Gott nytt år!!

Gott nytt år på er!!
2011 har varit ett händelserikt år för mig, båda mycket roligt har hänt som att jag har konfirmerat mig, åkte till Tyskland och började nian. Men oxå en del jobbiga och tråkiga saker har hänt. Trots att allt roligt som hände var grymt bra grejer så hoppas jag på att 2012 blir mitt år, ännu bättre än 2011!
Idag har det hittills varit en slö dag, lyssnat på musik, spelat mobilspel och bara fixat mig inför nyårskvällen. Om ett litet tag ska vi käka skaldjur till middag (mums) och sen blir det monopol som gäller ;-)
Ha en super bra nyårsafton!!
Puss&Kram Lovisa


Bruksvallarna nästa

Hej!
Jaha då va de dags att spendera 7 timmar i bilen för att sedan hamna mitt i fjällvärlden. Vill hellre stanna hemma men är man minstingen i familjen och alla andra vill åka så har man inte så mycket att säga till om. Men som tur är så har jag lyckats få mamma att fixa en skön spa dag för oss två som hon så gärna betalar;-)
Annars kommer jag väl bara sticka som en galning på min tröja, kanske hinna sola någon gång, kolla på mycket film och möjligtvis en dag i skidbacken.
Uppdateringen på min blogg kommer alltså inte vara den bästa de kommande typ 10 dagarna men jag ska göra mitt bästa. :-)
XOXO Lovisa


Monki för hela slanten!

Hej hej!
Har tagit en sväng på stan trots det usla regn vädret. Emma kunde tyvärr inte följa med för hon skulle göra något med familjen så vi ska träffas ikväll istället. Men däremot så träffade jag Maja på stan. Först va vi på Monki eftersom att jag hade 400kr på presentkort där så nu är dom pengarna borta och sen gick vi till Lindex en snabbis.
Nu sitter jag iallafall på bussen på väg hem och bilder på det nya kommer upp sen ;-)

XOXO Lovisa


1344

Sitter på en restaurang som heter 1344 och ska käka lunch med Jessika. Vi har tagit en sväng på HM för att försök fynda något på rean, fynda gjorde vi men tyvärr inte på rean, 3 nya toppar blev de för min del.
XOXO Lovisa


Natti natti

Hej!
Har haft en bra kväll här i Karlskrona. Vet inte riktigt vad vi har för planer för morgondagen men någonting kul blir de ;-)
XOXO Lovisa


Framme!

Nu e jag äntligen framme hos Jessica! Vi Har hunnit med en rundtur i hennes hus (som jag ÄLSKAR!!) och käkat lite mat.


Karlskrona, here I Come!

Hej!
Har nu satt mig på planet och snart bär de av mot Karlskrona och Jessika. ;-)
XOXO Lovisa


Twitter/instagram

Tja!
Vill bara säga att ni nu kan följa mig på instagram och twitter. På instagram heter jag lovisalollo och på twitter kan ni söka på LovisaSweden.
XOXO Lovisa


Bad teacher

Hej!
Idag hade jag tänkt att måla om naglarna och börja packa lite men så blev de inte alls utan jag fastnade framför tv.n och där satt jag hela dagen sen.
Nu har jag duschat och känner mig sådär riktigt skönt fräsch igen och ska tända lite ljus och mysa ner mig i sängen och kolla på Bad teacher.

XOXO Lovisa


Julklapparna 2011

Hej hej!
Årets jul firades med familjen, mormor och morfar, fastrar och en fasters man. Jätte mysigt va de med mycket god mat, godis och superbra julklappar!
Jag fick ett äkta pärlhalsband, ett par vantar, 300kr på hm, en svart kimono, en röd dödskalle ljuslykta, en skylt som de står "please god, if you can't make me thin, make my friends fat." och en vit iPhone 4s ;-) lägger upp bilder på julklapparna senare. :-)
XOXO Lovisa


Test inlägg

Skulle bara testa i se hur de gick i blogga från telefonen 😉


GOD JUL!

