Grattis på din dag!🎈

Idag fyller Linn år så jag vill bara säga ett stort grattis till dig Linn, min bästavän, min syster, ha en grym 17 års dag!


Love pants

Min brorsa tar studenten på onsdag och jag har letat och letat och letat efter en klänning eller kjol att ha på mig men har inte hittat någonting NÅGONSTANS! Så nu har jag ändrat mig och ska nog köpa några snygga somriga byxor istället, har hittat några snygga på H&M.


Kampen

Igår var det "kampen", Katedral mot skrapan i olika tävlingar. Heeelt grym dag! Värme, sol, dans och en vinst! Så jävla awesome helt enkelt!

Vissa bilder är tagna från theres.forme.se


Holding on

Igår så började dagen med ett stort matteprov och också det sista matteprovet för i år. Jag hoppas verkligen att jag blev godkänd, de kändes som att det gick ganska bra men vi får se.
På eftermiddagen så åkte vi till lyssnarängen för att ha våran biologi lektion där, vi skulle leta insekter och olika växter. Skön och chill dag förutom matte provet.

Idag är det en vanlig onsdag men jag tror att jag slutar tidigare, på kemi lektionen ska vi få tillbaka proven och skriva en utvärdering om ämnet men de är nog allt.

 


Last night

Igår så var det grillning hos Theres med lite härligt folk. Vi spelade även kubb, tjejerna mot killarna och de blev 1-1. Sen avslutades kvällen med "med andra ord" och Champions league. Supertrevligt!


Passion for shades

Jag ÄLSKAR solglasögon! Jag tycker det är så sjukt roligt med alla olika modeller och aa jag bara älskar dom!

Just nu är det väldigt trendigt med modellen cat eyes som finns i flera olika varianter. Jag tycker dom är sjukt snygga och ska nog införskaffa ett par.
Sen så är ju även den runda modellen väldigt omtyckt vilket den har varit ett tag.
Det finns också väldigt mycket utsmyckade brillor just nu, inte riktigt min grej men också väldigt snyggt om man får till de.

Alla dessa har jag hittat på asos.com


May. 24, 2013

Nu har vi kommit hem efter en supermysig kväll! The great Gatsby var verkligen jättebra! Lätt en av de bästa filmer jag sett! Rekommenderar verkligen att gå och se den på bio i 3D.
Sen blev det god mat på koh phangan.


Dinner & a movie

På väg ner mot stan för att möta upp Manfred, det är date night som består av dinner and a movie, närmare bestämt koh phangan och The great Gatsby.

Bjuder på ego boost bilder.


May. 23, 2013

Torsdag och sista skoldagen den här veckan för mig, långhelg blir det och det känns skönt! Åkte hem efter skolan och har bara tagit det lugnt framför tv.n men nu ska jag köra hem till Manfred.


everpurse

En trendig clutch som laddar iPhones. Finns på everpurse.com


Kardashian Collection

Ny Kardashian Collection släpps idag på dorothyperkins.com


May. 17, 2013

Freeeedaag! Har en ganska chill dag, slutar 15.40 och har en svenska skrivning men annars så är de en lugn dag och med underbart väder! Blev riktigt glad när jag inte behövde ha jacka på mig för de va för varmt för de och de betyder ju fan sommar! Snart är de ju helg också vilket är skönt som alltid.


May. 16, 2013

Torsdag idag men känns som fredag eftersom Manfreds föräldrar ska åka o hälsa på Manfreds syster vilket betyder att vi blir ensamma både idag och imorgon.

Lång skoldag idag, slutar halv 5 men har ingen TOK idag vilket är väldigt skönt!


May. 15, 2013

Idag har jag gått i skolan som vanligt plus ett biologi prov. Åkte hem till Manfred efter skolan. Någon gång efter min trötta Manfred kom hem och vi hade ätit så åkte vi och hämtade flakisen hos Lasse och sen så badade vi och nu ska vi försöka få fram Pretty Woman så vi kan kolla på den.

Fick även flygtiderna idag som gäller vid språkresan! Lämnar Sverige 9.05 den 27 juni och återvänder 07.35 den 24 juli. Till min och Linns lycka så upptäckte vi att vi ska mellanlanda i New York!! Så då har man varit där också!!


#snoopify

Här sitter jag, försöker plugga, leker me snoopify appen och äter kakor som jag fick av Manfreds mamma.


"Outfits" jag burit under det senaste året

Nej dom flesta räknas inte som en outfit men jaja.


Fabulous tattoos

Lejonet är Cara Delevignes nya tatuering, ni känner säkert igen Rihannas och dom andra två har jag hittat på instagram och weheartit.com


Countdown

En månad till sommarlov och Italien, 45 dagar till mitt älskade USA och Kalifornien! Nu jävlar!☀


May. 13, 2013

Då va de skola igen då. Första hela veckan på 2 veckor. Känner mig lagom stressad måste jag säga, har 1 stort prov i veckan varje vecka i 3 veckor.. Jaja de e bara o bita ihop o plugga. Känns lite surt nu bara när de bara e ca 3 veckor kvar i skolan och sommaren är på väg så plugga är de sista man vill.


One Direction

Jag va ju på One Directions konsert i onsdags men har inte lyckats få upp nått inlägg om de på bloggen.

Jag va där med Maja och Siri, vi hade inte dom bästa platserna direkt, högst upp längst bak men de va grymt ändå!! Skulle lätt vilja se dom igen!


