Mina tankar går till dom i Norge som misst någon dom älskar!

<3

sadness is a big part of life

hej hej, jag har inte kunnat blogga på ett tag för jag e i min somarstuga och här e de bara pappa som har internet så har inte tillgång till de varje dag så de blir inte så mycket bloggande förns om 2 veckor ungefär då jag äntligen återvänder hem igen. finns absolut ingenting att göra här så de finns inte så mycket att säga.. de regnar varje dag så de enda vi gör e typ att kolla på film. :p LÄNGTAR HEM!!
aja.

ha de bra! kram

filmmys!

syster kom hit för vi har inte träffats på typ en månad så de blir filmkväll och imorgon blir de blåbärspajs bakning ;)


thihi ;)


moppe!

hej, idag har jag inte gjort så mkt, MEN, jag har varit och hämtat moppe me min pappa. den e faktiskt rätt så snygg och super rolig att köra! får se om jag lyckas få upp en bild imorgon. :)

Lars Wallin

idag va jag på lars wallins utställning på walldermarsudde i stockholm me min mamma och mormor och det fanns verkligen super fina klänningar!! han är ju en av sveriges mest kända couture designers så de va jätte piffiga kläder som man knappt kan fatta att han faktiskt har sytt själv, kan inte varit särskilt lätt. detaljerna är många och komplicerade. när vi hade kollat klart så köpte jag hans bok "Lars Wallins fashion stories" och där i fanns det bilder på nästan alla kläder som var med på utställningen och några fler och lite fakta om varje plagg. kommer läsa den om och om igen!underbar bok!

RSS 2.0