JULAFTON!! Då var det julafton, måste erkänna att fast jag egentligen inte vill ha snö så känns det lite tråkigt att snön smälte undan lagom till idag, men men.
Lycklig blev jag när jag hittade en Style By tidning och en chokladtomte i julstrumpan så tidningen är redan läst och snart ska jag hoppa in i duschen.






Merry Christmas!!
XOXO Lovisa

All I want for christmas is you

Jahapp då var det snart jul då. Har ätit ett litet smakprov på julbordet med familjen och mormor och morfar och busat me Bosse. Ska nog ganska snart sätta upp julstrumpan och mysa ner mig i sängen och kolla på a christmas carol.


Bosse var inte så sugen på att leka fotomodell, men det här var den bästa




XOXO Lovisa

Pyssel

Hej!
Idag har jag varit lite pysslig. Fixat naglarna, gjort klart lite julgodis och fixat de sista julklapparna.
Snart kommer mormor, morfar och Bosse (deras hund) eftersom att dom ska fira jul med oss. Känns verkligen inte som att det är julafton imorgon men det är de. :)  Sjuuukt taggad på julgodis, julmat och julklappar såklart!!


pimpade tändsticksaskar till mormor och morfar

detta fixat redan igår, blir förhoppningsvis fler foton
också fixat igår

super fina placeringskort

julkolor doppade i choklad, mums!

lollos julnaglar 2011



XOXO Lovisa

Vardagens fina

Hej!
Idag har jag inte gjort så mycket. Sov så länge jag bara kunde och sen har jag duschat, städat lite på mitt rum och ska ta bussen ner på stan om nån timme för att köpa julklapp åt Bosse (mormor och morfars hund).




XOXO Lovisa

Jävla pepparkakshus..

Nu e jag hemma efter en mysig kväll i balingsta. Va lite rädd för att Lasse skulle köra ihjäl oss, han ville nämligen sladda och hade redan kört i diket en gång innan han hämta mig men som tur var så överlevde jag. ;)
Pepparkakshuset jag gjorde blev kaos.. sockret som vi skulle limma ihop med stelnade så då tog jag kristyr/glasyr (vad e skillnaden?) istället men det höll inte så de slutade i ruiner tyvärr.. Men som tura var så blev Alicias desto bättre. ;)

Nu ska jag sätta mig framför tv.n och bara slappa, känns sååå skönt med jullov imorgon så jag kan sova hur länge jag vill!


jaja, får väl satsa på attpynta familjens pepparkakshus imorgon istället.. :)


XOXO Lovisa


Jullov nu då!

Tjena!
ÄNTLIGEN är det jullov! Känns superskönt men har lite svårt at förstå att det faktiskt är julafton redan på lördag. Men kul ska det bli!
Nu sitter jag hemma och ska nog äta lite lunch och göra typ ingenting, sen kommer Lasse och hämtar mig och då ska vi åka till balingsta för pepparkakshus bak, pizza och Sunes jul med konfaledarna. :) Ska bli mysigt!




XOXO Lovisa


I´m yours

Hej!
Denna termins sista skoldag började me en tre timmar lång film om Ghandi inne på slotts me alla nior. Resultatet av det var att ungefär hälften av alla nior sov. Men det va ju ganska skön början på dagen, plus att vi fick fika.
Efter det så blev det julbord till lunch och eftermiddagen bestod av allsång.

Idag försökte mamma och jag på nytt med mintkyssarna, vi testade ett annat recept och lyckades faktiskt! det blev inte så många som det stod att de skulle och dom e inte så fina men dom smakar nog som dom ska. haha :)



ganska stolt ändå måste jag säga



XOXO Lovisa

Spår i snön

Hej!

Dagen började med att ta bussen ner på stan och var framme där vid 8 tiden för att sedan sätta mig på min mammas jobb i typ en timme för att vänta på nästa buss eftersom att vi började på fyrishov halv 10. Kändes lite skönare att sitta på mammas jobb och fika än att sitta på fyrishov.

Efter mycket om och men så lyckades jag hitta rätt buss och mötte upp hela klassen plus en till klass väl framme. Föredraget var inte riktigt så tråkigt som jag trott och efteråt så fick vi leka i skummgummi gropen. Grymt kul!! Mycket fina bilder blev de med Miccis kamera!