May. 12, 2013

Förlåt för dålig uppdatering men jag har försökt att blogga flera gånger under helgen men det har inte funkat.

I helgen har jag iaf varit ute på Manfreds landställe. Jag åkte dit i torsdags morse och har varit där hela helgen. När jag åkte dit så var även Manfreds mormor och morfar där, Martin och Theodor. Manfred, Martin och Micke har byggt vidare på lusthuset och jag har lekt me Theodor, pluggat och sovit. Har även hunnit me o köra traktor. Jättemysigt har de varit iaf!


May. 07, 2013

Tisdag idag, vilket betyder fysik prov imorgon 😱 men även att sista skoldagen för den här veckan är imorgon. Alltid skönt me långhelg!

Idag gick jag i skolan till 16.40. Lagom lång och jobbig dag men satan vilket underbart väder! Varmt och soligt, som de ska va!

Efter skolan så tog jag en sväng på stan i hopp om att hitta något till imorgon. Ska nämligen på One Direction konserten! Ska bli så roligt så! Men icke sa Nicke, jag fick inte me mig nått hem så vi får se hur de blir imorgon.


❤Pellefanten❤

Satte mig ute i solen ett tag när jag kom hem och stekte i hopp om lite färg men icke sa Nicke. Får åka och sola snart tror jag. Sen har jag iaf pluggat en massa fysik inför mardröms provet på onsdag och så var jag även en snabbis hemma hos Manfred för att hämta min skinnjacka med nycklar och busskort i och så skulle jag även lämna pengar till honom. De va tyvärr ingen hemma men jag hittade en fin överraskning på Manfreds säng som fick följa med mig hem.


Värmen är här ☀

Trots att jag är superstressad över skolan just nu för alla stora kursprov närmar sig så känner jag lite hopp för livet när de e sol och varmt. När det är för varmt att gå med jeans jacka då är de fanemig sommar!


Cara Delevigne

Årets modell. Grymt snygg. Galet bra.


Saturday night

I lördags så träffade jag Siri, Nicolas och Olle inne i stan på kvällen för födelsedagsmiddag åt Siri på koh phangan. Käkade riktigt god mat och slog till på två bananashakes. Vi hade de jättetrevligt och jag var hyfsat mätt när vi gick därifrån. Vi tog bussen hem till Siri och dit kom även Carl. Käkade red velvet cake och hade de jättetrevligt tills vi blev avbrutna av tillsyn och vi va tvungna att dra därifrån. Jag hade planerat att sova hos Siri men de gick ju inte längre men som tur var så fick jag sova hos Olle.


May. 06, 2013

Jaha här sitter jag, denna måndagsmorgon, och väntar på att tandläkaren ska komma och roppa in mig. Ska inte göra värsta grejen men vem tycker om att gå till tandläkaren liksom.


May. 04, 2013

Påväg in till stan nu. Ska bli sååå gott o käka på koh phangang! Dyrt men de e de värt!


Sweet red

Är hemma nu. Sitter och målar naglarna och kollar på film.
Idag fyller Siri år så ikväll ska vi ut och äta ett litet gäng och sen ska vi hem till Siri. Ska bli trevligt.


May. 03, 2013

Småjobbig morgon. Tog med mig mitt smink till skolan igår för jag hade tänkt att åka hem efter skolan och så la jag ur necessären i skåpet så att jag skulle slippa bära på den igår. Sen kom jag på att jag hade glömt behövliga saker hos Manfred så jag åkte till honom efter skolan ändå och sov där. Kom på då igår kväll att jag hade glömt sminket i mitt skåp... Så jävla less jag blev. Hade sovmorgon till 9 idag också vilket hade varit skönt att få njuta av men nej då. Fick gå upp vanlig tid, fick åka in osminkad och äcklig till skolan så att jag skulle hinna fixa mig. Lakk.
Jaja, fredag idag iallafall. Sover hos Manfred även idag och nästa vecka går vi bara måndag, tisdag och onsdag. Härligt!


May. 01, 2013

Har haft en bra långhelg. I fredags efter skolan så mötte jag Sissela på stan, vi käkade lite jordgubbar nere vid ån och så va vi tvungna att köpa varsin frozen yoghurt såklart.
Jag sov hos Manfred den kvällen och på lördagen så kom Sissela dit och sen kom Micke och hämtade oss för de va konfaläger me Italien/Lady och Luffsen tema.

På söndagen åkte jag hem efter gudstjänsten och då var det dags att fira min bror som fyllde 19. Manfred hämtade mig någon gång på kvällen och så sov jag hos honom.

På måndagen så chillade vi nästan hela dagen och sen vart de kvalborg hos Lasse. Ett härligt gäng med grillning, musik och urspårat kubbspel. Jag, Manfred och Edward åkte hem till Manfred efter 10 nån gång kanske, käka lite och sen vart de en småjobbig natt me 3 pers i samma säng..

Vaknade upp till Valborg, fixade lite hemma, tog bussen till Maxi o handla lite bl.a. presenter till Theodor som fyllde 1 år på självaste Valborg. Sen drog vi till ekonomikum där ett gäng satt o chilla. Träffade lite olika folk och drog därifrån nån gång efter 3 då en hagelskur kom och då åkte vi till Stenhagen och grillade. Va kvar där bra länge, sen blev de taxi in till stan och jag och Manfred kom hem igen vid 11.

Idag har de varit kalas åt Theodor så han har fått mycket fina presenter (Manfreds och mina va bäst!) och så har det bjudits på mat o fika.


RSS 2.0