Boooriiing


Juldagen

Dagen började med julbord till frukost, myst runt i min onepiece och pluggat lite matte. Strax efter fem så kom min kusin med man och barn, Fanny och Felix (mina kusinbarn) blev genast väldigt upptagna med sina julklappar. Vi käkade middag och har bara haft det trevligt men det är väldigt skönt med lugn och ro i huset igen efter att ha lekt kurragöma hela halva kvällen. Jag kollade också självklart på Victoria's secrets fashionshow.
 
hehe ser lite halv drogad ut men men..
 
 
 

24/12-2012

Då var i stort sett julen över för den här gången då. Det var en liten men väldigt mysig jul med inte allt för mycket folk. Mycket god mat och godis såklart som alltid och fin fina julklappar. Fick en pashmina (dyr sjal från Saudi arabien), ett matt toplack, 1500kr till min USA resa, sockor och en rosa onepiece!!
 
Outfiten julen 2012: T-shirt Weekday// Byxor H&M Trend// Halsband cubus// Skor USA
tomten och sötaste Algot
myyysig man kan va!!

Merry X-mas!

God juul! Har hittat en cosmopolitan och en chokladtomte i julstrumpan, käkat god frukost och börjat fixa lite grann me de ena och de andra. Vill bara önska alla en Gud Jul!!


Dan före dopparedagen

Söndag, fjärde advent och dagen före dopparedagen. Vad har jag gjort idag? Inte alls mycket, fixat naglarna och dom blev väldigt enkla, nude färgade men med bling bling på ringfingrarna. Annars har jag bara slappat... Men vad fan de e ju lov! Sista paketet i årets paketkalender innehöll ett tredje par trosor från Victoria's secret. Happyy!!
 

Yeah!


Lilljul

Igår kväll så satte jag och mamma igång med tomteverkstan. Blev mycket fina julklappar och den fortsätter idag. Mormor och morfar kommer också och hälsar på för att fira lilljul med oss för dom ska fira julafton med kusinerna som bot långt upp i norr.


Who I am.

 

21/12-2012, end of the world or not?


We are coming back!!

Jaaa!! Då va poängen och bokningarna fixade för min heelt gratis språkresaa!!!! Känns helt underbart att få åka tillbaka till mitt älskade Kalifornien och Long Beach fyra veckor i sommar med min älskade Linn!!


Breaking dawn part 2

Sista skoldagen idag! Känns super! Hade även nått som hette kul i jul på eftermiddagen så va inte ens en hel skoldag. Efter skolan gick jag me Pauline på stan för hon skulle köpa julklappar till sin familj och sen ett tag efter vi hade ätit så mötte jag upp Manfred för o gå på bio och se Breaking dawn part 2 och Pauline fortsatte sin julklappsjakt. Filmen va jäättebra såklart!! Känns dock sorgligt att de liksom e slut på de roliga nu.. Jaja.
Hemma nu iallafall, sovmorgon imorgon och endast skolavslutning sen så e de efterlängtade jullovet här!


Nytt från Tomten och endast en vecka kvar till jul!

Har varit borta hela helgen, va med en kompis på deras landställe, åkt lite skoter och bara haft de gött! När jag kom hem igårkväll så hittade jag dessa superfina godingar i paketkalendern plus ett presentkort på Makeup store.
Har lite svårt att fatta att det är julafton om exakt en vecka för jag känner ingen julstämning. ska dock bli jäääävligt skönt med jullov på torsdag!
 
 

Favorite magazine

En av mina absoluta favoriter bland mode magasinen. Elin Klings STYLE BY. Blir alltid lika lycklig när den trillar ner i brevlådan!
 
 
 
 

Angelica Blick

My true inspiration.

MTWTFSS

Tog en sväng på stan efter skolan för o köpa lagom med godis, fick special erbjudande på hemmakväll på lösgodiset, är ju en idiot om man inte slår till. Köpte även en rosa bumper för mitt skal har gått sönder och sen ett spontan köp av en t-shirt på weekday för endast 150 riksdaler.

Dec. 14, 2012


Love u California


inspo.

taget från fanny lyckman

ALLTSÅ dessa rubriker

Lucia firande i skolan imorse, sen historia prov och matte lektion och de va den skoldagen de. Åkte hem till Manfred efter skolan, kollade på fast and the furious och åt glass. Bra gött!! Sitter framför tv.n och kollar på happy endings och väntar på föräldrar med kina mat, lagom onyttig dag.. Who cares!?
Btw målade naglarna igår, svarta förutom ringfinger naglarna som blev silver metallic med glitter och sen så har jag mitt guld/gröna chanel lack på undersidan av alla naglar.
 