Efter lunch så gick vi även och kikade på killarna när dom hoppade från hopptornet. Blev lite fina bilder där också. :)

Träffade på min kompis Lasse på stan när jag väntade på bussen hem och sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket. Mamma och jag försökte, två gånger med att göra mintkyssar men det gick åt helvete..

Har duschat och ska nog slänga på en ansiktsmask och sen blir de sex and the city ;)




XOXO Lovisa

Julfix

Hej!
Idag så har vi tagit in granen, nu är den klädd och lyser. Vi har också satt upp lite tomtar här och där i huset och håller på att koka julkola och julknäck.
Har även hunnit med att måla om naglarna mina. Dom blev mörkröda, ett nytt lack som jag fick igår i min paketkalender.

Det har varit en riktigt skön helg tycker jag. Lite sorgligt bara att om en vecka idag så är julen redan över.. Men nu ska vi inte tänka så.

Imorgon så börjar sista skolveckan med att åka till fyrishov med klassen och en parallelklass och göra något tråkigt. Men de är väl bättre än en vanlig skoldag kan jag tänka mig. :)








XOXO Lovisa

Lilljul hos kusinerna!

Hej!
nu sitter jag hemma hos mina kusiner i Falun och firar lilljul, mormor och morfar är också här. Vi har fikat lite och ska nog ganska snart öppna lite julklappar.

Lucia

Hej!
Idag missade vi idrotts lektionen för att fika och kolla på luciaspel. Annars var det en vanlig tråkig skoldag.

När jag kom hem från skolan så hoppa jag in i duschen, tugga i mig en lussebulle (mums!) och tittade på några avsnitt av sex and the city och har faktiskt pluggat lite också. :)

Har varit jäätte trött idag och känns som att jag börjar bli lite sjuk så jag ska nog gå och lägga mig ganska snart.


lekte lite me brorsans iphone

XOXO Lovisa

In another life I would make yoy stay..

Hejsan hoppsan!
då var den sista skolvecka igång då! skolavslutning nästa onsdag men endast 3 vanliga skoldagar kvar! ;)
Efter att jag kommit hem från skolan idag så har jag kollat klart på smurfarna, kollat på x antal av sex and the city och målat naglarna.



XOXO Lovisa




Tomtenisse

Igår så åkte jag ju ner på stan för att träffa Jessika. det var jättekul att träffa henne igen. Var ett tag sen sist och efter jul så ska jag flyga och hälsa på henne där hon bor nu. :)
Jag köpte små svarta "stenar" som jag tänkte använda på naglarna från Make up store för presentkortet som jag fick i min paketkalender. Sen gick vi och satte oss på Wayne´s coffee och bara pratade. Jätte mysigt var de!

Idag så har jag slagit in lite julklappar som den lilla tomtenisse jag är ;) jag har även färgat håret och bara slappat framför tv.n. En helt okej söndag måste jag säga!






XOXO Lovisa


Helg!

Asså fy fan vad skönt med helg! Bara 4 vanliga skoldagar kvar känns sååå skönt!!
Igår va jag iallafall på middag hos Henrietta med Maja, Miccis och Jennifer. det var verkligen super god mat och sen tjocka vi i oss godis framför lite idol och lite film och mycket skvaller och prat såklart ;)
Idag så ska jag fixa lite smått hemma, ner på stan en snabbis också och träffa min saknade vän Jessika som är tillbaka i Uppsala över helgen och så ska jag försöka hinna med o färga håret också, börjar få en riktigt fin utväxt nu.


äcklig mobil bild på mig och miccis från igår.

XOXO Lovisa

Ansiktsmasken på!

Hej! sitter här hemma nyduschad och me ansiktsmasken på!
Idag har jag varit på en ny resturang med familjen, de va dubbel vip för vip e imorgon. ;)
Redan fredag imorgon! Helt galet så fort tiden går! Skönt ändå tycker jag, och imorgon är det Henriettas tur att laga mat åt oss tjejer. Ska bli jätte mysigt!



gullig man kan vara ibland!

