfred var också med. Jättetrevligt va de!


Fredags

Lite dålig uppdatering men de blir så ibland. Hade en bra födelsedag iaf. Klassen sjöng typ fyra gånger för mig i skolan hahahah, vad gör man inte för att skämma ut en klasskompis liksom ;) fick en god middag också och sen blev jag upphämtad av Manfred på kvällen och så åkte vi hem till honom och sov där. Vill bara tacka för fina grattis bilder som jag fick av fina vänner också!


Sweet seventeen

Yippiee idag är det den 12 april och det betyder att det är min födelsedag! Hela 17 bast blir jag alltså endast ett år kvar till det grymma 18! Nedräkningen börjar!
Fick god frukost imorse och bra presenter. Berättar mer om dom sen.


Apr. 11, 2013

Har haft en låång torsdag då jag slutade 16.30 men är äntligen hemma nu! Har inte så mycket för mig ikväll, ta de lugnt bara. Ska kolla på första avsnittet i första säsongen av Desperate Housewives. Nico och jag kom på att vi skulle följa en serie tillsammans så då blev de Desperate Housewives. Jag har ju faktiskt varit på Wisteria Lane så de e lite fränt!


Spell inspo.

@spell_byronbay


Apr. 10, 2013

Var hemma från skolan igår dels för att jag kom hem vid 3 på morgonen vilket innebar tre timmars sömn och dels för att jag inte var helt frisk. Men idag så är det skolan som gäller och sedan gymmet med Nico.


Lana Del Rey

Igår var jag alltså på Lana Del Reys konsert i anexet i Globen. Jag, Siri och Nicolas tog tåget till Stockholm efter skolan och när vi kom fram så käkade vi lite på donken och sen rörde vi oss mot Globen. Kom dit, köade en liten stund och blev till slut insläppta. Vi fick ganska bra platser faktiskt och så småningom kom även Hannah dit. Förbandet var Kassidy vilket är ett skottskt band och dom va riktigt grymma! Efter lite mer väntan var det änligen dags för Lana Del Rey och hon var så jävla grym!! Jag och Hannah lyckades ta oss fram till tredje raden. Kämpade på bra där! Efter konserten var slut så gick vi ner till turné bussarna för att vänta och se om någon kom ut för att hälsa på fans. Efter lite väntande kom Chris, Hamish och Louise (stavning på namnen??) ur Kassidy ut och vi snacka lite me dom och tog även bilder. Riktigt schyssta killar!

 


Apr. 08, 2013

Hej hej!
Vaknade inatt med illamående och huvudvärk och mådde fortfarande dåligt när väckarklockan ringde imorse. Gick upp och duschade men sen gick jag och la mig igen och sov till kvart i 9 och gick då upp och började fixa mig. Mår fortfarande inte riktigt bra men är i skolan iaf. Idag är det ju faktiskt äntligen dags för Lana Del Rey konserten så de va bara att pallra sig ur sängen!


Apr. 07, 2013

Helloo! Spenderade dagen igår hemma hos Manfred och när kvällen började närma sig så körde han ner mig på stan för jag skulle ut o ha lite kul me boysen. Blev hämtad sen igen av Manfred.
Idag har vi halvsovit hela dagen framför tv.n bara men nu är jag hemma igen och kollar på Grey's Anatomy.


It's not just something you take, it's given


Chanel on my fingertips

Har haft en skön dag hemma och bara slappat men nu är jag fixad och klar och sitter på bussen påväg ner mot stan för att äta middag med mamma.


Apr. 03, 2013

Sitter på tåget påväg hem från Köping nu då. Har haft några mysiga dagar med min bästa hjärtevän Linn.


Apr. 02, 2013

Idag så tog jag och Linn tåget till Västerås vid halv ett tiden för lite shopping. Hittade lite smått och gott och känner mig väldans nöjd! Blir lite sneakpeaks på grejerna och bättre bilder får ni när jag kommit hem.


Apr. 01, 2013

Har haft en härlig dag i Köping med Linn. Först drog vi till Latifa för o käka pizza, sen blev de efterrätt på donken med McFlurry. Sen bowling där jag vann och kinamat på de. Nu sitter vi hemma hos Linn med ansiktsmasker och ska kolla på Grey's Anatomy.


RSS 2.0