Trettonde december

13 december vilket betyder Lucia. Fick pepparkaka och lussebulle till frukost, passade även på o njuta av lite glögg och sen for jag iväg till skolan. När jag kom fram så kände jag mig jättekonstig. Yr och värsta ont i huvudet så sitter inne på toan och dör lite och hoppas på att jag mår bättre snart.


Dagens lilla outfit

Hade äntligen på mig mina nya bralla idag som jag köpte på H&M i lördags för att ha på Algots dop i söndags. Tänkte att jag skulle tvätta dom bara i fintvätt eftersom att dom va lite små smutsiga och hade hängt i butiken och lite så och så krympte dom.. Mormor fick uppdraget igår att stryka ut dom så nu är dom bara liite för korta. Hade alltså dom från H&M trend, kostade 399kr och så hade jag en topp från Monki som jag köpte på förra julrean.
Hann med 14.25 bussen hem så nu ska jag plugga historia till provet imorgon och käka lite oreos ;)


12:12 2012-12-12


Early tuesday

Slutade tidigt idag och kom hem till en liten Bosse som satt och väntade. Har varit hundvakt och pluggar hela eftermiddagen.


Ms Vintage Virgin

LÄTT en av de grymmaste bloggarna jag vet!!
 
 

Algot Patrik Elias

Var på dop idag då ett av mina kusin barn skulle döpas. De blev Algot Patrik Elias. Han var jättelugn under hela dopet och hade på sig dopklänning som går genom släkten. Alla mina kusiner på pappas sida har haft den plus jag och min bror och nu går den vidare till barnen. Allas namn broderas också, för- och mellannamn. Killarnas i blått och tjejerna i rosa såklart. Efter att dopet var färdigt så blev det lite fika och så.
 
Fina familjen
Finklädd var han efteråt med fluga o grejer!
 

Tack tomten!

Hittade dessa finisar i paketkalendern imorse! Snacka om lycklig chey! Älskar Victoria's secrets lacie cheeky model! Har några stycken i lite olika färger. Grymt snygga och supersköna! Kollade på Victora's secrets fashion show på datorn igår. Grymt vackra Vici's Angels och underkläderna är ju inte dumma dom heller!
 
 

Godmorgon lördag!!

Vaknade efter 10 någon gång och har käkat lite frulle och öppnat paketet  i paketkalendern min (som består mest av godis dock..) fick ett coffee card på espresso house. Blir o dra dit o fika lite idag då. Ska hoppa in i duschen snarast och sen fixa mig och dra ner på stan, ska träffa min älskade Jennifeer!!
 
 
 
 
 

cool brud, grym stil!


Love's divine

Torsdag och fick sluta en timme tidigare! Skönt de! Sitter @home och surfar lite på internetet. Har läst lite biologi inför quizet imorgon och ska läsa lite till sen men först blir de ungdomscafe.


God jul Lovisa!

Har precis beställt hem en julklapp till mig själv, fynd på ebay för endast 165kr ja tack!!
 
 
 

Snöstorm eller vad??

En förkävla snöstorm idag som säkert alla redan vet. Mina bussar precis som alla andra lantisbussar blev inställda så snälla Manfred kom till undsättning och skjutsade hem mig. Skoja inte att de va kaos på vägarna! Vi såg en traktor köra ner i diket och förstöra några skyltar och va jävligt nära o välta men den kom upp igen så de hade gått bra. Hemma nu helt oskadd och ska ut och skotta, känns nästan onödigt för de kommer ju va lika mycket snö igen om några timmar bara..


2012-11-03

Måndag, skola och en förjävligt kall dag! Vet inte riktigt hur kallt men kallare än minus 15 grader iaf. Burr och usch!! Nu är de bara 2 veckor och 3 dagar kvar till jullov iaf så de e skönt!


Fucking december

Hemma efter en lååång helg. Fick lyx skjuts hem i fredags från skolan av Manfred, han lämnade av mig så fixa jag lite sen kom han tillbaka o hämtade mig. Åkte hem till honom, fixa mat o kolla lite på film och tog en extra biltur och köpte gottis. På lördagen så åkte vi o plockade upp Lasse och Theres hemma hos Lasse för vi skulle på konfaläger. Lägret gick bra, somnade dock inte förens typ klockan 5 imorse för vi hade ett litet CS lan så de vart bara 3 timmars sömn. Efter gudstjänsten idag så åkte jag hem till Manfred igen o bara chilla.
Sitter nu hemma me glögg o lussebulle!


RSS 2.0