XOXO Lovisa

Denim

Hej! idag så var jag på stan lite kort efter skolan för att köpa hårfärg och julklapp till min bror. Sen mötte jag upp Frida för att vi skulle ta bussen mot fyrishov. Först käkade vi mat på Java med vänges ku och sen gick vi vidare mot fyrishov för en kväll med bowling! Super kul var det! Kan inte påstå att jag var bäst men jag var heller inte sämst. Ganska stolt faktiskt. ;)
Nu har jag kommit hem och ska nog hoppa in i duschen en snabbis och sen bär det nog av mot sängen.


Dagens otfit: Skjorta, mammas gammla, / T-shirt, Bik Bok / Jeans, JC / örhängen, ur och penn / klocka, Marc by marc jacobs

XOXO Lovisa

Julklappsbytardagen!

Hej!

idag har det varit en ganska chill skoldag. missade en halv lektion mitt på dagen för att prata om gymnasier med nån person och så va sista lektionen inställd så slutade nästan en timme tidigare.

Efter skolan så gick jag o Maja på stan för at köpa varsin julklapp till varann och sen gick vi o fikade på landings. det är en fin liten tradition som vi kom på förra året och då döpte vi dagen till julklappsbytardagen. inte helt fel o få en julklapp några veckor i förväg lixom. ;)

Ska nog plugga lite tyska nu, har prov imorgon med super jobbig grammatik så borde lixom kolla upp de lite.


fick dom här fina örhängena av Maja<3

XOXO Lovisa

Nya jeans och kortklippta svarta naglar

Hej!
idag har jag sprungit lite p stan för att försöka hitta ett par tighta svarta jeans. men, det fanns inte någonstans!! iallafall inte några som inte kostar närmare tusen lappen och de va inte de jag hade tänkt mig betala. men jag pallrade mig in på JC och fick hjälp av min kusin som jobbar där. hittade till slut ett par underbara mörkgrå jeans som jag t.o.m. fick uppsydda så dom blev en perfekt längd :D  Lovisa=lycklig flicka!!
har klippt av mina naglar, lite sorgligt men dom flikade sig o gick sönder o jag fick nog eftersom att jag redan klippt av 2 naglar så så blev de o så målade jag dom svarta. :)
snart ska jag nog springa ner o hjälpa till me maten :) de blir rödspätta o potatismos, usch säger jag! men chokladtårta till efterrätt eftersom bror min har namnsdag :) så ett stort grattis på namnsdagen alla svenisar där ute!! :D



XOXO Lovisa

Seeeg

nyligen hemkommen efter en kul kväll/natt me määk och ed. känner mig lite seg så ska hoppa in i duschen o sen bara ta de chill framför tv.n. :)


andra ljuset i advent tänds idag

XOXO Lovisa

Last Night

god morgon gott folk!
igår kväll så kom lite tjejkompisar hem till mig, jag lagade 3 rätters middag och sen så kollade vi på paranormal activity. super fina tjejer och en helt underbar kväll! på fredag så drar vi hem till henrietta så får hon vara kvinnan i köket för en dag.
nu sitter jag o käkar frukost och snart ska jag och min familj bege oss iväg mot stockholm för julmarknad på skansen o lite allmän shopping. alltid lika kul o åka till stockholm. ;)
när jag kommit hem sen så ska jag dra iväg hem till edward där även Miccis väntar så ska vi ha de trevligt hade vi tänkt. :)


fina tjejor

yyyeah

jag o jennifer

movie time

XOXO Lovisa

Lite glögg framför Tv.n en torsdags kväll är aldrig fel!


Snurra min jord igen

Hej!
idag var jag mattant i skolan, gud så kul! nej men de va inte så farligt, skönt att jag slapp vara 2 dagar som i 7.an iallfall. skipade dom 2 sista lektionerna för dom var ändå varia pass (man väljer vilken lärare och vilket ämne man vill ha) så jag åkte hem för o jobba på en liten uppsats om kemi som är tills imorgon.
då var det första december idag då. lycklig man blev imorse när paket kalendern väntade och såklart julkalandern på tv. den verkar faktiskt vara ganska bra i år. senaste åren har dom ju varit usla så de va ju super!


bild på mitt absoluta favorit armband som jag köpt i Tyskland.

XOXO Lovisa

RSS 2.0